Πώς να κάνεις περισσότερα κάθε μέρα: 6 τρόποι για να το πετύχεις

Πώς να κάνεις περισσότερα κάθε μέρα: Υπάρχουν έξι μέθοδοι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Κάθε πρόταση είναι απλή, άμεση και δεν κοστίζει καθόλου χρήματα.

Δούλεψε πιο σκληρά

Δούλεψε πιο σκληρά απ’ ό,τι δουλεύεις σήμερα. Μπορείς να συγκεντρωθείς με μεγαλύτερη ένταση στην εργασία σου. Μπορείς να εστιάζεις μόνο σε ένα πράγμα και να πειθαρχείς τον εαυτό σου να δουλεύει χωρίς διακοπές, εκτροπές ή περισπασμούς. Μπορείς να δουλεύεις πιο σκληρά από οποιονδήποτε άλλο, το οποίο είναι ένα μυστικό για μεγαλύτερη επιτυχία.

Δούλεψε πιο γρήγορα

Μπορείς να δουλέψεις πιο γρήγορα απ’ ό,τι δουλεύεις σήμερα. Μπορείς να ανεβάσεις τον ρυθμό σου. Μπορείς να αναπτύξεις ένα γρηγορότερο ρυθμό. Μπορείς να κινηθείς γρήγορα από το ένα μέρος στο άλλο και από τη μία δουλειά στην άλλη. Όταν συνδυάσεις το να δουλεύεις πιο σκληρά με το να δουλεύεις πιο γρήγορα, τότε μπορείς να καταφέρεις περισσότερα σε μία ημέρα απ’ ό,τι οι περισσότεροι μπορούν να καταφέρουν σε μία εβδομάδα.

Ομαδοποίησε τις εργασίες σου

Μπορείς να ομαδοποιήσεις τις εργασίες σου. Μπορείς να κάνεις μία σειρά όμοιων εργασιών μαζί, εκμεταλλευόμενος τον χρόνο εκμάθησης.

Κάνε πράγματα στα οποία είσαι καλύτερος

Κάνε πράγματα στα οποία ξεχωρίζεις. Όσο καλύτερος είσαι σε έναν σημαντικό τομέα, τόσα περισσότερα μπορείς να ολοκληρώσεις και σε ένα υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. Επειδή είσαι καλύτερος σε αυτές τις εργασίες, θα είναι ευκολότερες για εσένα, επομένως θα τις κάνεις με λιγότερη προσπάθεια και θα έχεις περισσότερη ενέργεια ως αποτέλεσμα.

Κάνε λιγότερα λάθη

Για να κάνεις περισσότερα, μπορείς να κάνεις λιγότερα λάθη. Μπορείς να πάρεις τον χρόνο για να το κάνεις σωστά την πρώτη φορά. Υπάρχει μία γνωστή φράση που λέει, “ποτέ δεν υπάρχει αρκετός χρόνος να το κάνεις σωστά, αλλά πάντα υπάρχει αρκετός χρόνο για να το ξανακάνεις.” Μία από τις καλύτερες τεχνικές διαχείρισης χρόνου είναι να το κάνεις σωστά την πρώτη φορά, ακόμα κι αν χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο και συγκέντρωση.

Εστίασε στο να κάνεις ποιοτική δουλειά την πρώτη φορά που κάνεις μία εργασία, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να σπαταλάς χρόνο για να διορθώνεις αυτή την εργασία.

Απλοποίησε τον κόσμο

Μπορείς να απλοποιήσεις τον κόσμο μειώνοντας τον αριθμό των βημάτων που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η εργασία. Αυτό κάνει τη δουλειά πιο απλή και πιο εύκολη για να ολοκληρωθεί.

του Brian Tracy

Εσύ έχεις βρει τον τρόπο για το πώς να κάνεις περισσότερα; Άφησε ένα σχόλιο.

Η μετάφραση έγινε από τον Θοδωρή Αραμπατζή

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.