fbpx

Αγαπητέ δικτυωτή, έχω να σου κάνω μία πολύ σημαντική ερώτηση…

“Τώρα Μπορείς να Σταματήσεις να Χάνεις Καλούς Υποψηφίους· Ακόμα κι αν Έχεις Ξοδέψει Πολλά Χρήματα σε Σεμινάρια και Βιβλία”

Θα σου δείξω βήμα προς βήμα πώς να σταματήσεις να χάνεις χρόνο, χρήματα και καλούς υποψηφίους – και δεν έχει σημασία πόσο σκληρά έχεις προσπαθήσει στο παρελθόν …

Θεόδωρος Αραμπατζής

Αγαπητέ φίλε,

Φυσικά θέλεις να κάνεις πολλούς συνεργάτες και να χτίσεις ένα τεράστιο δίκτυο στο δικτυακό μάρκετινγκ. Αλλά έχεις δοκιμάσει τόσες πολλές προσεγγίσεις για να προσκαλέσεις άτομα στις παρουσιάσεις σου και δεν ξέρεις ποια προσέγγιση είναι η καλύτερη ή τι είναι σωστό πια. Θέλεις απλά να έχεις περισσότερους υποψηφίους που να βλέπουν την επιχειρηματική σου παρουσίαση, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και έτσι πρέπει να γίνεται!

Εδώ είναι που έρχομαι εγώ. Το όνομά μου είναι Θεόδωρος Αραμπατζής και είμαι ένας απλός άνθρωπος, γεννημένος στο Κιλκίς και η δουλειά μου είναι να προπονώ δικτυωτές να αλλάζουν την εικόνα της επιχείρησής τους και το πώς νιώθουν για τη δουλειά που κάνουν.

Η Επένδυση για τις Πέντε Ώρες Εκπαίδευσης της Ακαταμάχητης Πρόσκλησης, Είναι Μόνο 199€, 99€, 39€

Ορίστε τι είπαν μερικοί δικτυωτές που παρακολούθησαν την εκπαίδευση:

Χαράλαμπος Κούσουλος

“Συγχαρητήρια στον κο Αραμπατζή για την πάρα πολύ καλή εκπαίδευση που έκανε, έδωσε με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο την συνταγή για την επιτυχία με απλά βήματα, δίνοντάς μας έτσι την ευκαιρία να μην χάνουμε άσκοπα τον πολύτιμο μας χρόνο και να έχουμε γρήγορα ή τουλάχιστον πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Πήραμε τα εφόδια που χρειάζεται ένας Ηγέτης δικτυακού μάρκετινγκ για να μπορέσει να βοηθήσει απλούς ανθρώπους ή και ομάδες ανθρώπων να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους με απώτερο στόχο να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Καλή επιτυχία σε όλους. ”

Μάνος Σχοινάκης, Χανιά

“Αυτή η πεντάωρη online εκπαίδευση σε συνδυασμό και με το βιβλίο του Θοδωρή "Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ" ήταν πολύ σημαντική για μένα και την επιχείρησή μου. Από σήμερα 10/4/2014 ξέρω ακριβώς τι πρέπει να κάνω στις καθημερινές συνομιλίες μου με τους υποψήφιους συνεργάτες μου, αλλά το κυριότερο που αποκόμισα είναι το πως πρέπει να εκπαιδεύσω σωστά αυτούς που έχω στο δίκτυό μου αλλά και αυτούς που θα έρθουν τις επόμενες μέρες. Συστήνω ανεπιφύλακτα το βιβλίο του Θοδωρή για όποιον θέλει πραγματικά να πετύχει σ' αυτό που κάνει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις γνώσεις που μοιράζεσαι μαζί μας και μας κάνεις καλύτερους δικτυωτές και ακόμα καλύτερους ηγέτες. ”

Κατερίνα Τζελαλή, Θεσσαλονίκη

“Άψογος! Ξεκάθαρος! Η πρόταση για ενεργή συμμετοχή μας στο σεμινάριο βοήθησε να εμπεδώσουμε τη γνώση. Οδηγός μας σε ένα μονοπάτι με στόχο να διευκολύνουμε τη ζωή μας και τους άλλους! ”

Και η εκπαίδευση αυτή μπορεί να βοηθήσει κι εσένα ...

Το ξέρω, γιατί έχει δουλέψει για χιλιάδες ανθρώπους ακριβώς σαν εσένα. Ωστόσο, δεν περιμένω να με πιστέψεις, μέχρι να δεις μερικές ακόμα αποδείξεις.

Μην βασίζεσαι όμως μόνο στα λόγια μου – δες και αυτά τα παραδείγματα επιτυχίας:

Λευτέρης Φουντής, Αθήνα

“Η συγκεκριμένη εκπαίδευση ήταν πλήρης, απόλυτα κατανοητή και άκρως απαραίτητη. Καλύπτει ίσως από τα βασικότερα κομμάτια της δουλειάς μας. Το κόστος σε χρόνο δουλειάς και χρηματικό αποτέλεσμα, θα είναι πολύ μεγάλο, για κάποιον που αγνοεί το συγκεκριμένο κομμάτι.”

Ευάγγελος Μιχάλης

“Θεόδωρε σ'ευχαριστούμε πολύ για την δική σου συμβολή - εκπαίδευση σε πράγματα που οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζαμε. Επειδή και εδώ έχουμε να κάνουμε με μια εργασία με μια επιχείρηση ... κάθε γνώση που μας προσφέρετε είναι σίγουρα προς όφελος όλων μας. Σ'ευχαριστούμε πολύ και πάλι.”

Βασίλης Παπαχαραλάμπους, DS Domination

“Πραγματικά, πολύ καλή συγκροτημένη γνώση. Αν και γνώριζα αρκετά από τα εργαλεία που ειπώθηκαν, με βοήθησε να τα βάλω σε όλα σε λίγες κόλλες χαρτί και να μεταφέρω στην ομάδα μου. Σ’ ευχαριστώ Θοδωρή.”

Απόστολος Π.

“Πολύ σημαντική η βοήθεια σου, πολύ σημαντικές και οι συμβουλές σου. 11 σελίδες και πολλές νέες σκέψεις. Σε ευχαριστώ πολύ, συγχαρητήρια!”

Να είσαι σίγουρος ότι η κατάστασή σου δεν είναι μοναδική. Και το πιο σημαντικό – η κατάστασή σου ΔΕΝ είναι μη-αναστρέψιμη.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι οι δικτυωτές που δεν μπορούν να φέρουν καλούς υποψηφίους στις παρουσιάσεις τους έχουν “ταϊστεί” με τους 3 μύθους σχετικά με την πρόσκληση και την ανεύρεση συνεργατών από τους αναδόχους τους, από διάφορα βιβλία ή από τεχνικές πωλήσεων που λειτουργούσαν πριν χρόνια αλλά πλέον είναι απαρχαιωμένες.

Εδώ είναι οι τρεις μεγαλύτεροι μύθοι σχετικά με την πρόσκληση που ποτέ δεν θα σου δώσουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς:

  1. “Μη συζητάτε πολύ στο τηλέφωνο. Απλά πείτε τους να έρθουν στο meeting”

  2. “Φέρτε τους όλους στην παρουσίαση και αφήστε αυτούς που ενδιαφέρονται, να ξεκινήσουν”

  3. “Μιλήστε και κάντε παρουσίαση σε ό,τι κινείται”

Δε συμφωνείς ότι είναι τρελό να σκέφτεσαι ότι θα έχεις διαφορετικά αποτελέσματα, αν κάνεις τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά; Εάν ακουμπάω μια καυτή σόμπα και καίγομαι – θα ήταν ανόητο να σκεφτώ ότι την επόμενη φορά που θα ακουμπήσω αυτή την καυτή σόμπα δεν θα καώ.

Γι ‘αυτό χρειάζεται να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό…

Ορίστε Λοιπόν Πως Μπορώ Να σε Προπονήσω να Πετύχεις τους Στόχους σου Ξεκινώντας Από Σήμερα…

Βλέπεις, έχω ετοιμάσει ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ονομάζεται “Ακαταμάχητη Πρόσκληση” που σου δίνει μία βήμα προς βήμα συνταγή για την επιτυχημένη πρόσκληση. Είναι διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχεις δει. Το πρόγραμμα αυτό χρειάστηκε 12 χρόνια ερευνών, αναζήτησης και εμπειριών για να εξελιχθεί στη σημερινή του μορφή και να προσαρμοστεί στα Ελληνικά δεδομένα.

Εδώ Είναι Μόνο Μερικές Από Τις Επαναστατικές Ιδέες Στην “Ακαταμάχητη Πρόσκληση”:

– 10 Δεξιότητες Επικοινωνίας – τι γνωρίζουν οι “καλοί” στην επικοινωνία και πώς μπορείς να το μάθεις κι εσύ

– Τι σημαίνει “χαιρετισμός”. Δεν είναι ένα απλό “γεια σου”

– Πώς μπορείς να “προκρίνεις” τους υποψηφίους ώστε να έρχονται πιο συνειδητοποιημένοι και πιο έτοιμοι στις παρουσιάσεις και στα ραντεβού

– Πώς να κάνεις τη μετάβαση στην πρόσκληση σε ραντεβού

– Τις κατάλληλες λέξεις και φράσεις για να βεβαιωθείς ότι δε θα σε “στήνουν” στα ραντεβού

– Πώς να προλαμβάνεις κάθε ερώτηση, αντίρρηση και αναβολή ή πώς να τις χειρίζεσαι αποτελεσματικά ΑΝ και ΟΤΑΝ συμβαίνουν

– Πρακτικά και αποτελεσματικά σενάρια πρόσκλησης

– Θα ακούσεις ηχογραφημένες συνομιλίες με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ υποψηφίους

– Θα ακούσεις δικτυωτές που έκαναν πρακτική εξάσκηση ζωντανά μαζί μου και θα δεις πως τους βοηθώ να βελτιώσουν αυτά που έμαθαν

και πολλά πολλά άλλα

Μόρφω Πασχαλίδου, Θεσσαλονίκη

“Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ο τρόπος και οι ιδέες που μας έδωσες για το κάθε εργαλείο, έχουν ξεκαθαρίσει το τοπίο για το τι πρέπει να κάνουμε καθημερινά χωρίς να χάνουμε χρόνο και χρήμα. Θα τα εντάξω στον καθημερινό μου προγραμματισμό και είμαι σίγουρη για την επιτυχία.”

Γεράσιμος Νικολοβγένης, Forever Living Products

“Έχω παρακολουθήσει αρκετά προγράμματα όχι οn line, απλά σεμινάρια τούτο δω ήτανε The Best..!! Θα τα πούμε αύριο σίγουρα για τα υπόλοιπα.”

Αντώνης Ηλιάκης, LR

“Δεν υπάρχει κάτι να ξεχωρίσω. Ήξερα κάποια από το προσωπικό coaching που κάνουμε, αλλά αυτή η online εκπαίδευση ήταν κάτι ανεπανάληπτο. Φώτισε πολλές σκοτεινές πλευρές και απάντησε σε πολλές απορίες μου. Παρεμπιπτόντως, κράτησα 18 σελίδες (μεγάλο σπιράλ τετράδιο) σημειώσεις (χωρίς κενά).”

Μιχάλης Μουστακάκης, Κάρπαθος

“Θοδωρή, ευχαριστώ για όλα. Αυτό που κάνεις είναι πολύ σημαντικό. Το να μοιράζεσαι είναι κάτι μοναδικό! Να είσαι πάντα καλά!”

Λοιπόν, Ποιο Είναι Το Κόστος Για Αυτή Την Απίθανη “Εκπαίδευση”;

Ας κάνουμε μια γρήγορη σύγκριση – τελευταία φορά που έλεγξα ένα απλό εκπαιδευτικό πρόγραμμα  θα σου κόστιζε τουλάχιστον 200$. Ή θα μπορούσες να πληρώσεις μερικές εκατοντάδες ευρώ προσλαμβάνοντας έναν προσωπικό προπονητή για να σου δώσει μερικές ιδέες.

Η άλλη επιλογή είναι να δώσεις 100€ ή περισσότερα για αγοράσεις μερικά ακόμα ακριβά βιβλία ή προγράμματα εκπαίδευσης που το πιθανότερο είναι να γεμίσουν σκόνη σε ένα ράφι της βιβλιοθήκης σου.

Ειλικρινά, καμία από αυτές τις επιλογές δε μου φαινόταν πραγματικά δίκαιη. Έτσι, σκέφτηκα έναν τρόπο να σου προσφέρω μια πραγματική ευκαιρία …

Αυτή η εντυπωσιακή εκπαίδευση της “Ακαταμάχητης Πρόσκλησης” είναι διαθέσιμη σε ηχογραφήσεις συνολικής διάρκειας τεσσάρων ωρών.

Επειδή η εκπαίδευση ήδη πραγματοποιήθηκε ζωντανά το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς έχει γίνει, οπότε δε θα επιβαρυνθείς την αμοιβή μου για μία ζωντανή εκπαίδευση. Και μιας και δεν πληρώνω αποθήκες και υπαλλήλους για διαχείριση του στοκ εμπορεύματος, έχω τη δυνατότητα να μοιράσω τα χρήματα που εξοικονομώ σε εσάς. Επίσης δεν πληρώνω τηλεφωνήτρια για να χειρίζεται την αγορά της εκπαίδευσης, γιατί γίνεται κυρίως online. Οπότε είναι μία κατάσταση που βγαίνουμε όλοι κερδισμένοι. Και μην ανησυχείς, η αγορά του εισιτηρίου είναι πάρα πολύ απλή και δε χρειάζεται να έχεις τεχνικές γνώσεις.

Τώρα, μιας και οι παραγγελίες της εκπαίδευσης γίνονται online ή μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό — η επένδυση που θα κάνεις δεν πλησιάζει καν το ποσό που θα πλήρωνες για μια μονόωρη ομιλία ή ακόμα και για μερικά υπερτιμημένα βιβλία. Στην πραγματικότητα, η συνολική επένδυσή σου για τις 5 ώρες εκπαίδευσης της “Ακαταμάχητης Πρόσκλησης” είναι μόλις 199€, 99€, 39€*.

(*39€ για Mp3, 49€ για CDs και 59€ και για τα δύο μαζί – Για αποστολές εκτός Ελλάδας υπάρχει επιβάρυνση 6€)

 

Για να αγοράσεις την εκπαίδευση τώρα κάντε κλικ εδώ

[Για αγορά της εκπαίδευσης με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, μπες εδώ ή επικοινώνησε μαζί μου στο: [email protected] ή στο 2341070332]

Αλλά υπάρχουν κι άλλα, γιατί θα πάρετε επίσης …

ΔΩΡΕΑΝ μπόνους για Αγορές Στις Επόμενες 5 Ημέρες.

Αν παραγγείλεις την εκπαίδευση μέσα στις επόμενες 5 ημέρες θα λάβεις όλα τα σενάρια και τις σημειώσεις της εκπαίδευσης χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση – αξίας 29€

Δεν Είσαι Σίγουρος; Απλά Έλα Με Δικό Μου Ρίσκο

Μπορώ να σε βοηθήσω να γίνεις Ακαταμάχητος στην Πρόσκληση;

Ίσως Ναι. Ίσως Όχι.

Αλλά ο μόνος τρόπος για να το μάθεις είναι να συμμετέχεις στην εκπαίδευσή μου και θα αναλάβω εγώ πλήρως το ρίσκο. Η Ακαταμάχητη Πρόσκληση έχει 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Σου εγγυώμαι προσωπικά ότι τελειώνοντας την εκπαίδευση θα έχεις αποκομίσει πάρα πολλές χρήσιμες και πρακτικές ιδέες. Εάν δεν έχεις βελτιώσεις τις δεξιότητες επικοινωνίας σου, αν δεν έχεις μάθει τι να λες στους υποψηφίους για να έρχονται στις συναντήσεις και πώς να ξεχωρίζεις αν κάποιος “προκρίνεται” να ακούσει μία παρουσίασή σου αμέσως μετά το μάθημα, θα χαρώ να σου επιστρέψω τα χρήματά σου και μπορείς να κρατήσεις και το δώρο.

Η Επένδυση για τις Πέντε Ώρες Εκπαίδευσης της Ακαταμάχητης Πρόσκλησης, Είναι Μόνο 199€, 99€, 39€

Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σου, θα σου σταλούν άμεσα τα εκπαιδευτικά υλικά που παρήγγειλες.

Απόκτησε σήμερα την εκπαίδευση αυτή και μάθε ΠΩΣ μπορείς κι ΕΣΥ να αποκτήσεις τις απαραίτητες δεξιότητες για να γίνεις Ακαταμάχητος στην Πρόσκληση!

Με εκτίμηση,

Θεόδωρος Αραμπατζής
Business Coach

2341070332

GreekCoach.gr
YouTube
Facebook
Instagram

Υ.Γ. Αν συνεχίσεις να προσκαλείς υποψηφίους με τον ίδιο τρόπο, θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα. Αυτό που σου προσφέρω είναι ο πιο αποτελεσματικός, χωρίς ρίσκο τρόπος για να γίνεις ακαταμάχητος στην πρόσκληση, ώστε να μπορείς να δεις και μόνος σου πως οι ιδέες μου μπορούν να σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα ποσοστά σου στις παρουσιάσεις, να βελτιώσεις την επικοινωνία σου και να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που πάντα επιθυμούσες