[Βίντεο] Τι σημαίνει F$ck You Money και πώς να τα αποκτήσεις

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσω για την ιδέα του να έχεις F$ck you money και γιατί αξίζει να εργαστείς για να φτάσεις σ’ αυτό το σημείο.

Τι σημαίνει να έχεις f$ck you money

Όταν ακούς τον όρο “fuck you money” σου έρχονται στο μυαλό πολυεκατομμυριούχοι ή δισεκατομμυριούχοι, όπως ο Zuckerberg, ο Elon Musk, o Jeff Bezos.

Το να έχεις fuck you money, είναι το να έχεις αρκετά χρήματα ώστε να είσαι τελείως οικονομικά ανεξάρτητος.

Σημαίνει το να έχεις αρκετά χρήματα, ώστε να μπορείς να κάνεις τα πράγματα που είναι σημαντικά για εσένα.

Μία δύσκολη περίοδος στη ζωή μου

Πριν από 7 χρόνια, βρισκόμουν σε ένα πολύ περίεργο σημείο στη ζωή μου.

Μόλις είχα χωρίσει, ξαφνικά βρέθηκα να είμαι από το ένα σπίτι στο άλλο, και ταυτόχρονα ξεκινούσα ξανά με μία καινούργια εταιρία δικτυακού μάρκετινγκ.

Παρότι είχα κάποιο εισόδημα από τη δεύτερη επιχείρησή μου, δεν θα το κρύψω ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα.

Είχα αβεβαιότητα για το αν θα μπορώ να καλύψω τους λογαριασμούς μου, έπρεπε να διαχειριστώ όλο το ψυχολογικό κομμάτι του χωρισμού με τα παιδιά μου και της αλλαγής που ήρθε στη ζωή μου και ταυτόχρονα έπρεπε να χτίσω μία επιχείρηση από το μηδέν.

Ήταν πραγματικά δύσκολα.

Τα πρώτα μου f$ck you money

Ευτυχώς είχα στην ομάδα μου κάποιους πολύ καλούς συνεργάτες, ανθρώπους με βοήθησαν πολύ, ειδικά στο ξεκίνημα αλλά και τα επόμενα χρόνια. Με σκληρή δουλειά και από τη μεριά μου, κατάφερα να καλύπτω όλα μου τα έξοδα, τα έξοδα της επιχείρησής μου και να βάλω τα πρώτα μου 2000€ στην άκρη, τους πρώτους 10 μήνες στη δουλειά.

Δεν ήταν ότι έγινα πλούσιος με αυτό το ποσό. Μπορούσα όμως να νιώθω ότι δεν θα έρθει η καταστροφή αν μία ημέρα ή μία εβδομάδα ή ένα μήνα, δεν έχω εισόδημα.

Σίγουρα, ως άνθρωποι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να βιοποριστούμε. Προσωπικά, όμως, δεν έδινα στον εαυτό μου την επιλογή να γυρίσω και να εργαστώ ως υπάλληλος. Ήξερα ότι με αυτά τα χρήματα, είχα την επιλογή. Ακόμα και αν 1-2 μήνες κάτι δεν πήγαινε καλά, μπορούσα να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω: να χτίζω την επιχείρησή μου.

Για εμένα λοιπόν, τα f$ck you money ήταν αυτά τα 2000€ που έβαλα στην άκρη.

Για εσένα μπορεί να είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Μπορεί να σημαίνει ότι κερδίζεις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το χρόνο, γιατί σου αρέσει να αγοράζεις πράγματα.

Για εμένα ήταν αυτά τα δύο χιλιάδες ευρώ… αυτά μου έδωσαν σε εκείνη τη φάση της ζωής μου, το επίπεδο ασφάλειας που να μη χρειάζεται να φοβάμαι. Να μη χρειάζεται να αναγκαστώ να δουλέψω κάπου που δεν ήθελα, να θυσιάσω τα πιστεύω και τις αξίες μου.

Δε χρειάζεσαι τεράστια ποσά χρημάτων

Ακούς συχνά αυτό τον όρο του να έχεις fuck you money, και συχνά μιλάνε για μεγάλα εισοδήματα. Αυτή δεν είναι η πραγματικότητα για εμάς ή, τουλάχιστον, για τους περισσότερους από εμάς.

Το να έχουμε δισεκατομμύρια ευρώ πιθανόν δεν πρόκειται να είναι κάτι που εσύ κι εγώ θα έχουμε ποτέ.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος βαθμός οικονομικής ασφάλειας, την οποία ΜΠΟΡΕΙΣ να πετύχεις και η οποία να σου δίνει επιλογές. Ασφάλεια που σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να αφήσεις αυτή τη δουλειά που έχεις και στην οποία το αφεντικό σου ή οι συνάδελφοί σου σε ζαλίζουν όλη μέρα. Ακόμα και το να σταματήσεις να συνεργάζεσαι με άτομα που δεν θέλεις, αν έχεις τη δική σου επιχείρηση.

Δημιούργησε f$ck you money

Ένας τρόπος για να δημιουργήσεις fuck you money, ένας τρόπος για να μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα εισόδημα το οποίο θα σου δώσει τη δυνατότητα να επιλέξεις κάτι άλλο, οποιαδήποτε στιγμή, είναι το να ξεκινήσεις συνεργασία μαζί μου.

Αυτό που κάνω είναι να βοηθάω ανθρώπους να κερδίσουν χρήματα, χωρίς να χρειαστεί να αφήσουν τη δουλειά τους. Να έχουν παράλληλα ένα συμπλήρωμα στο εισόδημά τους, το οποίο μπορεί να τους δώσει την επιλογή.

Μπορείς να αποκτήσεις επιλογές

Είμαστε τόσο ελεύθεροι όσο οι επιλογές μας.

Brian Tracy

Κάποιες φορές ΔΕΝ έχεις την επιλογή να αφήσεις μία δουλειά που μισείς. Ξέρεις ότι θα πεινάσεις ή θα πεινάσουν τα παιδιά σου ή επειδή μπορεί να χάσεις το σπίτι σου. Και τότε δεν είσαι πραγματικά ελεύθερος να επιλέξεις.

Αν όμως ξεκινήσεις και χτίσεις ένα δεύτερο εισόδημα, δουλεύοντας από το σπίτι σου, τότε έχεις την επιλογή. Μπορείς να συνεχίσεις να εργάζεσαι σε όποια δουλειά μπορεί να κάνεις ή μπορείς να φύγεις.

Και για να το κάνεις αυτό, μπορεί να σημαίνει για εσένα το να κερδίζεις έξτρα 300€, 500€, 1000€ ή 2000€ τον μήνα.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς μπορούμε να δουλέψουμε μαζί, στείλε μου μήνυμα ή δες μία σύντομη ενημέρωση που έχω ετοιμάσει. Θα χαρώ να έρθουμε σε επικοινωνία.


Βρες ποια είναι τα δικά σου fuck you money, βρες έναν τρόπο να τα αποκτήσεις, για να μην νιώσεις οικονομικό φόβο ποτέ ξανά!

Θα τα πούμε στην κορυφή.

Θεόδωρος Αραμπατζής

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *