Maria Tsiouni
Maria Tsiouni
23/03/2023
Εξαιρετικός. Πάντα to the point. Είναι σημαντικό που δε μένει στη θεωρία αλλά με πρακτικό τρόπο σε κάνει να προχωράς μπροστά. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ»
Μαριαννα Πατσα
Μαριαννα Πατσα
02/02/2023
Είναι ένας άνθρωπος που μέσα από τη ζωή του θα σου διδάξει έμπρακτα τι σημαίνει αλλαγή, επιμονή και θέληση! Σου στέλνει όμορφα μαιλ με τις σκέψεις, τις ασχολίες του και τα θετικά πράγματα που θέλει να θυμάσαι καθημερινά!🌹 Είναι εκεί για σένα και ακόμα και στο πιο μικρό θα σου απαντήσει 🌹 συγχαρητήρια!
Athanasia Zaproudi
Athanasia Zaproudi
26/01/2023
Από που να αρχίσω! Ένας υπέροχος άνθρωπος κι εξαιρετικός επαγγελματίας που με βοήθησε πάρα πολύ, όχι μόνο να ανέβω επίπεδο επαγγελματικά, αλλά και να αποκτήσω περισσότερη ευημερία στη ζωή μου. Συγκεκριμένα να αναφέρω: Το βιβλίο του είναι ένα πρακτικό εργαλείο απαραίτητο για κάθε άτομο που ασχολείται με το δικτυακό μάρκετινγκ. Εύκολο στη χρήση και χρειάζεται ξανά και ξανά πολλές φορές. Τα ηλεκτρονικά του μαθήματα είναι επίσης πολύ πρακτικά και εξαιρετικής ποιότητας - θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάτι συγκρίσιμο σε ελληνικά δεδομένα. Δίνουν βάσεις και καθημερινές λύσεις για όσους θέλουν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους και να ξεχωρίσουν. Όσο για το coaching, είναι φιλικός, προσιτός, ενθαρρυντικός - ένα πραγματικό στήριγμα που μπορείς να εμπιστευτείς ότι θα σε καθοδηγήσει στην επιτυχία. Με απλά λόγια: ότι προτείνει ο Θοδωρής λειτουργεί, κι αν το κάνεις θα πετύχεις!! Γιατί το έχει κάνει κι ο ίδιος και διδάσκει μέσω του παραδειγματος και της εμπειρίας.
Vasilis Alexiou
Vasilis Alexiou
06/01/2023
Ο Θεόδωρος είναι ένας coach που σε ακούει προσεκτικά και σου δίνει πρακτικές απαντήσεις και λύσεις. Πιστεύω ότι έχει μεγάλη εμπειρία στην εύρεση υποψηφίων πελατών!
maria levantinou
maria levantinou
05/01/2023
Η αυθεντικότητα του Θοδωρή πραγματικά με έχει συγκινήσει στη μέχρι τώρα συνεργασία μας. Η οργανωτικότητα και η ευρηματικότητά του με βοηθούν κάθε φορά που έχω ανάγκη να προχωρήσω καθώς και η υποστήριξή του στη διαδικασία μου. Προσιτός, απλός και ξεκάθαρος σε προτάσεις και επιλογές!
Kostas Kopalidis
Kostas Kopalidis
04/01/2023
Ο Θοδωρής είναι πραγματικά επαγγελματίας στην δουλειά του με πολλές γνώσεις και πολύ καλή μεταδοτικότητα ! Το συστήνω ανεπιφύλακτα να ξεκινήσετε μαζί του ή να πάρετε κάποιο master class!
Ilias Vlamakis
Ilias Vlamakis
04/01/2023
Τον Θοδωρή τον γνώρισα μέσα από τα βίντεο στο YouTube και αργότερα από το προφίλ του στο instagram. Ήρθα σε επαφή μαζί του ζητώντας βοήθεια σε θέματα ανάπτυξης και οργάνωσης των υπηρεσιών που προσφέρω. Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική και άκρως βοηθητική για εμένα σε θέματα marketing, οικονομικής διαχείρισης και mindset. Προτείνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε θέλει βοήθεια σε κάτι από αυτά να έρθει σε επαφή με τον Θοδωρή.
Maria Chaita
Maria Chaita
04/01/2023
Αυτό που μου άρεσε στην συνεργασία μας είναι ότι ξέρεις να ακούς κ να ενθαρρύνεις.Εισαι φιλικός κ συγχρόνως επαγγελματίας. Γνωρίζεις το αντικείμενο της δουλειάς μας κ ξέρεις βήμα βήμα πώς να καθοδηγείς Σ ευχαριστώ
ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΛΑΠΑΝΗ
ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΛΑΠΑΝΗ
04/01/2023
Μεθοδικός, έμπειρος, κατανοητός, καταπληκτικός δάσκαλος και επαγγελματίας! Με βοήθησε πάρα πολύ στην εξέλιξή μου!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ COACHING ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Φοβάσαι την απόρριψη ή απλά δεν ξέρεις πώς να προσεγγίσεις τους ανθρώπους για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή την ευκαιρία σου;
Σπαταλάς πάρα πολύ από τον πολύτιμο χρόνο σου με ανθρώπους που δεν έχουν στόχους και επιθυμίες και που πιθανόν δεν είναι έτοιμοι να πάρουν μία απόφαση;
Μήπως ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα για τη διαφήμισή σου σε αγγελίες και διαφημιστικά έντυπα που δε σου δίνουν την απόδοση που περίμενες;
Μήπως “βασανίζεσαι” από αναβλητικότητα;
Δεν έχεις ακόμα δική σου επιχείρηση και δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις;
 
Αν είσαι έτοιμος για κάποιες ουσιασικές αλλαγές, σε προσκαλώ να κάνουμε μία δωρεάν συνεδρία συμβουλετικής για 30 λεπτά.
Σε αυτή την τριαντάλεπτη συνεδρία θα σου δείξω έναν νέο τρόπο να βλέπεις την επιχείρησης σου, είτε έχεις μία παραδοσιακή επιχείρηση, είτε μία επιχείρηση Δικτυακού Μάρκετινγκ ή ακόμα και ένα Social Media account που θέλεις να προωθήσεις. Θα σε βοηθήσω να βρεις λύσεις για τη μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζεις αυτή τη στιγμή, θα επιλέξουμε μαζί μία δοκιμασμένη στρατηγική που είναι ιδανική για εσένα και στη συνέχεια θα σου δείξω πώς να την εφαρμόσεις στη δική σου συγκεκριμένη περίπτωση, για μέγιστη παραγωγικότητα και κέρδος.
 
ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς κάποια υποχρέωση.
Αυτή η δωρεάν συνεδρία είναι ο τρόπος με τον οποίο θα σου συστήσω τις δοκιμασμένες στρατηγικές, τα συστήματα και τα επιχειρηματικά μοντέλα που είναι στη διάθεσή σου μέσω του προγράμματος προσωπικής προπόνησης (coaching) που προσφέρω. Για να διασφαλίσεις ότι θα αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτή την προσωπική επικοινωνία προγραμματίστε το ραντεβού κάποια στιγμή που θα μπορείς να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος/-η και χωρίς διακοπές για περίπου 30 λεπτά. Να έχεις ένα σημειωματάριο και ένα στυλό για να κρατάς σημειώσεις. (Σημαντικό: θα πρέπει να βρίσκεσαι σε κάποιο σταθερό τηλέφωνο ή στο skype ή στο messenger ή zoom. Διαφορετικά θα πρέπει να μου τηλεφωνήσεις εσύ στο γραφείο μου. Θα σου δώσω το τηλέφωνό μου όταν σε καλέσω για να κλείσουμε το ραντεβού.)

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ...

  1. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗ ΦΟΡΜΑ — Καταρχήν συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα! Θα σου έρθει στο email ένα σύντομο ερωτηματολόγιο, που θα βοηθήσει τη συζήτησή μας…

  2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ — Μόλις συμπληρώσεις τη φόρμα, θα σε καλέσουμε (εγώ ή κάποιος από το γραφείο μου) για να προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που θα μιλήσουμε για 30 λεπτά μέσω τηλεφώνου ή βιντεοκλήσης (θα το δούμε όταν σε καλέσω).

  3. ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ — Κατά τη διάρκεια της τριαντάλεπτης επικοινωνίας μας μπορείς να με ενημερώσεις για το όραμά σου, τους στόχους σου, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις αυτή τη στιγμή και θα σου κάνω ερωτήσεις για να βεβαιωθώ ότι κατανοώ 100% το τι θέλεις να πετύχεις. Από εκεί και μετά μπορώ να σου προτείνω λύσεις, απαντήσεις, καθοδήγηση, συμβουλευτική και τα κατάλληλα επόμενα βήματα καθώς και ένα σχέδιο δράσης!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσω να προγραμματίσουμε την προσωπική σου συνεδρία coaching. Δωρεάν.

δεσ ΤΙ ΕΙΠΑΝ καποιοι που εχουν δουλεψει μαζι μου...

Χρήστος Νίκας
"Παρακολουθώ τον Θοδωρή τόσο στο Instagram όσο και στο Youtube, θαυμάζοντας τη συνέπεια, την επιμονή του και βεβαίως το value που τόσο απλόχερα μεταδίδει. Keep up, Theo. Long Live Greek Educators on Youtube."
Χρήστος Νίκας
Δήμητρα Μπακαβέλου
"Πραγματικός "μεταδότης" γνώσεων ...που απλόχερα και ειλικρινά μοιράζεται την εμπειρία του και τα μυστικά της επιτυχίας του ... που με μια ηρεμία και αμεσότητα διδάσκει τρόπους, μεθόδους, συνήθειες, λάθη και συμπεριφορές... χαίρομαι πολύ που είμαι στην ομάδα αυτή!"
Δήμητρα Μπακαβέλου
Στέφανος Λαβρενίδης
"Συνολική καθοδήγηση για μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο του Δικτυακού Marketing, ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά και όχι μόνο!!!! Θεωρώ πολύ τυχερό τον εαυτό μου που σε ανακάλυψα!!"
Στέφανος Λαβρενίδης
Γιάννης Αθανασίου
"Οι λύσεις στα πάντα όσον αφορά το δικτυακό μάρκετινγκ. Προσωπικά, στα επτά χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο του δικτυακού μάρκετινγκ, ο Θοδωρής ήταν η λύση στα προβλήματά μου. Αγαπάμε Greek Coach 💚"
Γιάννης Αθανασίου
Λίνα Αλιχανίδου
"Ως επαγγελματίας… καταρτισμένος, έμπειρος με μεγάλη μεταδοτικότητα, συνεπής και συγκροτημένος. Κάνει τα δύσκολα εύκολα! Ως άνθρωπος … προσαρμοστικός, με επιμονή, υπομονή και κατανόηση. Η πορεία ζωής του αποτελεί παράδειγμα προσωπικής εξέλιξης. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που συνεργάζομαι μαζί του και υπόσχομαι πως δε θα σταματήσω ποτέ να μαθαίνω. Thank you, coach!"
Λίνα Αλιχανίδου
Βούλα Μαγαλιά
"Ένας άνθρωπος με ήθος και αξίες,από τους καλύτερους Έλληνες coaches με εξειδίκευση στη δικτύωση και τον εναλλακτικό τρόπο δράσης. Βοήθησε πολλούς ανθρώπους να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους και κατ’ επέκταση τη ζωή τους. Θοδωρή, σε εκτιμώ και σε θαυμάζω απεριόριστα, χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα, όλα όσα διδάχτηκα από εσένα τα τηρώ κατά γράμμα.Να είσαι καλά, να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου και να συνεχίσεις να προσφέρεις την πολύτιμη βοήθειά σου."
Βούλα Μαγαλιά
Ιωάννα Γαλανάκη
"Η επιτυχία με Coach, τον *Θοδωρή Αραμπατζή* είναι μονόδρομος. Εκτός από τη ηθική, την παιδεία, τη μόρφωση, το επίπεδο, τις γνώσεις, την υπευθυνότητα, την εμπειρία και την πίστη που τον διακατέχουν, είναι και ενας εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης. Έχω βοηθηθεί πολύ σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Σε ευχαριστώ πολύ, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου και εύχομαι να μη σταματήσεις ποτέ να κάνεις αυτό που τόσα καλά, κάνεις. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα."
Ιωάννα Γαλανάκη
Πόπη Κρόκου-Βασιλειάδη
"Ο Θεόδωρος Αραμπατζής είναι ένας εξαιρετικός Coach. Δίνει στον κάθε Δικτυωτή ένα ξεκάθαρο πλάνο, βήμα προς βήμα, που μπορεί να ακολουθήσει για να πετύχει τους στόχους του. Γενικότερα, τα παραδείγματα του, τα αποτελεσματικά εργαλεία δουλειάς και τα εκπαιδευτικά βίντεό του αποτελούν πηγή Έμπνευσης, Γνώσεων και Παρακίνησης για τον κάθε Δικτυωτή. Σ´ευχαριστούμε πολύ για την επαγγελματική προσέγγιση και αφοσίωση σε αυτό που κάνεις."
Πόπη Κρόκου-Βασιλειάδη
Χρίστι Σιδηροπούλου
"Εξαιρετικός Coach κ Άνθρωπος και πάντα to the point! Όποια δυσκολία κι αν έχω συναντήσει, όποια απορία κι έχω σκεφτεί, πάντα είναι εκεί με τις "σωστές" απαντήσεις!!"
Χρίστι Σιδηροπούλου