Αγαπητέ επαγγελματία, έχω να σου κάνω μία πολύ σημαντική ερώτηση…

Ποιο Είναι
Το Πλάνο Σου;

“Αν συνεχίσεις να επιδιώκεις να πετύχεις με τον ίδιο τρόπο, θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα. Αυτό που σου προσφέρω είναι ο πιο εύκολος, βήμα προς βήμα τρόπος για να αποκτήσεις τα κατάλληλα εργαλεία και να χτίσεις το δικό σου πλάνο προς την επιτυχία.”

Θεόδωρος Αραμπατζής

Τα Μπόνους Λήγουν σε…

00
Ώρες
00
Λεπτά
00
Δευτ.

Μιλάω με πολλούς δικτυωτές, coaches, επιχειρηματίες, ασφαλιστές, με πολλά διαφορετικά αντικείμενα ο καθένας, και βλέπω ότι οι περισσότεροι (περίπου 99%) ΔΕΝ έχουν ένα ξεκάθαρο, συγκεκριμένο πλάνο που θα τους οδηγήσει στους στόχους τους.

Σύμφωνα με το λεξικό, η λέξη “πλάνο” σημαίνει “πρόγραμμα για καθορισμένη δράση”. Με απλά λόγια το “τι ακριβώς θα κάνω”.

Αν, για παράδειγμα απευθυνθώ σε εσένα με σκοπό να μάθω τι ακριβώς χρειάζεται να κάνω για να πετύχω τους στόχους μου, θα μπορέσεις να μου δώσεις ένα συγκεκριμένο και εξατομικευμένο πλάνο καθημερινών δραστηριοτήτων, τόσο ελκυστικό, που να με κάνει να θέλω να συνεργαστώ μαζί σου;

Το πλάνο που δίνουν οι περισσότεροι είναι το εξής: “Κάνε μία λίστα με όσους γνωρίζεις, τηλεφώνησέ τους και πες τους πόσο ενθουσιασμένος είσαι με την καινούργια σου επιχείρηση/προϊόντα.” ή “Κάνε μερικές δημοσιεύσεις στα Social Media για τη δουλειά σου και μίλα συνέχεια για αυτό που κάνεις.”

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί το 95% των επαγγελματιών
τα παρατάει μέσα στον 1ο χρόνο.

Πλάνο 90 Ημερών

Αυτό που ενθουσιάζει τους ανθρώπους και που διατηρεί τον ενθουσιασμό τους στα ύψη, είναι ένα ξεκάθαρο, βήμα προς βήμα πλάνο, που να τους οδηγεί προς την επιτυχία που επιθυμούν. Η ανάγνωση βιβλίων προσωπικής ανάπτυξης, η παρακολούθηση σχετικών σεμιναρίων ή εκπαιδεύσεων, περιορίζονται σε μία απλή προετοιμασία η οποία δεν παράγει τελικά τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Είναι όπως το ανέκδοτο που λέει: “Κάθονται στην άκρη μίας πισίνας 5 φίλοι και οι δύο αποφασίζουν να βουτήξουν· πόσοι έμειναν εκτός πισίνας;” Η απάντηση φυσικά είναι “και οι 5”, γιατί οι δύο, δε βούτηξαν, απλά αποφάσισαν να βουτήξουν. Έτσι λοιπόν, μπορεί να σκέφτεσαι θετικά, να έχεις γύρω σου ανθρώπους που σε εμψυχώνουν, να έχεις πολύ καλά προϊόντα ή υπηρεσίες, να μη χάνεις σεμινάρια, webinars και να διαβάζεις κάθε μέρα από ένα καλό βιβλίο, αλλά αυτά δε θα σε πάνε πουθενά, εκτός κι αν έχεις ένα συγκεκριμένο πλάνο και αν δουλέψεις αυτό το πλάνο.

Επίσης, αν δουλεύεις με ομάδες, είναι σημαντικό το πλάνο που θα δώσεις στους συνεργάτες σου, να ταιριάζει και σε αυτούς. Ο κάθε ένας, έχει τη δική του προσωπικότητα και τις δικές τους δεξιότητες.
Ερώτηση: Μπορείς να ετοιμάσεις ένα πλάνο ΕΙΔΙΚΑ για τον καινούργιο σου συνεργάτη, που να εκμεταλλεύεται όλες τις ικανότητές του και όλα τα ταλέντα του ή μήπως έχεις “ένα πλάνο για όλους”;

Στις αρχές του 2012, είχα κάνει μία online εκπαίδευση όπου μίλησα για αυτό ακριβώς το ζωτικής σημασίας κομμάτι της δουλειάς μας και έδωσα λύσεις που θα βοηθήσουν χιλιάδες επαγγελματίες από τότε, να βάλουν το κατάλληλο πλάνο για τους ίδους ΚΑΙ για τους συνεργάτες τους.

Πλέον, αυτή η εκπαίδευση έχει επικαιροποιηθεί και είναι στα πρότυπα και στις συνθήκες του 2023.

Η Επένδυση για τις Πέντε Ώρες Εκπαίδευσης του Πλάνου 90 Ημερών, Είναι Μόνο 495€, 375€, δύο πληρωμές από 97€

Ορίστε τι είπαν μερικοί επαγγελματίες που παρακολούθησαν την εκπαίδευση:

Μόρφω Πασχαλίδου

“Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ο τρόπος και οι ιδέες που μας έδωσες για το κάθε εργαλείο, έχουν ξεκαθαρίσει το τοπίο για το τι πρέπει να κάνουμε καθημερινά χωρίς να χάνουμε χρόνο και χρήμα. Θα τα εντάξω στον καθημερινό μου προγραμματισμό και είμαι σίγουρη για την επιτυχία.”

Γεράσιμος Νικολοβγένης

“Έχω παρακολουθήσει αρκετά προγράμματα όχι οn line, απλά σεμινάρια τούτο δω ήτανε The Best..!! Θα τα πούμε αύριο σίγουρα για τα υπόλοιπα.”

Μιχάλης Μουστακάκης

“Θοδωρή Ευχαριστώ για όλα, αυτό που κάνεις είναι πολύ σημαντικό. Το να μοιράζεσαι είναι κάτι μοναδικό! Να είσαι πάντα καλά!”

Αντώνης Ηλιάκης

“Δεν υπάρχει κάτι να ξεχωρίσω. Ήξερα κάποια από το προσωπικό coaching που κάνουμε, αλλά αυτή η online εκπαίδευση ήταν κάτι ανεπανάληπτο. Φώτισε πολλές σκοτεινές πλευρές και απάντησε σε πολλές απορίες μου. Παρεμπιπτόντως, κράτησα 18 σελίδες σημειώσεις!”

Ποιο Είναι το Πλάνο Σου;

Δες την ομιλία μου για το Πλάνο 90 Ημερών, στο συνέδριο της εταιρίας μου πριν μερικά χρόνια

Γιατί Να Αποκτήσω Αυτή Την Εκπαίδευση!

Σ’ αυτή την εκπαίδευση…

1. Θα μάθεις πώς να βάζεις τους στόχους σου και θα μπορέσεις να επιλέξεις τους κατάλληλος στόχους για εσένα. Στη συνέχεια θα δεις συγκεκριμένα παραδείγματα για το πώς να βάλεις το πλάνο σου – δηλαδή το τι ακριβώς χρειάζεται να συμβεί στην επιχείρησή σου (με νούμερα) για να φτάσεις σ’ αυτό το στόχο.

2. Θα σου δείξω με ποιον τρόπο μπορείς να είσαι συνεπής στην επιχείρησή σου και θα σου δώσω μερικές προτάσεις για το πώς μπορείς να φέρεσαι στην επιχείρησή σου, είτε ασχολείσαι με το Affiliate Marketing, είτε είσαι coach, είτε ασχολείσαι με τη δικτύωση ή οτιδήποτε, σαν κανονική επιχείρηση. Ταυτόχρονα θα σου δείξω πώς μπορείς να επιστρατεύσεις τη βοήθεια και την υποστήριξη του περιβάλλοντός σου.

3. Θα σου δώσω τις φόρμες που χρησιμοποιώ κι εγώ, για να παρακολουθείς τις καθημερινές σου δραστηριότητες και να βλέπεις την πρόοδό σου ανά πάσα στιγμή, καθώς και να μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις σαν εργαλείο στρατολόγησης. Στο βιβλίο μου είναι διαθέσιμες κάποιες φόρμες. Ωστόσο, με την παρακολούθηση της εκπαίδευσης, θα λάβεις και νέες πιο αναλυτικές φόρμες και θα σου εξηγήσω ακριβώς πώς να τις χρησιμοποιείς.

4. Θα σου παρουσιάσω και θα σου αναλύσω πολλά διαφορετικά εργαλεία ανεύρεσης υποψηφίων. Θα παρουσιάσω κάποια εντελώς διαφορετικά εργαλεία και τεχνικές μάρκετινγκ και θα αναλύσω ακριβώς πώς γίνονται.

5. Αφού ακούσεις όλα αυτά τα εργαλεία ανεύρεσης υποψηφίων, θα σε βοηθήσω να επιλέξεις όσα χρειάζονται για να δουλεύεις σε καθημερινή βάση – αυτά που ταιριάζουν καλύτερα σε εσένα· στην προσωπικότητά σου και στις δεξιότητές σου.

6. Αφού επιλέξεις αυτά τα εργαλεία, θα σου προτείνω “πόσα” από το καθένα χρειάζεται να κάνεις για να αρχίσεις να έχεις αποτελέσματα. Πχ πόσες αγγελίες, πόσες προσωπικές επαφές, πόσες δημοσιεύσεις, πόσα σχόλια κλπ.

7. Θα δούμε τη σπουδαιότητα της παρακολούθησης αυτών των αριθμών και θα σου δείξω με ποιον τρόπο μπορείς να αυξήσεις τις πιθανότητές σου να ολοκληρώσεις ένα πλάνο 90 ημερών.

Τελος, όσοι πάρουν μέρος στην εκπαίδευση του Πλάνου 90 Ημερών, θα μπορέσουν να σχεδιάσουν το δικό τους Πλάνο 90 Ημερών έτσι ώστε να έχουν αποκομίσει τα μέγιστα από αυτό το πρόγραμμα.

Τι θα πάρεις…

  • 5 Ώρες Εκπαίδευση
  • Σημειώσεις Εκπαίδευσης
  • Πρόσβαση στο Replay
  • Κλειστή Ομάδα Υποστήριξης
  • 3 Μηνιαίες Εκπαιδεύσεις

Bonus Άμεσης Εγγραφής

  • Προσωπική Συνεδρία Στρατηγικής 20 λεπτών

Λήγει σε…

00
Ώρες
00
Λεπτά
00
Δευτ.
Πλάνο 90 Ημερών

Θα μπορούσα άνετα να χρεώνω εκατοντάδες ευρώ, αλλά δεν χρειάζομαι τόσο πολύ τα χρήματα…

Ήδη κερδίζω καλά χρήματα και δεν ψάχνω τρόπους για να πάρω κάθε ευρώ των δικτυωτών, των coaches και των επαγγελματιών που με εμπιστεύονται για την εκπαίδευσή τους.

Αλλά … ΠΡΕΠΕΙ να χρεώσω κάτι. Λυπάμαι, έτσι είναι. Δεν είναι μία μη-κερδοσκοπική επιχείρηση και ούτε και η δική σας θα έπρεπε να είναι. Το να λειτουργείς μία μη-κερδοσκοπική επιχείρηση, είναι απλά ανόητο.

“Πραγματικά κάθε φορά που σε ακούω παίρνω και κάτι διαφορετικό, δε μετανιώνω καθόλου που συμμετέχω και ενθαρρύνω και άλλους να κάνουν το ίδιο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με τις πληροφορίες που πήρα και από αύριο ξεκινάω για εφαρμογή. 18 σελίδες κράτησα. Ευχαριστώ πολύ Θοδωρή!”  – Αλμυρή Α., Herbalife

Σχεδίασε το Δικό σου Πλάνο 90 Ημερών, Για Λιγότερο Από 80% Απ’ Ότι Χρεώνουν Για Τα Περισσότερα Εκπαιδευτικά Προγράμματα!

Νιώθω λίγο άβολα να δίνω τόσα πολλά με τόσο μικρό κόστος. Αλήθεια.

Η εκπαίδευση του Πλάνου 90 Ημερών σου δίνει τη δυνατότητα να ρίξεις μια ματιά στο πλάνο που ακολούθησα εγώ αλλά και πολλοί πετυχημένοι επαγγελματίες για να χτίσουν τις επιχειρήσεις τους.

Για κάποιον που θέλει να σταματήσει να “μαντεύει” ποιο θα είναι το επόμενό του βήμα, και να έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο που θα μπορεί να εφαρμόσει ο ίδιος αλλά και οι συνεργάτες του, αυτή η εκπαίδευση είναι η ιδανική λύση!

Θα έχεις απαντήσεις στα πιο σημαντικά ερωτήματα που θέτει κάποιος όταν επιχειρεί να σχεδιάσει το δικό του πλάνο δουλειάς.

Η Επένδυση για τις Πέντε Ώρες Εκπαίδευσης του Πλάνου 90 Ημερών, Είναι Μόνο 495€, 375€, δύο πληρωμές από 97€

Απόκτησε σήμερα την εκπαίδευση και μάθε ΠΩΣ μπορείς κι ΕΣΥ να σχεδιάσεις το δικό σου Πλάνο 90 Ημερών που θα οδηγήσει εσένα και τους συνεργάτες σου σε εξαιρετικά επίπεδα επιτυχίας!

Θεόδωρος Αραμπατζής
Business Coach
2341070332

GreekCoach.gr/blog

ΥΓ: Αν αγοράσεις την εκπαίδευση στις επομενες 48 ώρες, μεταξύ άλλων, θα λάβεις και μία προσωπική συνεδρία στρατηγικής 20 λεπτών μαζί μου. Οπότε, αν σκέφτεσαι σοβαρά, να αποκτήσεις την εκπαίδευση, ΚΑΝΤΟ ΑΜΕΣΑ πατώντας εδώ.

Τα Μπόνους Λήγουν σε…

00
Ώρες
00
Λεπτά
00
Δευτ.