Ένα πράγμα στο οποίο χρειάζεται να γίνεις πραγματικά καλός

Υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο χρειάζεται να γίνεις καλός, αν θέλεις να έχεις διπλασιασμό και μεγάλη ανάπτυξη στην επιχείρησή σου… η εξύψωση.

Τι είναι η εξύψωση, ποιος είναι ο σωστός τρόπος να την κάνεις και γιατί είναι τόσο σημαντική στην επιτυχία σου στο δικτυακό μάρκετινγκ;

Έχεις συνειδητοποιήσει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν εκτιμούν αρκετά τη γνώμη σου για να πάρουν την απόφαση που θέλεις να πάρουν; Αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα, θα το καταλάβεις σύντομα στην καριέρα σου. Μην αποθαρρύνεσαι όμως, γιατί αυτό συμβαίνει σε όλους μας. Αλήθεια. Σε όλους μας. Αυτό ισχύει με τους ανθρώπους που μας γνωρίζουν καθώς επίσης και με τους ανθρώπους που δεν μας γνωρίζουν.

Αν δεν έχεις αξιοπιστία

Ίσως να νομίζεις ότι έχεις αρκετή αξιοπιστία με τους ανθρώπους ώστε να μπορείς να επηρεάσεις τις αποφάσεις τους. Αλλά αυτό συχνά δεν ισχύει. Και ακόμα και αν έχεις αρκετή αξιοπιστία, αν το κάνεις, θα ετοιμάζεις την ομάδα σου για την αποτυχία, γιατί και οι ίδιοι θα νομίζουν ότι έχουν αρκετή αξιοπιστία και επιρροή για να κλείσουν/παρακινήσουν τους άλλους από μόνοι τους, και δυστυχώς αν το κάνουν αυτό, θα αντιμετωπίσουν μία δυσάρεστη έκπληξη.

Κάτι που επαναλαμβάνουμε συχνά είναι ότι στη στρατολόγηση χρειάζεται ΠΑΝΤΑ ένας “τρίτος” ή ένα “τρίτο” (αν αναφερόμαστε σε εργαλείο παρουσίασης). Ποτέ μην επιχειρήσεις να κάνετε μόνος σου το κλείσιμο. Αν το κάνεις μόνος σου, αν κάνεις εσύ ο ίδιος το κλείσιμο και το κάνεις με επιτυχία, αυτό είναι κάτι που θα γυρίσει μπούμερανγκ στην ομάδα σου, γιατί θα προσπαθήσουν να σε αντιγράψουν.

Αλλά τις περισσότερες φορές, δεν δουλεύει καν το να κάνεις μόνος σου το κλείσιμο. Όπως και να ‘χει, το να το κάνεις μόνος σου ΔΕΝ είναι ο τρόπος για να δημιουργήσεις μία ταχέως αναπτυσσόμενη ομάδα. Τελεία και παύλα.

Μάθε τι έχουν οι άνθρωποι που είναι χαριασματικοί στην επικοινωνία. Δες τις 10 Δεξιότητες Επικοινωνίας.

Η χρήση της εξύψωσης

Χρησιμοποιώντας την εξύψωση, θα μπορέσεις να κάνεις πολλές περισσότερες προσωπικές εγγραφές, θα ενδυναμώσεις την ομάδα σου μέσω του παραδείγματός σου, ώστε οι συνεργάτες σου να είναι πολύ πιο αποτελεσματικοί. Και όταν αντιγράψουν αυτό που κάνεις εσύ με τους δικούς τους υποψηφίους, η ομάδα σου θα πολλαπλασιαστεί. Και όταν εξυψώνεις τους αναδόχους σου στα μέλη της ομάδας σου, θα τους έχεις δώσει τη δύναμη ώστε να έχουν την επιρροή που απαιτείται για να τους βοηθήσουν να μπουν στη δράση.

Είναι εύκολο να μιλάμε καλά για άλλους και επίσης έχει ωραία αίσθηση για όσους εμπλέκονται σε αυτό. Δημιουργεί θετικότητα σε όλους και είναι εξαιρετικά εμψυχωτικό. Μην προσπαθείς να φανείς εσύ ο σπουδαίος. Θα πρέπει να κάνεις όλους τους άλλους να φαίνονται σπουδαίοι. Και σύντομα, τα αποτελέσματά σου θα μιλάνε από μόνα τους και τότε ΕΣΥ θα γίνεις μία σούπερ ιστορία επιτυχίας!

Κάνε εξύψωση σε κάθε ευκαιρία!

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ: Εκτός από αυτό το ένα πράγμα, μπορείς να γίνεις Ακαταμάχητος στην Πρόσκληση. Δες εδώ.

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *