Δεν με υποστηρίζουν οι δικοί μου στη δουλειά [Βίντεο]

“Ξεκίνησα ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, αλλά δεν με υποστηρίζουν οι δικοί μου σε αυτή τη δουλειά! Τι μπορώ να κάνω;” Πώς θα το αντιμετωπίσεις;

Ένα συχνό παράπονο που έχω ακούσει επαγγελματίες είναι το εξής. Όταν επιδιώκουν να κάνουν ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, είτε πρόκειται για επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ, είτε για παραδοσιακή επιχείρηση, παραπονιούνται ότι οι δικοί τους δεν τους υποστηρίζουν στη δουλειά τους.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις, όταν υπάρχει τέτοια διάθεση γύρω σου.

Οι αντιδράσεις είναι λογικές

Σκέψου αρχικά, ότι είναι φυσιολογικό το να δέχεσαι αντιδράσεις όταν ξεκινάς κάτι νέο. Κάθε φορά που κάποιος θέλει να κάνει κάτι ενάντια στα συνηθισμένα, συναντά αντιδράσεις.

Οι αντιδράσεις αυτές μπορεί να προέρχονται από συγγενείς ή από φίλους και μπορεί να ποικίλουν ως προς την ένταση: από απλή αδιαφορία μέχρι και έντονες καταστάσεις.

Θυμήσου γιατί ξεκίνησες!

Όταν δέχεσαι τέτοιες αντιδράσεις, χρειάζεται να ξαναγυρίσεις στην αρχή και να σκεφτείς το γιατί σου.

Γιατί αποφάσισες να ξεκινήσεις αυτή την επιχείρηση;

Δείξε κατανόηση

Είναι δύσκολο για τους δικούς σου να βλέπουν ότι αφιερώνεις χρόνο και χρήματα σε κάτι που μπορεί να φαίνεται ότι δεν έχει αποτελέσματα αρχικά, αλλά που μπορεί σου δώσει αυτά που ονειρεύεσαι στο μέλλον.

“Δεν με υποστηρίζουν οι δικοί μου!” Επικοινώνησε!

Είναι απαραίτητο να συζητήσεις με τους ανθρώπους των οποίων η υποστήριξη (ή τουλάχιστον το να μην μπαίνουν εμπόδιο) σε νοιάζει.

Να τους πεις τι είναι αυτό που κάνεις, γιατί το κάνεις, τι θέλεις να πετύχεις για τον εαυτό σου και για τους άλλους και για πόσο καιρό θα το κάνεις με αυτούς τους ρυθμούς.

Αφιέρωσε χρόνο στους δικούς σου

Αν θέλεις να κάνεις ένα επιχειρηματικό βήμα και να έχεις την υποστήριξη του περιβάλλοντός σου, τότε χρειάζεται να αφιερώνεις χρόνο και στους ανθρώπους σου!

Χρειάζεται να είναι κι εκείνοι ευχαριστημένοι!

Όρισε συγκεκριμένο χρόνο που θα κάνεις πράγματα μαζί τους.


Εσύ αντιμετώπισες ποτέ αρνητικές αντιδράσεις από το περιβάλλον σου;

Θα τα πούμε στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ: Αν ξεκινάς τώρα την επιχείρησή σου και συναντάς δυσκολίες στο πώς να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή και τη δουλειά σου, μπορώ να σε βοηθήσω. Μπες εδώ.

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.