fbpx

Αγαπητέ δικτυωτή, έχω να σου κάνω μία πολύ σημαντική ερώτηση…

Ποιο Είναι
Το Πλάνο Σου;

“Αν συνεχίσεις να επιδιώκεις να πετύχεις με τον ίδιο τρόπο, θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα. Αυτό που σου προσφέρω είναι ο πιο εύκολος, βήμα προς βήμα τρόπος για να αποκτήσεις τα κατάλληλα εργαλεία και να χτίσεις το δικό σου πλάνο προς την επιτυχία.”

Θεόδωρος Αραμπατζής

Μιλάω με πολλούς δικτυωτές, εντός και εκτός της εταιρίας μου, και βλέπω ότι οι περισσότεροι (περίπου 99%) ΔΕΝ έχουν ένα ξεκάθαρο, συγκεκριμένο πλάνο που θα τους οδηγήσει στους στόχους του.

Σύμφωνα με το λεξικό, η λέξη “πλάνο” σημαίνει “πρόγραμμα για καθορισμένη δράση”. Με απλά λόγια το “τί ακριβώς θα κάνω”.

Δηλαδή, αν έρθω σε εσένα και σε ρωτήσω, ποιο είναι το πλάνο σου· δείξτε μου τι ακριβώς κάνεις ή μάλλον, δείξε μου τι ακριβώς χρειάζεται να κάνω για να πετύχω τους στόχους μου… θα μπορέσεις να μου δώσεις ένα συγκεκριμένο, εξατομικευμένο πλάνο καθημερινών δραστηριοτήτων, τόσο ελκυστικό, που να με κάνει να θέλω να γραφτώ στο δίκτυό σου;

Το πλάνο που δίνουν οι περισσότεροι είναι το εξής: “Κάνε μία λίστα με όσους γνωρίζεις και τηλεφώνησέ τους και πες τους πόσο ενθουσιασμένος είσαι με την καινούργια σου επιχείρηση/προϊόντα.”

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί το 95% των δικτυωτών
τα παρατάει μέσα στον 1ο χρόνο.

Αυτό που ενθουσιάζει τους ανθρώπους και που κρατάει ψηλά τον ενθουσιασμό τους, είναι ένα ξεκάθαρο, βήμα προς βήμα πλάνο, που να τους οδηγεί προς την επιτυχία που επιθυμούν. Το να διαβάζουν βιβλία προσωπικής ανάπτυξης, να παρακολουθούν σεμινάρια της εταιρίας, να πηγαίνουν σε εκπαιδεύσεις και να μιλάνε μαζί σας, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να “προετοιμαστούν” για να πετύχουν.

Είναι όπως το ανέκδοτο που λέει: “Κάθονται στην άκρη μίας πισίνας 5 φίλοι και οι δύο αποφασίζουν να βουτήξουν· πόσοι έμειναν εκτός πισίνας;” Η απάντηση φυσικά είναι “και οι 5”, γιατί οι δύο, δε βούτηξαν, απλά αποφάσισαν να βουτήξουν. Έτσι λοιπόν, μπορεί να σκέφτεσαι θετικά, να έχεις έναν σπόνσορα που σε εμψυχώνει, να μη χάνεις σεμινάρια και να διαβάζεις κάθε μέρα από ένα καλό βιβλίο, αλλά αυτά δε θα σε πάνε πουθενά, εκτός κι αν έχεις ένα συγκεκριμένο πλάνο και να δουλέψεις αυτό το πλάνο.

Επίσης, είναι σημαντικό το πλάνο που θα δώσεις στους συνεργάτες σου, να ταιριάζει σε αυτούς. Ο κάθε ένας, έχει τη δική του προσωπικότητα και τις δικές τους δεξιότητες.
Ερώτηση: Μπορείς να ετοιμάσεις ένα πλάνο ΕΙΔΙΚΑ για τον καινούργιο σου συνεργάτη, που να εκμεταλλεύεται όλες τις ικανότητές του και όλα τα ταλέντα του ή μήπως έχεις “ένα πλάνο για όλους”;

Στις αρχές του 2012, είχα κάνει μία online εκπαίδευση όπου μίλησα για αυτό ακριβώς το ζωτικής σημασίας κομμάτι της δουλειάς μας και έδωσα λύσεις που θα σε βοηθήσουν να βάλεις το κατάλληλο πλάνο για εσένα ΚΑΙ τους συνεργάτες σου, ώστε να πετύχετε όλοι μαζί τους στόχους σας.

Η Επένδυση για τις Τρεις Ώρες Εκπαίδευσης του Πλάνου 90 Ημερών, Είναι Μόνο 95€55€, 35€

Ορίστε τι είπαν μερικοί δικτυωτές που παρακολούθησαν την εκπαίδευση:

Μόρφω Πασχαλίδου

“Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ο τρόπος και οι ιδέες που μας έδωσες για το κάθε εργαλείο, έχουν ξεκαθαρίσει το τοπίο για το τι πρέπει να κάνουμε καθημερινά χωρίς να χάνουμε χρόνο και χρήμα. Θα τα εντάξω στον καθημερινό μου προγραμματισμό και είμαι σίγουρη για την επιτυχία.”

Γεράσιμος Νικολοβγένης

“Έχω παρακολουθήσει αρκετά προγράμματα όχι οn line, απλά σεμινάρια τούτο δω ήτανε The Best..!! Θα τα πούμε αύριο σίγουρα για τα υπόλοιπα.”

Μιχάλης Μουστακάκης

“Θοδωρή Ευχαριστώ για όλα, αυτό που κάνεις είναι πολύ σημαντικό. Το να μοιράζεσαι είναι κάτι μοναδικό! Να είσαι πάντα καλά!”

Αντώνης Ηλιάκης

“Δεν υπάρχει κάτι να ξεχωρίσω. Ήξερα κάποια από το προσωπικό coaching που κάνουμε, αλλά αυτή η online εκπαίδευση ήταν κάτι ανεπανάληπτο. Φώτισε πολλές σκοτεινές πλευρές και απάντησε σε πολλές απορίες μου. Παρεμπιπτόντως, κράτησα 18 σελίδες (μεγάλο σπιράλ τετράδιο) σημειώσεις (χωρίς κενά)”

Ποιο Είναι το Πλάνο Σου;

Δες την ομιλία μου για το Πλάνο 90 Ημερών, στο συνέδριο της εταιρίας μου πριν μερικά χρόνια

Γιατί Να Αποκτήσω Αυτή Την Εκπαίδευση!

Σ’ αυτή την εκπαίδευση…

1. Θα μάθεις πώς να βάζεις τους στόχους σου και θα μπορέσεις να επιλέξεις τους στόχους σου. Στη συνέχεια θα δεις συγκεκριμένα παραδείγματα για το πώς να βάλεις το πλάνο σου – δηλαδή το τι ακριβώς χρειάζεται να συμβεί στην επιχείρησή σου (με νούμερα) για να φτάσεις σ’ αυτό το στόχο.

2. Θα σου δείξω με ποιον τρόπο μπορείς να είσαι συνεπής στην επιχείρησή σου και θα σου δώσω μερικές προτάσεις για το πώς μπορείς να φέρεσαι στην επιχείρησή σου στο Δικτυακό Μάρκετινγκ σαν κανονική επιχείρηση. Ταυτόχρονα θα σου δείξω πώς μπορείς να επιστρατεύσεις τη βοήθεια και την υποστήριξη του περιβάλλοντός σου.

3. Θα σου δώσω τις φόρμες που χρησιμοποιώ κι εγώ, για να παρακολουθείς τις καθημερινές σου δραστηριότητες και να βλέπεις την πρόοδό σου ανά πάσα στιγμή, καθώς και να μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις σαν εργαλείο στρατολόγησης. Στο βιβλίο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ έχω κάποιες τέτοιες φόρμες σαν δείγμα, αλλά σε όσους παρακολουθήσουν την εκπαίδευση θα τους στείλω κάποιες άλλες, πιο αναλυτικές και θα τους εξηγήσω ακριβώς πώς να τις χρησιμοποιούν.

4. Θα σου παρουσιάσω και θα σου αναλύσω 10 διαφορετικά εργαλεία ανεύρεσης υποψηφίων. Όσοι είχατε παρακολουθήσει την εκπαίδευση με τις τολμηρές ιδέες μάρκετινγκ, είχατε ακούσει μερικά. Στην εκπαίδευσή αυτή, θα παρουσιάσω κάποια εντελώς διαφορετικά και θα αναλύσω ακριβώς πώς γίνονται.

5. Αφού ακούσεις όλα αυτά τα εργαλεία ανεύρεσης υποψηφίων, θα σε βοηθήσω να επιλέξεις όσα χρειάζονται για να δουλεύεις σε καθημερινή βάση – αυτά που ταιριάζουν καλύτερα σε εσένα· στην προσωπικότητά σου και στις δεξιότητές σου.

6. Και αφού επιλέξεις αυτά τα εργαλεία, θα σου προτείνω “πόσα” από το καθένα χρειάζεται να κάνεις για να αρχίσεις να έχεις αποτελέσματα. Πχ πόσες αγγελίες, πόσες προσωπικές επαφές κλπ.

7. Θα δούμε τη σπουδαιότητα της παρακολούθησης αυτών των αριθμών και θα σου δείξω με ποιον τρόπο μπορείς να αυξήσεις τις πιθανότητές σου να ολοκληρώσεις ένα πλάνο 90 ημερών.

Και τελος, όσοι πάρουν μέρος στην εκπαίδευση του πλάνου 90 ημερών, θα μπορέσουν να σχεδιάσουν το δικό τους πλάνο 90 ημερών έτσι ώστε να έχουν αποκομίσει τα μέγιστα από αυτό το πρόγραμμα.

Θα μπορούσα άνετα να χρεώνω εκατοντάδες ευρώ, αλλά δεν χρειάζομαι τόσο πολύ τα χρήματα…

Ήδη κερδίζω καλά χρήματα και δεν ψάχνω τρόπους για να πάρω κάθε ευρώ που έχουν οι δικτυωτές που με εμπιστεύονται για την εκπαίδευσή τους.

Αλλά … ΠΡΕΠΕΙ να χρεώσω κάτι. Λυπάμαι, έτσι είναι. Δεν είναι μία μη-κερδοσκοπική επιχείρηση και ούτε και η δική σας θα έπρεπε να είναι. Το να λειτουργείτε μία μη-κερδοσκοπική επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ, είναι απλά ανόητο.

Το τελευταίο πακέτο εκπαίδευσης με CDs που παρήγγειλα μού κόστισε περίπου 150€ (+20€ έξοδα αποστολής από τις ΗΠΑ).

“Πραγματικά κάθε φορά που σε ακούω παίρνω και κάτι διαφορετικό, δε μετανιώνω καθόλου που συμμετέχω και ενθαρρύνω και άλλους να κάνουν το ίδιο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με τις πληροφορίες που πήρα και από αύριο ξεκινάω για εφαρμογή. 18 σελίδες κράτησα. Ευχαριστώ πολύ Θοδωρή!”  – Αλμυρή Α., Herbalife

Σχεδίασε το Δικό σου Πλάνο 90 Ημερών, Για Λιγότερο Από
80% Απ’ Ότι Χρεώνουν Για Τα Περισσότερα Εκπαιδευτικά Προγράμματα!

Νιώθω λίγο άβολα να δίνω τόσα πολλά με τόσο μικρό κόστος. Αλήθεια.

Η εκπαίδευση του Πλάνου 90 Ημερών σου δίνει τη δυνατότητα να ρίξεις μια ματιά στο πλάνο που ακολούθησα εγώ αλλά και πολύ πετυχημένοι δικτυωτές για να χτίσουν μία αρκετά επιτυχημένη επιχείρηση.

Για κάποιον που θέλει να σταματήσει να “μαντεύει” ποιο θα είναι το επόμενό του βήμα, και να έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο που θα μπορεί να εφαρμόσει ο ίδιος αλλά και οι συνεργάτες του, αυτή η εκπαίδευση είναι η ιδανική λύση!

Θα έχεις απαντήσεις στα πιο σημαντικά ερωτήματα που θέτει κάποιος όταν επιχειρεί να σχεδιάσει το δικό του πλάνο δουλειάς.

Η Επένδυση για τις Τρεις Ώρες Εκπαίδευσης του Πλάνου 90 Ημερών, Είναι Μόνο 95€55€, 35€

Παράγγειλε σήμερα τα CDs ή τα Mp3s σας και μάθε ΠΩΣ μπορείς κι ΕΣΥ
να σχεδιάσεις το δικό σου Πλάνο 90 Ημερών που θα οδηγήσει εσένα και τους συνεργάτες σου σε εξαιρετικά επίπεδα επιτυχίας!

Θεόδωρος Αραμπατζής
Business Coach
2341070332

GreekCoach.gr/blog

ΥΓ: Η τιμή της εκπαίδευσης θα ανέβει στα 55€, οπότε κινήσου άμεσα. Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι να μάθεις πώς να έχετε έναν ξεκάθαρο χάρτη εσύ και η ομάδα σου, τότε απόκτησε ΣΗΜΕΡΑ τα CDs ή τα Mp3s της εκπαίδευσης και εκμεταλλεύσου την ειδική τιμή των 35€.