ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ;

TESTIMONIALS

"Ένας άνθρωπος με ήθος και αξίες, από τους καλύτερους Έλληνες coach με εξειδίκευση στη δικτύωση και τον εναλλακτικό τρόπο δράσης. Βοήθησε πολλούς ανθρώπους να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους και κατ'επέκταση τη ζωή σου. Θοδωρή σε εκτιμώ και σε θαυμάζω απεριόριστα, χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα, όλα όσα διδάχτηκα από εσένα τα τηρώ κατά γράμμα. Να συνεχίσεις να προσφέρεις την πολύτιμη βοήθειά σου."
Βούλα Μαγαλιά
Verway
"Πραγματικός "μεταδότης" γνώσεων, που απλόχερα και ειλικρινά μοιράζεται την εμπειρία του και τα μυστικά της επιτυχίας του. Που με ηρεμία και αμεσότητα διδάσκει τρόπους, μεθόδους, συνήθειες, λάθε και συμπεριφορές... χαίρομαι πολύ που είμαι στην ομάδα αυτή!"
Δήμητρα Μπακαβέλου
Our Global Idea
"Οι λύσεις στα πάντα όσον αφορά το δικτυακό μάρκετινγκ. Προσωπικά στα 7 χρόνια που βρίσκομαι στο χώρο του δικτυακού μάρκετινγκ, ο Θοδωρής ήταν η λύση στα προβλήματά μου. Αγαπάμε Greek Coach."
Γιάννης Αθανασίου
Herbalife
"Παρακολουθώ τον Θοδωρή τόσο στο Instagram όσο και στο YouTube, θαυμάζοντας τη συνέπεια, την επιμονή και βεβαίως το value που τόσο απλόχερα μεταδίδει. Keep up, Theo."
Christos Nikas
Logn Live Greek Educators on YouTube.