Είμαι ο Greek Coach Θοδωρής Αραμπατζής

Ο Kαλύτερος* Business & MLM Coach

(*Σύμφωνα με τη μαμά μου, αλλά και χιλιάδες επαγγελματιών που έχουν παρακολουθήσει εκπαιδεύσεις μου ή έχουν συνεργαστεί μαζί μου.)

Ας γνωριστούμε...

Για Περισσότερα Από 19 Χρόνια η Επαγγελματική μου Ζωή Είναι Αφιερωμένη στο Δικτυακό Μάρκετινγκ και στην Online & Offline Επιχειρηματικότητα

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το Δικτυακό Μάρκετινγκ και την επιχειρηματικότητα τον Φεβρουάριο του 2002, στα 22 μου, τελειώνοντας το στρατό και ενώ δούλευα ως υπάλληλος βιβλιοπωλείου στο Κιλκίς.

Ένα από τα πιο συναρπαστικά οφέλη του Δικτυακού Μάρκετινγκ ήταν ότι με βοήθησε να γίνω και να γίνομαι καλύτερος.

Κάθε εταιρία δικτυακού μάρκετινγκ έχει ένα εκπληκτικό σύστημα εκπαίδευσης και υποστήριξης, η επιθυμία μου όμως για μάθηση και για να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα στην επιχείρησή μου, με οδήγησε να περάσω και από «εξωσχολικές» εκπαιδεύσεις.

Έχω παρευρεθεί σε εκατοντάδες συναντήσεις, σεμινάρια, εκπαιδεύσεις και συνέδρια ηγεσίας και το 2007 αποφοίτησα από το MLM University του Hilton Johnson, στο οποίο φοίτησα για 12 μήνες, αποφοιτώντας ως coach για το δικτυακό μάρκετινγκ.

Το 12μηνο πρόγραμμα περιλάμβανε εβδομαδιαία ζωντανά προσωπικά coaching sessions με έναν επαγγελματία coach καθώς και ζωντανές εκπαιδεύσεις μέσω conference calls. Οι δεξιότητες που απέκτησα και βελτίωσα στους 12 μήνες περιλάμβαναν θέματα ηγεσίας, οργάνωσης ομάδας, παρακίνηση, προσωπική ανάπτυξη, μάρκετινγκ, διαφήμιση, χειρισμό αντιρρήσεων, μαθήματα καλής ακρόασης και πολλές ακόμα δεξιότητες που με έκαναν καλύτερο δικτυωτή και εκπαιδευτή.

Περισσότερα από 12 Χρόνια Εκπαιδεύσεων και Coaching

Τα τελευταία 12+ χρόνια, ασχολούμαι με την εκπαίδευση και την προπόνηση δικτυωτών, επαγγελματιών και επιχειρηματιών, έχοντας δουλέψει με εκατοντάδες ανθρώπους προσωπικά. Από αυτή μου την εμπειρία γνωρίζω ακριβώς τι δουλεύει και τι δεν δουλεύει όσον αφορά το πώς να χτίσει κάποιος μία πετυχημένη επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ και μη.

Είμαι συγγραφέας του βιβλίου “Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ“, το οποίο είναι το μοναδικό βιβλίο γραμμένο από Έλληνα επαγγελματία του δικτυακού μάρκετινγκ. Είμαι δημιουργός πολλών πετυχημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων όπως Το Πλήρες Πρόγραμμα του Επαγγελματία του Μέλλοντος, Πλάνο 90 Ημερών, Ακαταμάχητη Πρόσκληση και πολλά άλλα. Προπονώ προσωπικά και ομαδικά, επαγγελματίες πολλών διαφορετικών εταιριών και δημιουργώ πολλά εκπαιδευτικά βίντεο κάθε μήνα.

Έχω πραγματοποιήσει εκατοντάδες δωρεάν εκπαιδευτικά webinars, τα οποία έχουν παρακολουθήσει χιλιάδες δικτυωτές από δεκάδες διαφορετικές εταιρίες. Συμβουλεύω, εκπαιδεύω και προπονώ ιδιοκτήτες εταιριών δικτυακού μάρκετινγκ, κορυφαίους δικτυωτές, επιχειρηματίες και επαγγελματίες και επενδύω πολύ από το χρόνο μου εκπαιδεύοντας νέους επαγγελματίες του χώρου πάνω στις βασικές αρχές επιτυχίας του δικτυακού μάρκετινγκ και της επιχειρηματικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά μου προϊόντα, μπες στην καρτέλα “Εκπαιδεύσεις“, σε αυτό το site.

Στυλ επικοινωνίας και προσωπική ζωή

Είμαι γνωστός για την αποτελεσματικότητά μου ως εκπαιδευτής, για τις πρακτικές και γεμάτες εφαρμόσιμες τεχνικές εκπαιδεύσεις και ομιλίες μου και συχνά καλούμαι να δώσω διαλέξεις σε τεχνικά θέματα της δουλειάς. Στις εκπαιδεύσεις μου είμαι πολύ άμεσος, ειλικρινής, ευχάριστος και μοιράζομαι πολύ πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες ιδέες, που ο ίδιος πρώτα έχω εφαρμόσει με επιτυχία.

Είμαι πατέρας τριών αγοριών, του Δημήτρη, του Αντώνη και του Αλέξανδρου, είμαι ποδηλάτης, δρομέας, χορτοφάγος, παίζω ηλεκτρική κιθάρα και μπάσο και αφιερώνω καθημερινά χρόνο κάνοντας διαλογισμό, γυμναστική και γιόγκα.

Ας συνδεθούμε...

Στα Social Media θα με βρεις εδώ...