[Βίντεο] Η Παρακίνηση Έρχεται και Φεύγει. Σου λείπει το κίνητρο;

Νιώθεις ότι κάποιες φορές χρειάζεσαι παρακίνηση για να κάνεις τα πράγματα που ξέρεις ότι χρειάζεται να κάνεις; Νιώθεις ότι τη μία έχεις το κίνητρο να κάνεις πράγματα και την άλλη απλά χρειάζεσαι ένα μικρό (ή μεγάλο) σπρώξιμο;

Πολλές φορές, μετά από ένα μεγάλο επαγγελματικό συνέδριο, νιώθεις ότι το κίνητρό σου έχει “φορτιστεί” και έχεις όρεξη να δουλέψεις σκληρά και να πετύχεις! Όμως… μπορεί αυτό να διαρκέσει πολύ λίγο, μόνο 1-2 μέρες!

Η λύση είναι να μην αφήνεις τα πράματα στην τύχη. Μην περιμένεις τον ενθουσιασμό που μπορεί να έρθει και να μείνει για λίγο. Η παρακίνηση είναι ένα συναίσθημα που μπορείς να δημιουργήσεις και μπορείς να καταφέρεις να κρατάς το ενδιαφέρον σου ζωντανό.

Δες το βίντεο και άφησε ένα σχόλιο.

Έχεις νιώσει ποτέ την παρακίνηση που νιώθεις, να διαρκεί για λίγο;

Αν είσαι όπως οι περισσότεροι, σίγουρα έχεις στόχους και όνειρα που θέλεις να πετύχεις. Και πιθανόν να έχεις πολλά πράγματα που σε παρακινούν να μπεις στη δράση.

Ωστόσο, κάποιες φορές, άνθρωποι είμαστε, χρειαζόμαστε ένα έξτρα σπρώξιμο.

Ο  Zig Ziglar νομίζω ήταν που είχε πει ότι “Η παρακίνηση είναι σαν το μπάνιο. Δεν αρκεί να κάνεις μία στο τόσο. Χρειάζεται τακτικά. Ίσως και καθημερινά.”

Σίγουρα χρειαζόμαστε ιδέες και τρόπους να επαναφέρουμε την παρακίνηση στην καθημερινότητά μας, ωστόσο ένα δεδομένο θα πρέπει να είναι ότι η παρακίνηση, έρχεται και φεύγει.

Δες κάποια από αυτά τα βίντεο.

Μην νιώθεις άσχημα αν σου λείπει το κίνητρο

Αν κάποιες φορές νιώθεις ότι δεν έχει κίνητρο, θέλω να ξέρεις ότι είναι φυσιολογικό. Μην νιώθεις άσχημα με τον εαυτό σου. Μην υποβιβάζεις τον εαυτό σου. Αναγνώρισε αυτό που σου συμβαίνει και μετά κάνε κάτι για αυτό.

Όταν σου συνέβη να μην έχεις κίνητρο και παρακίνηση να κάνεις κάτι τί έκανες για να την επαναφέρεις;

Μοιράσου την ιδέα σου στα σχόλια.

Θα τα πούμε στην κορυφή.

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ: Αν νιώθεις ότι έχεις χάσει το κίνητρό σου και χρειάζεσαι υποστήριξη για να πετύχεις στην επιχείρησή σου, μπορώ να σε βοηθήσω. Δες αυτό, για να κάνουμε μαζί μια δωρεάν επιχειρηματική ανάλυση.

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *