[Βίντειο] Δεν μου αρέσει η δουλειά μου – Αγάπα αυτό που κάνεις

Δουλεύουμε πιο σκληρά σε πράγματα που αγαπάμε και απολαμβάνουμε. Αγάπα αυτό που κάνεις, ώστε να παθιάζεσαι με αυτό και να γίνεις εξαιρετικός σε αυτό.

Όταν γίνεσαι εξαιρετικός σε πράγματα που αγαπάς και απολαμβάνεις, θα το προσέξουν άλλοι.

Οι ξεχωριστοί άνθρωποι δημιουργούν την τύχη τους. Οι ευκαιρίες τους βρίσκουν, εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι καλύτεροι στη δουλειά τους από όλους τους άλλους που απλά τους αρέσει η δουλειά τους ή την κάνουν γιατί πληρώνει τους λογαριασμούς.

Μια δουλειά που δεν αγαπάς

Δεν υπάρχει κάτι κακό στο να κάνεις μία δουλειά που απλά πληρώνει τους λογαριασμούς σου. Δεν υπάρχει κάτι κακό στο να κάνεις προσωρινά μία δουλειά που δεν σε γεμίζει.

Ωστόσο, για να πετύχεις τα μεγαλύτερα όνειρα και τους στόχους σου, έχει να κάνει με το να ασχολείσαι με κάτι που ανάβει μέσα σου τη φωτιά που χρειάζεσαι για να πετύχεις.

Στον επαγγελματικό αθλητισμό, οι κορυφαίοι αθλητές είναι αυτοί που έχουν περισσότερο πάθος στο να βελτιωθούν και έτσι ξεπερνούν σε επιδόσεις τους άλλους. Και το καταφέρνουν, ανεξάρτητα από το ότι οι άλλοι με τους οποίους ανταγωνίζονται, έχουν ταλέντο.

Το να μάθεις να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου, την καρδιά σου και την περιέργειά σου και το πιο σημαντικό, να ενεργείς με βάση αυτά, είναι αυτό που σου επιτρέπει να πετύχεις τον σκοπό σου. Έτσι θα φτάσεις στο μέγιστο δυναμικό σου.

Αυτό είναι περισσότερο σαν τέχνη, παρά σαν μία “ακριβή επιστήμη”, όπου αν κάνεις Χ θα έχεις Ψ ή θα γυρίσεις έναν διακόπτη και ως δια μαγείας όλα θα γίνουν.

Κάποιες φορές θα πρέπει να δοκιμάσεις πράγματα και θα πρέπει να βιώσεις πράγματα για να δεις αν σου αρέσουν ή όχι.

Αγάπα αυτό που κάνεις!

Και όπως είχε πει ο Steve Jobs:

Η εργασία σου καταλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής σου και ο μόνος τρόπος για να νιώθεις ικανοποιημένος στη ζωή σου, είναι να κάνεις κάτι το οποίο πιστεύεις ότι είναι σπουδαίο.

Και ο μόνος τρόπος για να κάνεις σπουδαία δουλειά είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να κάνεις μόνο πράγματα που αγαπάς, αλλά να αγαπήσεις αυτό με το οποίο ασχολείσαι ή θα ασχοληθείς.

Αν δεν το έχεις βρει ακόμα, συνέχισε να ψάχνεις. Μην συμβιβάζεσαι. Και όπως όλα τα πράγματα της καρδιάς, όταν το βρεις θα το καταλάβεις. Και όπως όλες οι σπουδαίες σχέσεις, θα γίνεται καλύτερη με τα χρόνια. Οπότε συνέχισε να ψάχνεις μέχρι να το βρεις. Μην συμβιβάζεσαι!


Είσαι έτοιμος-η να βρεις τη δουλειά που αγαπάς πραγματικά; Άφησε ένα σχόλιο.

Θα τα πούμε στην κορυφή!

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ: Αν είσαι ανοιχτός-ή στο να γνωρίσεις ένα ευέλικτο μοντέλο δουλειάς από το σπίτι, δες μια δωρεάν οnline ενημέρωση που έχω ετοιμάσει.

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *