Αναστολή πληρωμών στο Δικτυακό Μάρκετινγκ: Τι θα έκανες;

Τι θα έκανες αν βρισκόσουν μπροστά σε μια αναστολή πληρωμών στο Δικτυακό Μάρκετινγκ; Πώς θα συνέχιζες αν η εταιρία σου αποφάσιζε κάτι τέτοιο;

“Αν νομίζεις ότι η ομάδα σου είναι περιουσιακό σου στοιχείο, χρειάζεται να ξυπνήσεις και να διαβάσεις τους κανονισμούς και τη σύμβαση συνεργασίας της εταιρίας σου. Η ομάδα σου ανήκει στην εταιρία σου! Αν αμφιβάλεις για αυτό, προσπάθησε να στρατολογήσεις την ομάδα σου σε κάποια άλλη ευκαιρία και δες τι θα συμβεί. (θα σου κάνουν μήνυση)…
Η πραγματικότητα είναι ότι είσαι ένας αντιπρόσωπος πωλήσεων που ζει 100% με προμήθειες στον οποίο δεν ανήκει ΤΙΠΟΤΑ και εξ ορισμού, το “τίποτα” δε μπορεί να θεωρηθεί “επιχείρηση.”

Πώς το διορθώνουμε αυτό;

Απλά… μετάτρεψε τον εαυτό σου σε επιχείρηση. Χτίσε την “ΕΓΩ ΑΕ”
– Mike Dillard

Αυτό είναι κάτι που το διδάσκουμε εδώ πολλά χρόνια: Η εταιρία δικτυακού μάρκετινγκ που συνεργάζεσαι χρειάζεται να είναι μία προέκταση αυτού που είσαι ήδη…οπότε οι υποψήφιοι να μπαίνουν εξαιτίας αυτού που ΕΣΥ είσαι – όχι εξαιτίας αυτού που η εταιρία είναι.

Σε αυτή την περίπτωση ΔΕΝ εξαρτάσαι από αυτούς. Η επιχείρησή σου έχει να κάνει με ΕΣΕΝΑ και τι ΕΣΥ μπορείς να προσφέρεις στους άλλους. Και ένα από αυτά είναι τα προϊόντα ή η ευκαιρία σου. Αλλά τα προϊόντα και η ευκαιρία σου δεν είναι το μόνο που είσαι εσύ. Να το θυμάσαι αυτό.

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ 1: Αυτά τα σχόλια του Mike Dillard είναι σχετικά με την αναστολή πληρωμών για 90 ημέρες (90 ημέρες στέρηση εισοδήματος) του τοπ συνεργάτη μίας από τις μεγαλύτερες εταιρίες προσωπικής περιποίησης στο δικτυακό μάρκετινγκ σήμερα.

ΥΓ 2: Αν είσαι σε μία εταιρία γιατί σε ενδιαφέρει να κερδίσεις ένα εισόδημα απλά για να πληρώνεις για τα δικά σου προϊόντα, τότε όλα αυτά δεν έχουν σημασία για εσένα… Αλλά αν θέλεις και ιδρώνεις για να χτίσεις ένα εισόδημα που θα αντικαταστήσει το εισόδημα της δουλειάς σου και ακόμα περισσότερο, τότε αυτές οι σκέψεις θα έχουν μεγάλη σημασία για το τι είναι αυτό που θα πρέπει να αναπτύξεις… ΕΣΕΝΑ και όχι την εταιρία σου.

ΥΓ 3: Αν θέλεις να μάθεις πώς να χτίσετε ΕΣΕΝΑ, αποκτώντας όλες τις δεξιότητες που θα σε κάνουν ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ στην αγορά, το βιβλίο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι το εγχειρίδιο που χρειάζεσαι.

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *