[Βίντεο] (Πώς) Κάνεις κλείσιμο μίας συμφωνίας; Ή όχι;

Εξομολόγηση: Λέγομαι Θοδωρής Αραμπατζής και είμαι ένας εσωστρεφής δικτυωτής που ΔΕΝ του άρεσε να κάνει “κλείσιμο” (κλείσιμο της συμφωνίας, κλείσιμο της πώλησης). Ξέρω ότι είναι είναι περίεργο να είσαι εσωστρεφής και δικτυωτής, αλλά έτσι είμαι. Απλά δεν ήθελα να πιέζω τους άλλους να κλείσουμε μία συμφωνία.

Ζω σε μία μικρή επαρχιακή πόλη που λέγεται Κιλκίς. Πιθανόν να την έχετε ακουστά, αλλά αν δεν την έχετε ακουστά ή αν δεν ξέρετε που βρίσκεται, είναι 50 χιλιόμετρα βόρεια της Θεσσαλονίκης. Αυτό που λέμε ειρωνικά, είναι ότι το καλό με το Κιλκίς, είναι ότι βρίσκεται πολύ κοντά στη Θεσσαλονίκη.

“Ενώ έψαχνε αυτό ακριβώς που πρόσφερα, όταν της έκανα το κλείσιμο, τελικά άλλαξε γνώμη. Ναι, ήμουν τόσο κακός.”

(Διάβασε τι συνέβη, κάτω από το βίντεο)

Και παρότι είμαι πολύ εσωστρεφής, κατάφερα, δουλεύοντας από το Κιλκίς, να χτίσω μία τεράστια ομάδα με περισσότερα από 1000 άτομα, τα οποία πληρώνουν συνδρομή κάθε μήνα.

Μέχρι πριν λίγα χρόνια, δεν μπορούσα να κάνω κλείσιμο μίας συμφωνίας με τίποτα. Είχα ανθρώπους που ενδιαφερόντουσαν πολύ και είτε δεν τους τηλεφωνούσα γιατί φοβόμουν ότι μπορεί να μου πουν “όχι” ή τους έχανα επειδή ήμουν τόσο κακός στο κλείσιμο της συμφωνίας.

Αγχωνόμουν, ίδρωνα και φυσικά έβρισκα χίλιες άλλες δουλειές να κάνω, αντί να κάνω τηλεφωνήματα επακολούθησης.

Θυμάμαι μία περίπτωση μίας υποψήφιας, η οποία ήταν τόσο θετική όταν μιλήσαμε, η οποία έψαχνε αυτό ακριβώς που πρόσφερα και όταν της έκανα το κλείσιμο, τελικά άλλαξε γνώμη.

Ναι, ήμουν τόσο κακός.

Δεν ήθελα να χάνω καλούς υποψηφίους, ούτε ήθελα να φοβάμαι πλέον να κάνω το κλείσιμο της συμφωνίας όταν κάποιος έβλεπε μία παρουσίαση. Οπότε στράφηκα στο ίντερνετ για βοήθεια και αγόρασα όποιο πρόγραμμα και βιβλίο μπορούσα να βρω για το πώς να κάνω αποτελεσματικό κλείσιμο μιας συμφωνίας.

Δεν έψαχνα έναν τρόπο να κοροϊδέψω τους άλλους ή να τους χειριστώ για να τους κάνω να ξεκινήσουν. Απλά ήθελα να μπορώ να οδηγήσω τον υποψήφιο, μέσα από μία σειρά φυσικών βημάτων, στο επόμενο λογικό βήμα.

Μετά από πολλές δοκιμές και λάθη, άρχισα επιτέλους να έχω κάποια τύχη.

Συνέχισα. Τελικά ανέπτυξα μία ακολουθία βημάτων για να κάνω αποτελεσματικό κλείσιμο, χωρίς να χρειάζεται να χάνω τα λόγια μου, να αγχώνομαι ή να προσπαθώ να πείσω και να κοροϊδέψω κανέναν.

