ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

EARLY BIRD ΠΡΟΣΦΟΡΑ μέχρι την Παρασκευή 10/4
Οι Εγγραφές Ολοκληρώνονται 22/4/2020

Η Λύση για να Ξεκλειδώσεις τις Δυνατότητές σου και να Ξεκινήσεις Μαζική Δράση για να έχεις Αποτελέσματα…

“Εκπληκτικά Απλή Διαδικασία Που Μπορεί Να Ακολουθήσει Οποιοσδήποτε για να Αποκτήσει Συνήθειες Επιτυχίας και να Ξεφορτωθεί την Αναβλητικότητα! Ένας Εξαιρετικός Τρόπος Για Να Έχεις Μία Επιτυχημένη Χρονιά!”

Μάθε Εύκολα τις Συνήθειες και τη Στρατηγική που ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ για να Γίνεις Επαγγελματίας σε Μόλις 12 Εβδομάδες!

Αγαπητέ δικτυωτή/επαγγελματία/επισκέπτη,

Η πραγματικότητα που χρειάζεται να αντιμετωπίσεις είναι ότι για να πετύχεις στην επιχείρησή σου (ή σε ό,τι ασχολείσαι) ΑΠΑΙΤΕΙ να γίνεις ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ και να είσαι ΥΠΟΛΟΓΟΣ αυτών που δεσμεύεσαι να κάνεις. Αν κάτι είναι να γίνει, εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ…

Οι περισσότεροι άνθρωποι πριν αποκτήσουν τη δική τους επιχείρηση, είχαν μία δουλειά για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους, όπου ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ τους κρατούσε υπόλογους. Το Δικτυακό Μάρκετινγκ, οι Απευθείας Πωλήσεις ή η Επιχειρηματικότητα απαιτούν να είσαι υπόλογος προς τον ΕΑΥΤΟ σου! Οπότε ο μόνος τρόπος για να πετύχεις είναι…

Να μάθεις πώς να “προσλάβεις” τον ΕΑΥΤΟ σου και να απαλλαγείς από τους περισπασμούς, τις δικαιολογίες και την αναβλητικότητα… διαφορετικά “κάηκες”!

Σου έχω λοιπόν μία απλή πρόκληση. Πήγαινε στο μπάνιο ΤΩΡΑ, κοίταξε τον εαυτό σου στον καθρέφτη και κάνε την εξής ερώτηση…

“Θα προσλάμβανα τον εαυτό μου;”

Δεν αστειεύομαι. Πήγαινε στο μπάνιο και κάνε αυτή την ερώτηση στον εαυτό σου.

Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν μπορούν να απαντήσουν ναι σε αυτή την ερώτηση. Και το λυπηρό είναι ότι ΠΡΕΠΕΙ να μπορείς να απαντήσεις ΝΑΙ στην ερώτηση, “Θα προσλάμβανα τον εαυτό μου;

Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που οι άνθρωποι δεν πετυχαίνουν σ’ αυτό το επάγγελμα είναι γιατί δεν υιοθετούν τις ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ των αυτοαπασχολούμενων επιχειρηματιών και έχουν την τάση να φέρονται στην επιχείρησή τους σαν ένα χόμπι, αντί σαν μία ευκαιρία πολλών εκατομμυρίων – όπως είναι.

Μόλις μάθεις να υιοθετείς και να εφαρμόζεις απλές συνήθειες, τις οποίες εφαρμόζουν και οι πετυχημένοι, τότε η δουλειά σου μπορεί να γίνει αρκετά απλή και ευχάριστη.

Δεν θα ήταν υπέροχο αν ήσουν απόλυτα εστιασμένος, απόλυτα αποφασισμένος και είχες την αυτοπεποίθηση ότι θα “σκίσεις”; Πώς θα ήταν η ζωή σου; Πώς θα ήταν η αυτοεκτίμησή σου; Το εισόδημά σου; Η στάση σου;

Συμμετέχοντες σε προηγούμενη Ομάδα Υποστήριξης

Πριν από τη συμμετοχή μου στις ομάδες υποστήριξης η ομάδα μου είχε μηδενική ανάπτυξη για περισσότερο από 1 μήνα.

Ο λόγος που ξεκίνησα με τις ομάδες υποστήριξης ήταν γιατί αντιλήφθηκα πως οι γνώσεις μου στο δικτυακό μάρκετινγκ ήταν ελάχιστες και δεν μπορούσα να παρακινήσω και να εκπαιδεύσω τους συνεργάτες μου προκειμένου να μπορέσουν και οι ίδιοι να αναπτύξουν τη δουλειά τους.

Αυτό που έχει αλλάξει στην επιχείρησή μου/σε εμένα είναι ότι το δίκτυό μου μέσα σε 3 μήνες είχε μία ανάπτυξη 93%. Επίσης έμαθα πως να εκπαιδεύω κι εγώ τους συνεργάτες μου αλλά και οι ίδιοι με τη σειρά τους τους δικούς τους συνεργάτες.

Ο Θοδωρής Αραμπατζής σαν προπονητής και οργανωτής των ομάδων υποστήριξης ήταν απόλυτα κατανοητός και υποστηρικτικός. Ευγενικά αυστηρός, χωρίς να προσβάλλει το ήθος και την προσωπικότητα κανενός.

— Ειρήνη Δουκατά

Πριν από τη συμμετοχή μου στις ομάδες υποστήριξης είχα παραμελήσει λίγο τη δουλειά μου τα τελευταία τρία χρόνια για διάφορους λόγους.

Ο λόγος που ξεκίνησα με τις ομάδες υποστήριξης ήταν γιατί δεν ήξερα πώς να αρχίσω πάλι από την αρχή και δεν μπορούσα να το κάνω μόνη μου, ήθελα μία αρκετά μεγάλη ώθηση για να μπορέσω να βρω το ρυθμό μου.

Αυτό που έχει αλλάξει στην επιχείρησή μου/σε εμένα είναι ότι πήρα την “ώθηση” που ήθελα και ξέρω πλέον πώς να το κάνω μόνη μου από την αρχή με το δικό μου ρυθμό.

Ο Θοδωρής Αραμπατζής σαν προπονητής και οργανωτής των ομάδων υποστήριξης ήταν μια χαρά, πολύ άμεσος, κατανοητός και ήξερε πολύ καλά να απαντάει και να καλύπτει κάθε απορία μας οποτεδήποτε και να του τη θέταμε, πράγμα που σημαίνει ότι κατανοεί απόλυτα το αντικείμενο της εργασίας του και του αξίζουν συγχαρητήρια!

— Νίκη Γιαννάτου, Herbalife

Οι Ομάδες Υποστήριξης θα σε οδηγήσουν στη δράση, θα τερματίσουν την αναβλητικότητα και θα σε βάλουν στην κατεύθυνση που ΘΕΛΕΙΣ να είσαι, αλλά μέχρι τώρα δεν μπορούσες να είσαι με συνέπεια.

Αν ήσουν υπέρβαρος και είχες κουράστεί να έχεις τόσα περιττά κιλά, αλλά δεν μπορούσες να πας στο γυμναστήριο ή να σταματήσεις να τρως γλυκά και πίτσες, θα αναγκαζόσουν να πάρεις κάποια δραστικά μέτρα, έτσι δεν είναι;

Τι θα γινόταν αν έλεγες σε ΟΛΟΥΣ τους φίλους και γνωστούς σου ότι πήρες την απόφαση να χάσεις βάρος;
Εννοώ σε ΟΛΟΥΣ.

Αν έλεγες σε όλους τους φίλους σου, τους συναδέλφους σου, τους συγγενείς σου… αν ανακοίνωνες σε όλο τον κόσμο ότι θα χάσεις βάρος. Και… αν σε έβλεπαν να τρως “σαβούρες” ή αν ετοιμαζόσουν να παραγγείλεις μία σπέσιαλ πίτσα ή σουβλάκια, να σε ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ και να σου υπενθύμιζαν αυτό που τους είπες. Αυτό θα σε έκανε να είσαι συνεπής και να συνεχίσεις το πρόγραμμα, έτσι δεν είναι;

Ας το πάμε ένα βήμα παραπέρα. Στέλνεις σε όλους όσους γνωρίζεις ένα μήνυμα λέγοντάς τους ότι είσαι απόλυτα αποφασισμένος να αποκτήσεις καλύτερη φυσική κατάσταση και ότι ΑΠΑΙΤΕΙΣ την υποστήριξή τους. Στο μήνυμα θα τους έλεγες,

“Αν με δεις να παραγγέλνω junk food, σταμάτησέ με.”

“Αν δεν με δεις στο γυμναστήριο, πάρε με τηλέφωνο.”

“Αν με δεις ή με ακούσεις να κάνω κάτι έστω και λίγο ανθυγιεινό, τηλεφώνησέ μου και ΜΑΛΩΣΕ με.”

“Ό,τι και να ΠΩ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ με από το να τρώω ‘σκουπίδια’ ακόμα και θα πρέπει να τα αρπάξεις από τα χέρια μου και να τα πετάξεις στον κάδο.”

Πώς θα ήταν η πρόοδός σου; Θα ήταν πρακτικά ΑΔΥΝΑΤΟ να αποτύχεις.

Και τι θα συνέβαινε αν, μαζί με όλα αυτά, είχες και ένα άτομο να σε “παρακολουθεί” 24 ώρες την ημέρα για να είναι σίγουρος ότι γυμνάζεσαι και τρως σωστά; Θα μπορούσες να αποτύχεις; Αμφιβάλλω.

Το ίδιο ισχύει και στην επιχείρησή σου. Όταν δεσμεύεσαι δημόσια, όταν έχεις μία ομάδα υποστήριξης και ανθρώπους να σε ενθαρρύνουν στην πορεία… πρακτικά είναι πολύ πιο ΕΥΚΟΛΟ να το κάνεις. Ναι, σίγουρα θέλει σκληρή δουλειά, αλλά είναι ΕΥΚΟΛΟ να το κάνεις μόλις αποκτήσεις τις σωστές συνήθειες.

Αν είσαι έτοιμος να κάνεις μία σημαντική αλλαγή και αν είσαι έτοιμος να κάνεις αυτά που ΛΕΣ ότι θέλεις να κάνεις, αλλά στο παρελθόν είχες αποτύχει να το καταφέρεις αυτό, τότε οι Ομάδες Υποστήριξης είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Συμμετέχοντες σε προηγούμενη Ομάδα Υποστήριξης

Πριν από τη συμμετοχή μου στις ομάδες υποστήριξης δεν γνώριζα καθόλου πως δουλεύει το δικτυακό μάρκετινγκ.

Ο λόγος που ξεκίνησα με τις ομάδες υποστήριξης ήταν γιατί ήθελα να μάθω από κάποιον που έχει ασχοληθεί επαγγελματικά πώς αναπτύσσει κάποιος σωστά μία επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ.

Αυτό που έχει αλλάξει στην επιχείρησή μου/σε εμένα είναι ότι μέσα από τις ομάδες έμαθα πώς επικοινωνείς με τους πελάτες, τους νέους συνεργάτες, πώς εκπαιδεύεις την ομάδα σου και πώς διαχειρίζεσαι κάθε εμπόδιο που προκύπτει. Τα παραδείγματα που συζητιούνται μεταξύ μας είναι καθημερινά και τα συναντάμε όλοι μας.

Ο Θοδωρής Αραμπατζής σαν προπονητής και οργανωτής των ομάδων υποστήριξης ήταν απλός και κατανοητός στον τρόπο που σου εξηγεί τη διαδικασία ανάπτυξης μίας επιχείρησης δικτυακού μάρκετινγκ και μέσα από απλά παραδείγματα σου περνάει τη σωστή μέθοδο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις ακριβώς αυτά που σου λέει και να προπονείσαι για να βελτιώνεσαι.

— Θοδωρής Παπασωτηρίου

Πριν από τη συμμετοχή μου στις ομάδες υποστήριξης ήμουν σε τέλμα.

Ο λόγος που ξεκίνησα με τις ομάδες υποστήριξης ήταν γιατί αισθανόμουν ότι είχα τελματώσει στη δουλειά μου και ήθελα μία νέα ώθηση.

Αυτό που έχει αλλάξει στην επιχείρησή μου/σε εμένα είναι ότι ασχολήθηκα με τομείς που δεν είχα δοκιμάσει ποτέ (πχ αγγελίες μέσω ίντερνετ, business to business) και θυμήθηκα κάποια εργαλεία διαφήμισης που είχα παρατήσει από χρόνια.

Ο Θοδωρής Αραμπατζής σαν προπονητής και οργανωτής των ομάδων υποστήριξης ήταν ευγενικός πάντα, εύστοχος στις απαντήσεις, παρακινητικός χωρίς κραυγαλέες μεθόδους. Αποτελεσματικός τελικά!

— Τζένυ Τυρμπά, Herbalife

Οι Ομάδες Υποστήριξης Παρακινούν και Εμπνέουν και τους Παλιούς, Έμπειρους Επαγγελματίες, αλλά και τους Καινούργιους, σε Μαζική Δράση, Στην Απαλλαγή από την Αναβλητικότητα και τους Φόβους και Βοηθάει στο να Χτίσεις το Εισόδημά σου Πιο Γρήγορα!

Τι θα σου προσφέρει η συμμετοχή σου στις ομάδες υποστήριξης;

  • Θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το φόβο.
  • Θα σταματήσεις την αναβλητικότητα για τα καλά.
  • Θα αναπτύξεις αυτοπεποίθηση με τους υποψηφίους σου.
  • Θα μάθεις να εισάγεις περισσότερα άτομα στο δίκτυό σου.
  • Θα βελτιώσεις τις δεξιότητες επακολούθησης και κλεισίματος.
  • Θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τους περισπασμούς που σε εμποδίζουν από το να είσαι παραγωγικός.
  • Θα αποκτήσεις συνέπεια στην επιχείρησή σου.
  • Θα σε βοηθήσει να μείνεις ενθουσιασμένος.
  • Θα σου δώσει ιδέες για να αποκτήσεις δυναμικούς υποψηφίους.
  • Θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις τη νοοτροπία του Αυτοαπασχολούμενου Επαγγελματία.

Θα μπορούσα άνετα να χρεώνω εκατοντάδες ευρώ, αλλά δεν χρειάζομαι και τόσο πολύ τα χρήματα…

Ήδη κερδίζω καλά χρήματα και δεν ψάχνω τρόπους να πάρω κάθε ευρώ που έχουν οι συμμετέχοντες.

Αλλά… ΠΡΕΠΕΙ να χρεώσω κάτι. Λυπάμαι, αλλά έτσι είναι. Δεν είναι μία μη-κερδοσκοπική επιχείρηση και ούτε και η δική σου θα πρέπει να είναι. Το να λειτουργείς μία μη-κερδοσκοπική επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ, είναι απλά ανόητο.

Πριν χρόνια παρακολούθησα ένα αντίστοιχο πρόγραμμα μέσω Αμερικής, όπου χρειάστηκε να επενδύσω σχεδόν 4000€ για 12 μήνες και λίγο μετά από αυτό, είχα επενδύσει περίπου 500€ σε ένα τρίμηνο πρόγραμμα, πάλι μέσω ΗΠΑ.

Συμμετέχοντες σε προηγούμενη Ομάδα Υποστήριξης

Πριν από τη συμμετοχή μου στις ομάδες υποστήριξης προσέγγιζα πελάτες μόνο μέσα από το φιλικό μου περιβάλλον σε συγκεντρώσεις που πραγματοποιούσα στο σπίτι μου μια φορά το μήνα. Δεν τολμούσα ακόμη να προσεγγίζω νέους συνεργάτες και ο τομέας “προσεγγίζω νέους πελάτες” ένοιωθα ότι χρειαζόταν βελτίωση και αυτός. Η έλλειψη σιγουριάς οδηγούσε στην αναβλητικότητα για δράση και σε μια αίσθηση αποπροσανατολισμού και ανημποριάς.

Ο λόγος που ξεκίνησα με τις ομάδες υποστήριξης ήταν ήθελα κυρίως να ξεπεράσω την τάση μου για αναβλητικότητα. Να βάλω στόχους για την επιχείρησή μου και να περάσω στη δράση. Να γνωρίσω τι ακριβώς χρειάζεται να κάνω για να πετύχω και να διαπιστώσω αν μπορώ να το κάνω, αλλιώς να σταματήσω.

Χρειαζόταν να γνωρίσω νέους τρόπους προσέγγισης και εξυπηρέτησης πελατών και να τολμήσω να προσεγγίσω νέους συνεργάτες.

Αυτό που έχει αλλάξει στην επιχείρησή μου/σε εμένα είναι ότι με τη βοήθεια της ομάδας υποστήριξης απέκτησα τη συνήθεια να καθορίζω στόχους για κάθε εβδομάδα και σταμάτησε το αίσθημα του αποπροσανατολισμού που ένοιωθα. Η δέσμευση απέναντι στην ομάδα με παρότρυνε να τους υλοποιώ και άρχισα να αισθάνομαι περισσότερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό μου.

Ο Θοδωρής Αραμπατζής σαν προπονητής και οργανωτής των ομάδων υποστήριξης δημιουργεί ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον στη διάρκεια της εκπαίδευσης με οργανωμένο πλαίσιο συζήτησης και ουσιαστικές πληροφορίες.

Με εντυπωσίασε η άνεση που μπορεί να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα επιβεβαιώνοντας την εμπειρία και την δικαιολογημένη επιτυχία στο χώρο του δικτυακού μάρκετινγκ.

Εστιάζει στην ουσία ενός προβλήματος και μεταδίδει το μήνυμά του με τρόπο κατανοητό και ξεκάθαρο. Με ενθάρρυνε με έναν μοναδικό τρόπο σε δράση. Αντιμετώπισε με σεβασμό και εκτίμηση κάθε μου προσπάθεια, μικρή και μεγάλη. Αυτό με βοήθησε να αρχίσω να εκτιμώ και να πιστεύω και εγώ στον εαυτό μου και στις προσπάθειές μου.

Η εμπειρία ήταν μοναδική, με ευχάριστες εκπλήξεις για την άψογη οργάνωση της εκπαίδευσης σε πρακτικό επίπεδο, περιεχόμενο και αποτελέσματα.

Θοδωρή, σου οφείλω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

— Κατερίνα Τζελαλή

Θέλεις να μιλήσουμε πριν αποφασίσεις;

Κάνε Προπόνηση Μαζί μου, Αξίας Σχεδόν 600€, Για Λιγότερο από 80% Απ’ ότι Πληρώνουν οι Περισσότεροι.

Νιώθω λίγο άβολα να δίνω τόσα πολλά με τόσο μικρό κόστος. Αλήθεια.

Οι Ομάδες Υποστήριξης σου παρέχουν 12 εβδομάδες συνεχούς πρόσβασης σε εμένα. Αν και δεν είναι ένα πρόγραμμα προσωπικού coaching, θα έχεις πρόσβαση σε εμένα για 12 εβδομάδες με εβδομαδιαίες ομαδικές συνεδρίες των 45 λεπτών, καθώς και πρόσβαση μέσω email, στα μέσα της εβδομάδας.

Για κάποιον που ψάχνει έναν coach, αλλά δεν θέλει να πληρώνει 169€/μήνα σε προσωπικό coaching, αυτό το πρόγραμμα είναι ιδανική λύση!

Θα έχεις κάθε εβδομάδα απαντήσεις στις ερωτήσεις σου, έμπνευση και ενθάρρυνση για να μείνεις συνεπής στο πλάνο που ακολουθείς!

Η επένδυση για τις Ομάδες Υποστήριξης είναι μόνο 99€ 157€ για 12 εβδομάδες (3 μήνες). Υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής κάθε μήνα με μόνο 39€ στην αρχή κάθε μήνα.

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Τετάρτη 26 Αυγούστου. – Έχουν ολοκληρωθεί

EARLY BIRD ΠΡΟΣΦΟΡΑ μέχρι την Πέμπτη 20/8 Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ EARLY BIRD ΕΛΗΞΕ

Μπόνους #1: Επίλεξε μεταξύ της 3ωρης εκπαίδευσης “Πλάνο 90 Ημερών” (35€) και της 5ωρης εκπαίδευσης “Ακαταμάχητη Πρόσκληση” (39€) Μπόνους #2: Προσωπική συνεδρία συμβουλευτικής, διάρκειας 20 λεπτών μαζί μου (αξίας 30€)

Τι Γίνεται Όταν Μπεις Στις Ομάδες Υποστήριξης;

Οι Ομάδες Υποστήριξης βασίζονται σε ένα κύριο στοιχείο: την ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για να σου δείξει και να σου διδάξει πώς να γίνεις υπεύθυνος και συνεπής στην επιχείρησή σου.

Ορίστε τι θα σου συμβεί κατά τη διάρκεια των Ομάδων Υποστήριξης:

– Θα έχεις 12 εβδομάδες προπόνησης, υποστήριξης και εκπαίδευσης από εμένα.
– Απεριόριστες ερωτήσεις στις οποίες θα απαντώ κάθε εβδομάδα για 45 λεπτά.
– Θα έχεις παρακολούθηση του πλάνου δράσης σου και συγκεκριμένες οδηγίες για βελτιώσεις και αλλαγές.
– Ενθάρρυνση από όλη την ομάδα για να συνεχίσεις τη δουλειά σου.
– Υποστηριξη από εμένα προσωπικά όποτε χρειάζεσαι καθοδήγηση και κατευθύνσεις.
– Ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον για να μάθεις, να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς προς την επιτυχία.

Πότε Ξεκινάνε;

Η Ομάδα Υποστήριξης ξεκινάει την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 και θα ολοκληρωθεί μετά από 12 εβδομάδες.

Αν ενδιαφέρεσαι σοβαρά να προχωρήσεις την επιχείρησή σου στη σωστή κατεύθυνση και θέλεις να ξεκινήσεις να δουλεύεις με συνέπεια και με πλάνο, τότε κάνε την εγγραφή σου άμεσα, πριν κλείσουν οι εγγραφές.

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Τετάρτη 26 Αυγούστου.

Θα τα πούμε στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής
Business & MLM Coach

Θέλεις να μιλήσουμε πριν αποφασίσεις;