[Βίντεο] 10 πράγματα για εκρηκτική ανάπτυξη στην επιχείρησή σου

Σε αυτό το μάθημα, αναπτύσσω 10 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να δημιουργήσεις εκρηκτική ανάπτυξη στην επιχείρησή σου και να μπεις ξανά στο παιχνίδι.

1. Δούλεψε σκληρότερα

Να είσαι έτοιμος να δουλέψεις περισσότερο από τον μέσο δικτυωτή. Η εργασία που θα βάλεις τα πρώτα 1-3 χρόνια θα σε πάει έτη φωτός μπροστά από τους υπόλοιπους. Έτσι, θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα, αλλά και θα μάθεις τα δύσκολα κομμάτια της δουλειάς πιο γρήγορα από όλους τους άλλους.

2. Κάνε την προσωπική ανάπτυξη ένα σοβαρό ζήτημα

Βιβλία

“Οι αναγνώστες είναι ηγέτες και οι ηγέτες είναι αναγνώστες”

Harry Truman

Κάνε το μέρος της καθημερινής ρουτίνας σου το να διαβάζεις λίγο κάθε μέρα. Διάβασε τα καλύτερα βιβλία που έχουν γραφτεί για το επάγγελμα. Γέμισε τη βιβλιοθήκη και το μυαλό σου με τα βιβλία των κορυφαίων ηγετών στο Δικτυακό Μάρκετινγκ!

Αν δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, προτείνω το βιβλίο μου “Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ“. Είναι ένα εγχειρίδιο που μπορείς να μελετάς καθημερινά.

Ηχογραφήσεις

Όταν βρίσκεσαι στο αυτοκίνητο, προτίμησε μια ηχογραφημένη εκπαίδευση και όχι τις ειδήσεις! Εκμεταλλεύσου τον χρόνο των μετακινήσεων για να μάθεις κάτι.

Στο e-shop μου θα βρεις διάφορες ηχογραφημένες εκπαιδεύσεις με χρήσιμο περιεχόμενο.

Εκδηλώσεις

Αν θέλεις να γίνεις ένα επιτυχημένο μέλος της εταιρείας με την οποία συνεργάζεσαι, θα πρέπει να παρακολουθείς όλες τις εκδηλώσεις και τα events. Η συμμετοχή σε συνέδρια της εταιρείας είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο.Θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις έμπνευση, κίνητρο και ενθουσιασμό.

3. Άρχισε να σκέφτεσαι σαν επιχειρηματίας

Οι επιχειρηματίες κάνουν 2 πράγματα διαφορετικά από τους μη-επιχειρηματίες.

Το πρώτο είναι ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη.

Σταμάτα να κατηγορείς την εταιρεία, την αγορά, τον καιρό, το σχέδιο αμοιβών, τα προϊόντα ή τη γραμμή αναδοχής. Πάρε τον έλεγχο της επιχείρησής σου, γίνε ο ηγέτης της και ανάπτυξέ την!

Το δεύτερο είναι ότι σκέφτονται μακροπρόθεσμα.

Η δουλειά που κάνεις τώρα θα αποδώσει σε 1 με 2 χρόνια -σπέρνεις τους σπόρους της επιτυχίας σου. Οι επιχειρηματίες βλέπουν την επένδυση χρόνου και προσπάθειας ως επένδυση στην επιχείρησή τους.

4. Χτίσε σχέσεις

Οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν ποιος είσαι και πώς θα συνδεθούν μαζί σου. Μάθε τι θέλει ο άλλος και βρες τρόπο να του το δώσεις! Θα το θυμάται για πάντα!

5. Γίνε “μάστορας” στην παρουσίαση

Αν θέλεις να έχεις εκρηκτική ανάπτυξη στην επιχείρησή σου, τότε φρόντισε να μάθεις πολύ καλά πώς να κάνεις μια καλή παρουσίαση. Θα βρεις όλα τα απαραίτητα συστατικά της παρουσίασης και στο βιβλίο μου. Ξεκίνα αμέσως να κάνεις εξάσκηση!

6. Να έχεις ένα γεμάτο ημερολόγιο

Θα πρέπει να έχεις μία μεγάλη λίστα με ανθρώπους, με τους οποίους θα επικοινωνείς για να κάνεις ραντεβού ή επακολουθήσεις.

Στην εκπαίδευσή μου για το Πλάνο 90 Ημερών, αναλύω 10 διαφορετικά εργαλεία ανεύρεση υποψηφίων, ώστε αυτή η λίστα να μεγαλώνει συνεχώς. Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ και ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο intenet marketing για να βρίσκω νέα άτομα μέσω ίντερνετ.

7. Η μόχλευση είναι το κλειδί για ανάπτυξη στην επιχείρησή σου

Θα δεις εκρηκτική ανάπτυξη στην επιχείρησή σου αν μάθεις πώς να μοχλεύεις τους ανθρώπους και τα εργαλεία που έχεις στη διάθεσή σου. Κάνε παρουσίαση σε 2 άτομα αντί σε 1, κάνε τριμερή τηλεφωνήματα, ζωντανά ή αυτοματοποιημένα webinars.

Ομαδοποίησε και αυτοματοποίησε όσες εργασίες μπορείς, για να εξοικονομήσεις χρόνο και κόπο.

8. Μην μπαίνεις μπροστά σου

Εσύ είσαι το μεγαλύτερο εμπόδιο του εαυτού σου! Λύσε τα σκοινιά που σε κρατούν στο έδαφος! Μην κάνεις αυτοπεριοριστικές συζητήσεις με τον εαυτό σου και μην επιτρέπεις στην αμφιβολία να μπαίνει εμπόδιο στην επιτυχία σου.

9. Κάνε μεγάλα όνειρα

Κάνε μεγάλα και τολμηρά όνειρα! Δεν είναι ανάγκη να ονειρεύεσαι ιδιωτικά αεροπλάνα -ένα πλάνο για τα παιδιά ή τα εγγόνια σου είναι ένα μεγάλο και ωραίο όνειρο. Μοιράσου τα όνειρά σου με άλλους και φτιάξε ένα πλάνο για το πώς θα βοηθήσεις και άλλους να ζήσουν τη ζωή των ονείρων τους.

10. Βάλ’ τα όλα μαζί

Βάλ’ τα όλα αυτά μαζί και θα γίνεις ένας πολύ επιτυχημένος επαγγελματίας. Κάνε τα μέρος του εαυτού σου, απόκτησε την ταυτότητα του ηγέτη και θα είμαι εκεί να σε συγχαρώ για την επιτυχία σου και την ανάπτυξη της ομάδας σου!

Εσύ ποιο από αυτά τα 10 βήματα θεωρείς πιο χρήσιμο;

Θα τα πούμε στην κορυφή.

Θεόδωρος Αραμπατζής

Συγγραφέας του βιβλίου “Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ
Δημιουργός του προγράμματος “Ο Δικτυωτής του μέλλοντος
Προγραμμάτισε μια ΔΩΡΕΑΝ επιχειρηματική ανάλυση μαζί μου

ΥΓ: Κάνε εγγραφή στη λίστα μου, για να ενημερώνεσαι πρώτος για κάθε νέο άρθρο ή βίντεο που ανεβάζω.

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *