Να Φέρεσαι στον Εαυτό σου με Συμπόνοια [Βίντεο]

Το να αυτομαστιγώνεσαι μετά από μια αποτυχία δε βοηθά να επανέλθεις. Φέρσου στον εαυτό σου με συμπόνοια, όπως θα φερόσουν σε κάποιον που αγαπάς.

Ένα από τα κοινά χαρακτηριστικά των ανθρώπων που είναι δυνατοί είναι ότι φέρονται στον εαυτό τους με κατανόηση και συμπόνοια.

Τόσο στα θέματα που σχετίζονται με την επιχείρησή τους, όσο και στα προσωπικά τους ζητήματα, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που βρίσκονται στον δρόμο τους, ανταποκρίνονται στον εαυτό τους με ευγενικό τρόπο.

  • Έχουν κι εκείνοι αρνητικές σκέψεις, όπως όλοι.
  • Βιώνουν την απόρριψη, την απογοήτευση, την αποτυχία, όπως όλοι.

Φέρσου με συμπόνοια και κατανόηση

Αυτό που οι ηγέτες κάνουν διαφορετικά είναι ότι δεν μένουν πεσμένοι.

Αντί να σκέφτονται “πόσο ανόητος είσαι που το σκέφτηκες αυτό!” και αντί να επαναλαμβάνουν στον εαυτό τους λόγια γεμάτα τύψεις, προτιμούν πιο ενθαρρυντικές δηλώσεις και μηνύματα.

Καταπνίγουν την αυστηρή και πικρόχολη αυτοκριτική επαναλαμβάνοντας δηλώσεις που τους κρατούν νοητικά δυνατούς.

Φέρσου στον εαυτό σου όπως θα φερόσουν σε κάποιον για τον οποίο νοιάζεσαι πραγματικά. Φέρσου στον εαυτό σου με συμπόνοια και κατανόηση.


Θα τα πούμε στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ: Αν χρειάζεσαι ενθάρρυνση στο να αποκτήσεις τη νοοτροπία της επιτυχίας, μπορώ να σε καθοδηγήσω. Δες περισσότερα στο greekcoach.gr/free και συμπλήρωσε τη φόρμα με τα στοιχεία σου, για να προγραμματίσουμε μία ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία 30 λεπτών.

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *