OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2747292
Menu
12014
Main Description
109420

Main Description
104698

 

Horizontal Image Area
104699

Αγαπητοί δικτυωτές, έχω να σας κάνω μία πολύ σημαντική ερώτηση...

Ποιο Είναι
Το Πλάνο Σας;


"Αν συνεχίσετε να επιδιώκετε να πετύχετε με τον ίδιο τρόπο, θα έχετε τα ίδια αποτελέσματα. Αυτό που σας προσφέρω είναι ο πιο εύκολος, βήμα προς βήμα τρόπος για να αποκτήσετε τα κατάλληλα εργαλεία και να χτίσετε το δικό σας πλάνο προς την επιτυχία."

Θεόδωρος Αραμπατζής

Vertical Image Area
104700

Μιλάω με πολλούς δικτυωτές, εντός και εκτός της εταιρίας μου, και βλέπω ότι οι περισσότεροι (περίπου 99%) ΔΕΝ έχουν ένα ξεκάθαρο, συγκεκριμένο πλάνο που θα τους οδηγήσει στους στόχους του.

Σύμφωνα με το λεξικό, η λέξη "πλάνο" σημαίνει "πρόγραμμα για καθορισμένη δράση". Με απλά λόγια το "τί ακριβώς θα κάνω".

Δηλαδή, αν έρθω σε εσάς και σας ρωτήσω, ποιο είναι το πλάνο σας· δείξτε μου τι ακριβώς κάνετε ή μάλλον, δείξτε μου τι ακριβώς χρειάζεται να κάνω για να πετύχω τους στόχους μου ... θα μπορείτε να μου δώσετε ένα συγκεκριμένο, εξατομικευμένο πλάνο καθημερινών δραστηριοτήτων, τόσο ελκυστικό, που να με κάνει να θέλω να γραφτώ στο δίκτυό σας;

Το πλάνο που δίνουν οι περισσότεροι είναι το εξής: "Κάνε μία λίστα με όσους γνωρίζεις και τηλεφώνησέ τους και πες τους πόσο ενθουσιασμένος είσαι με την καινούργια σου επιχείρηση/προϊόντα."


Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί το 95% των δικτυωτών
τα παρατάει μέσα στον 1ο χρόνο.

Main Description
104701

Αυτό που ενθουσιάζει τους ανθρώπους και που κρατάει ψηλά τον ενθουσιασμό τους, είναι ένα ξεκάθαρο, βήμα προς βήμα πλάνο, που να τους οδηγεί προς την επιτυχία που επιθυμούν. Το να διαβάζουν βιβλία προσωπικής ανάπτυξης, να παρακολουθούν σεμινάρια της εταιρίας, να πηγαίνουν σε εκπαιδεύσεις και να μιλάνε μαζί σας, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να "προετοιμαστούν" για να πετύχουν.

Είναι όπως το ανέκδοτο που λέει: "Κάθονται στην άκρη μίας πισίνας 5 φίλοι και οι δύο αποφασίζουν να βουτήξουν· πόσοι έμειναν εκτός πισίνας;" Η απάντηση φυσικά είναι "και οι 5", γιατί οι δύο, δε βούτηξαν, απλά αποφάσισαν να βουτήξουν. Έτσι λοιπόν, μπορεί να σκέφτεστε θετικά, να έχετε έναν σπόνσορα που σας εμψυχώνει, να μη χάνετε σεμινάρια και να διαβάζετε κάθε μέρα από ένα καλό βιβλίο, αλλά αυτά δε θα σας πάνε πουθενά, εκτός κι αν έχετε ένα συγκεκριμένο πλάνο και να δουλέψετε αυτό το πλάνο.

Επίσης, είναι σημαντικό το πλάνο που θα δώσετε στους συνεργάτες σας, να ταιριάζει σε αυτούς. Ο κάθε ένας, έχει τη δική του προσωπικότητα και τις δικές τους δεξιότητες.
Ερώτηση: Μπορείτε να ετοιμάσετε ένα πλάνο ΕΙΔΙΚΑ για τον καινούργιο σας συνεργάτη, που να εκμεταλλεύεται όλες τις ικανότητές του και όλα τα ταλέντα του ή μήπως έχετε “ένα πλάνο για όλους";

Στις αρχές του 2012, είχα κάνει μία online εκπαίδευση όπου μίλησα για αυτό ακριβώς το ζωτικής σημασίας κομμάτι της δουλειάς μας και έδωσα λύσεις που θα σας βοηθήσουν να βάλετε το κατάλληλο πλάνο για εσάς ΚΑΙ τους συνεργάτες σας, ώστε να πετύχετε όλοι μαζί τους στόχους σας.

Vertical Image Area
104702

Η Επένδυση για τις Τρεις Ώρες Εκπαίδευσης του
Πλάνου 90 Ημερών, Είναι Μόνο 95€, 55€, 35€

Main Description
104705

With

Ορίστε τι είπαν μερικοί δικτυωτές που παρακολούθησαν την εκπαίδευση:

 

Μόρφω Πασχαλίδου
“Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ο τρόπος και οι ιδέες που μας έδωσες για το κάθε εργαλείο, έχουν ξεκαθαρίσει το τοπίο για το τι πρέπει να κάνουμε καθημερινά χωρίς να χάνουμε χρόνο και χρήμα. Θα τα εντάξω στον καθημερινό μου προγραμματισμό και είμαι σίγουρη για την επιτυχία.”

 

Γεράσιμος Νικολοβγένης
Forever Living Products
“Έχω παρακολουθήσει αρκετά προγράμματα όχι οn line, απλά σεμινάρια τούτο δω ήτανε The Best..!! Θα τα πούμε αύριο σίγουρα για τα υπόλοιπα.”

 

Μιχάλης Μουστακάκης
Επιχειρηματίας
“Θοδωρή Ευχαριστώ για όλα, αυτό που κάνεις είναι πολύ σημαντικό. Το να μοιράζεσαι είναι κάτι μοναδικό! Να είσαι πάντα καλά!”

 

Αντώνης Ηλιάκης
LR
“Δεν υπάρχει κάτι να ξεχωρίσω. Ήξερα κάποια από το προσωπικό coaching που κάνουμε, αλλά αυτή η online εκπαίδευση ήταν κάτι ανεπανάληπτο. Φώτισε πολλές σκοτεινές πλευρές και απάντησε σε πολλές απορίες μου. Παρεμπιπτόντως, κράτησα 18 σελίδες (μεγάλο σπιράλ τετράδιο) σημειώσεις (χωρίς κενά)”

 

 

Multiple Services… You just choose your favorites and build your business opportunity

About OGI Services

OGI has developed a variety of online software platforms for you to choose from. You can either select to be a customer of these platforms, or be an Independent business owner and resell those tools to you own clients.

OGI
OGI provides a wide variety of online services

Here is a list of our main Software Solutions

 


OGIdiscounts.com is a community of privileged consumers who shop smart using an Online Directory and exclusive Mobile App that enables them to find special discounts, deals and freebies that are only available to Olympic Idea members.

OGI Marketing System


With OGI Marketing System you can advertise any product, service or business opportunity using Lead Capture Pages and Autoresponders. The all-in-one online marketing system for every entrepreneur that will solve all your e-Marketing needs.

OGI Appbuilder


Ever wanted to create your own Mobile App? With OGI AppBuilder you can create your own Android or iPhone app with an easy steps by step process even if you are not a developer. Just follow the on-screen instructions and we can even publish it for you.

My Automated Webinar

A great sales tool to create Automated Webinars. MyAutomatedWebinar lets you create a webinar that it is recorder but looks like a live one. You can interact with your attendees and reply to their questions though.


my-onlinecoach

My Online Coach is an innovative web platform that acts as a virtual coach for people working in the Direct Selling Industry. It is a Networker’s most valuable ally that helps you keep track of your progress and achieve your goals.


OGI biz

OGIbiz is an All-In-One Web Platform that allows business owners and professionals to advertise their business online, create their own website, their own e-shop and post daily deals.


OGI MyAppointments - Appointments Booking Platform

OGImyAppointments is an online booking platform for consultants, doctors, freelancer and any other entepreneur that needs an easy way of booking Appointments with clients Online.


 
Vertical Image Area
104706

Ποιο Είναι το Πλάνο Σας;

Δείτε την ομιλία μου για το Πλάνο 90 Ημερών, στο συνέδριο της εταιρίας μου πριν μερικά χρόνια


Vertical Image Area
104707
Main Description
104708

Γιατί Να Αποκτήσω Αυτή Την Εκπαίδευση!

Vertical Image Area
104709

Σ' αυτή την εκπαίδευση...

1.

Θα μάθετε πώς να ορίζετε τους στόχους σας και θα μπορέσετε να επιλέξετε τους στόχους σας. Στη συνέχεια θα δείτε συγκεκριμένα παραδείγματα για το πώς να βάλετε το πλάνο σας - δηλαδή το τι ακριβώς χρειάζεται να συμβεί στην επιχείρησή σας (με νούμερα) για να φτάσετε σ’ αυτό το στόχο.

2.

Θα σας δείξω με ποιον τρόπο μπορείτε να είστε συνεπείς στην επιχείρησή σας και θα σας δώσω μερικές προτάσεις για το πώς μπορείτε να φέρεστε στην επιχείρησή στο Δικτυακό Μάρκετινγκ σαν κανονική επιχείρηση. Ταυτόχρονα θα σας δείξω πώς μπορείτε να επιστρατεύσετε τη βοήθεια και την υποστήριξη του περιβάλλοντός σας.

3.

Θα σας δώσω τις φόρμες που χρησιμοποιώ κι εγώ, για να παρακολουθείτε τις καθημερινές σας δραστηριότητες και να βλέπετε την πρόοδό σας ανά πάσα στιγμή, καθώς και να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σαν εργαλείο στρατολόγησης. Στο βιβλίο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ έχω κάποιες τέτοιες φόρμες σαν δείγμα, αλλά σε όσους παρακολουθήσουν την εκπαίδευση θα τους στείλω κάποιες άλλες, πιο αναλυτικές και θα τους εξηγήσω ακριβώς πώς να τις χρησιμοποιούν.

4.

Θα σας παρουσιάσω και θα σας αναλύσω 10 διαφορετικά εργαλεία ανεύρεσης υποψηφίων. Όσοι είχατε παρακολουθήσει την εκπαίδευση με τις τολμηρές ιδέες μάρκετινγκ, είχατε ακούσει μερικά. Στην εκπαίδευσή αυτή, θα παρουσιάσω κάποια εντελώς διαφορετικά και θα αναλύσω ακριβώς πώς γίνονται.

5.

Αφού ακούσετε όλα αυτά τα εργαλεία ανεύρεσης υποψηφίων, θα σας βοηθήσω να επιλέξετε όσα χρειάζονται για να δουλεύετε σε καθημερινή βάση - αυτά που ταιριάζουν καλύτερα σε εσάς· στην προσωπικότητά σας και στις δεξιότητές σας.

6.

Και αφού επιλέξετε αυτά τα εργαλεία, θα σας προτείνω "πόσα" από το καθένα χρειάζεται να κάνετε για να αρχίσετε να έχετε αποτελέσματα. Πχ πόσες αγγελίες, πόσες προσωπικές επαφές κλπ.

7.

Θα δούμε τη σπουδαιότητα της παρακολούθησης αυτών των αριθμών και θα σας δείξω με ποιον τρόπο μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να ολοκληρώσετε ένα πλάνο 90 ημερών.


Και τελος, όσοι πάρουν μέρος στην εκπαίδευση του πλάνου 90 ημερών, θα μπορέσουν να σχεδιάσουν το δικό τους πλάνο 90 ημερών έτσι ώστε να έχουν αποκομίσει τα μέγιστα από αυτό το πρόγραμμα.

Horizontal Image Area
104711

Θα μπορούσα άνετα να χρεώνω εκατοντάδες ευρώ, αλλά δεν χρειάζομαι τόσο πολύ τα χρήματα…

Ήδη κερδίζω καλά χρήματα και δεν ψάχνω τρόπους για να πάρω κάθε ευρώ που έχουν οι δικτυωτές που με εμπιστεύονται για την εκπαίδευσή τους.

Αλλά … ΠΡΕΠΕΙ να χρεώσω κάτι. Λυπάμαι, έτσι είναι. Δεν είναι μία μη-κερδοσκοπική επιχείρηση και ούτε και η δική σας θα έπρεπε να είναι. Το να λειτουργείτε μία μη-κερδοσκοπική επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ, είναι απλά ανόητο.

Το τελευταίο πακέτο εκπαίδευσης με CDs που παρήγγειλα μού κόστισε περίπου 150€ (+20€ έξοδα αποστολής από τις ΗΠΑ).

“Πραγματικά κάθε φορά που σε ακούω παίρνω και κάτι διαφορετικό, δε μετανιώνω καθόλου που συμμετέχω και ενθαρρύνω και άλλους να κάνουν το ίδιο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με τις πληροφορίες που πήρα και από αύριο ξεκινάω για εφαρμογή. 18 σελίδες κράτησα. Ευχαριστώ πολύ Θοδωρή!”  - Αλμυρή Α., Herbalife

Σχεδίασε το Δικό σου Πλάνο 90 Ημερών, Για Λιγότερο Από
80% Απ’ Ότι Χρεώνουν Για Τα Περισσότερα Εκπαιδευτικά Προγράμματα!

Νιώθω λίγο άβολα να δίνω τόσα πολλά με τόσο μικρό κόστος. Αλήθεια.

Η εκπαίδευση του Πλάνου 90 Ημερών σας δίνει τη δυνατότητα να ρίξετε μια ματιά στο πλάνο που ακολούθησα εγώ αλλά και πολύ πετυχημένοι δικτυωτές για να χτίσουν μία αρκετά επιτυχημένη επιχείρηση.

Για κάποιον που θέλει να σταματήσει να “μαντεύει” ποιο θα είναι το επόμενό του βήμα, και να έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο που θα μπορεί να εφαρμόσει ο ίδιος αλλά και οι συνεργάτες του, αυτή η εκπαίδευση είναι η ιδανική λύση!

Θα έχετε απαντήσεις στα πιο σημαντικά ερωτήματα που θέτει κάποιος όταν επιχειρεί να σχεδιάσει το δικό του πλάνο δουλειάς.

Vertical Image Area
104712

Η Επένδυση για τις Τρεις Ώρες Εκπαίδευσης του
Πλάνου 90 Ημερών, Είναι Μόνο 95€, 55€, 35€

Main Description
104713

Παραγγείλτε σήμερα τα CDs σας και μάθετε ΠΩΣ μπορείτε κι ΕΣΕΙΣ
να σχεδιάσετε το δικό σας Πλάνο 90 Ημερών που θα οδηγήσει εσάς και τους συνεργάτες σας σε εξαιρετικά επίπεδα επιτυχίας!

Θεόδωρος Αραμπατζής
Business Coach
2341070332

Network-Marketing.gr
GreekCoach.gr

ΥΓ: Η τιμή της εκπαίδευσης θα ανέβει στα 55€, οπότε κινηθείτε άμεσα. Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς να έχετε έναν ξεκάθαρο χάρτη εσείς και η ομάδα σας, τότε αποκτήστε ΣΗΜΕΡΑ τα CDs της εκπαίδευσης και εκμεταλλευτείτε την ειδική τιμή των 35€.

Space
104714
Footer
12019