Τώρα, έχω περισσότερα από 1000 άτομα στην ομάδα μου, από όλη την Ελλάδα, έχω κάνει περισσότερα από 448 προσωπικές εγγραφές στην καριέρα μου στη δικτύωση και έχω διδάξει εκατοντάδες άλλους να κάνουν χιλιάδες προσωπικές εγγραφές και εκείνοι.

Έχω συνοψίσει το πώς ακριβώς το έκανα (και συνεχίζω να το κάνω μέχρι και σήμερα) στη μονόωρη εκπαίδευσή μου “Κλείσιμο – Τόσο Απλό που Μπορεί να το Κάνει και το 8χρονο Παιδί σας”.

Ποιο είναι λοιπόν το “μεγάλο μυστικό” που βρίσκεται σ’ αυτή την εκπαίδευση;

Αυτή τη στιγμή 20 από τους 100 ανθρώπους που γνωρίζεις (και που υπάρχουν γύρω σου), είναι έτοιμοι να αγοράσουν αυτό που πουλάς ή να μπουν στην ομάδα σου. 

Το “κλειδί” είναι να οδηγήσεις αυτούς τους ανθρώπους σε μία ακολουθία βημάτων, όπου να θεωρούν περισσότερο λογικό το να ξεκινήσουν συνεργασία μαζί σου παρά το να μην ξεκινήσουν.

Για αυτό ακριβώς μιλάω στην εκπαίδευσή μου.

Στην ηχογράφηση αυτή, περιγράφω όλο το σύστημα και σου δείχνω πώς ακριβώς δουλεύει. Μάλιστα, σου λέω ακριβώς τι να πεις και σου δίνω συγκεκριμένα σενάρια.

Αλλά υπάρχουν και άλλα. Εδώ είναι ένα μέρος αυτών που θα μάθεις:

  • Πώς να κλείνεις περισσότερα ραντεβού όπου οι υποψήφιοι θα εμφανίζονται
  • Όταν ο υποψήφιος σου δίνει μία αντίρρηση, θα λες “δώσε μου κι άλλες”, αντί “να πάρει”
  • Μία απλή φόρμουλα για να αυξήσεις τη συχνότητα κλεισίματος κατά 300% ή περισσότερο, για οποιουδήποτε είδους παρουσίαση
  • Τι να πεις όταν ο υποψήφιος είναι έτοιμος να ξεκινήσει
  • Πώς να κλείνεις τη συμφωνία ΠΡΙΝ κάνεις την παρουσίαση
  • Πώς να εκπαιδεύσεις τα άτομα της ομάδας σου να γίνουν καλοί στο κλείσιμο και αυτοί

και πολλά πολλά ακόμα

Μπορείς να αποκτήσεις την εκπαίδευση για ψίχουλα εδώ

Είμαι 100% σίγουρος ότι θα σου αρέσει. Για την ακρίβεια, είμαι τόσο σίγουρος που θα νομίζεις ότι τρελάθηκα.

Γιατί;

Αν δεν την λατρέψεις, πες το μου και θα σου δώσω όλα σου τα χρήματα πίσω και μπορείς μάλιστα να κρατήσεις και την εκπαίδευση. Δεν θα χρειαστεί να μου στείλεις τίποτα πίσω.

Οπότε το χειρότερο σενάριο είναι ότι θα αποκτήσεις μία δωρεάν εκπαίδευση.

Το καλύτερο σενάριο είναι ότι θα αρχίσεις να έχεις περισσότερους συνεργάτες και πελάτες, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις πιεστικά κλεισίματα.

Αν σου ακούγεται καλό αυτό, μπες εδώ και απόκτησε την εκπαίδευση. Σου εγγυώμαι ότι θα τη λατρέψεις.

https://greekcoach.gr/close

Θοδωρής Αραμπατζής

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *