Μείνε Εστιασμένος Στη Δουλειά Παρά Τις Έκτακτες Καταστάσεις

Μπορείς να παραμείνεις εστιασμένος στη δουλειά σου, ακόμα και όταν υπάρχουν έκτακτες καταστάσεις που σε βγάζουν από το καθημερινό σου πρόγραμμα.

Τους τελευταίους 2-3 μήνες, βρίσκομαι συνεχώς σε κίνηση.

Ταξιδεύω αρκετά, περνάω αρκετές μέρες μακριά από το σπίτι μου και είναι πρόκληση να μπορώ να διατηρήσω ένα σταθερό πρόγραμμα καθημερινής δράσης.

Κάποιες φορές συμβαίνουν πράγματα στη ζωή μας που μας βγάζουν “εκτός προγράμματος” και μας αποσυντονίζουν.

Τι μπορείς να κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις;
Πώς μπορείς να παραμένεις εστιασμένος;

Προσωπικά, φροντίζω να διατηρώ μια σταθερότητα σε ό,τι μπορώ. Κρατώ ρουτίνες και διαδικασίες που παραμένουν ίδιες, ακόμα και αν έχω αλλάξει περιβάλλον.

Είναι απλό. Όχι εύκολο, αλλά απλό!

Λίστα Εργασιών

Το πρώτο που χρειάζεσαι είναι να έχεις μία λίστα με καθημερινές δραστηριότητες και συνήθειες που γνωρίζεις ότι θα σε οδηγήσουν στα αποτελέσματα που θέλεις.

Είτε πρόκειται για εργασίες και δραστηριότητες από το Πλάνο 90 Ημερών, είτε για συνήθειες που έχουν να κάνουν με τη διατροφή σου ή τη γυμναστική σου.

Συστήματα

Το δεύτερο που χρειάζεσαι είναι να έχεις συστήματα. Όταν έχεις συστήματα που σου φέρνουν συνεχώς νέους ανθρώπους στην επιχείρησή σου, ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή την ευκαιρία σου, τότε το να μείνεις συνεπής και εστιασμένος είναι πιο απλό. 

Είναι πιο απλό γιατί το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που σου έχουν ζητήσεις πληροφορίες.

Αν θέλεις να μάθεις πώς να δημιουργήσεις τέτοια συστήματα και πώς να έχεις σταθερά ανθρώπους που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για αυτό που κάνεις, σου προτείνω να δεις το 3ωρο Σεμινάριο Internet Marketing και Online Επιχειρηματικότητας που διοργανώνω.


Εσύ τι κάνεις για να παραμείνεις εστιασμένος στη δουλειά σου όταν συναντάς έκτακτες καταστάσεις; Πώς κρατάς ρυθμό εν μέσω αλλαγών που σε βγάζουν από το πρόγραμμα; Άφησε ένα σχόλιο και πες μου.

Θα τα πούμε στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ: Αν χρειάζεσαι περισσότερη βοήθεια για να διατηρήσεις μια ροή στη δουλειά σου, κλείσε μία ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία συμβουλευτικής μαζί μου.

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *