[Βίντεο] “Θέλω να ευχαριστήσω τον πιο σημαντικό άνθρωπο…”

Στην ομιλία μου στο πρόσφατο συνέδριο της εταιρίας μου στην Αθήνα τον περασμένο Ιούλιο, θέλησα να ευχαριστήσω τον πιο σημαντικό άνθρωπο.

Στο συνέδριο της εταιρίας μου που έγινε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2020, μου αναγνωρίστηκε ο τίτλος AML (Affiliate Marketing Leader) και έκανα μία σύντομη ομιλία. Στην ομιλία αυτή, αποφάσισα να ευχαριστήσω ΕΜΕΝΑ.

Ποιος είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος; Για μένα, είμαι εγώ. Για εσένα, είσαι εσύ.

Ευχαριστώ την εταιρία, που μας δίνει τη δυνατότητα να χτίσουμε αυτή την υπέροχη επιχείρηση.

Ευχαριστώ τη γραμμή αναδοχής για όλη τη βοήθεια και την υποστήριξη που παρείχε σε εμένα και στα μέλη της ομάδας μου όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώ την ηγεσία της εταιρίας για την εξαιρετική δουλειά που κάνει και για τις ομιλίες που παρακολουθήσαμε στο συνέδριο. Ήταν γεμάτες έμπνευση.

Ευχαριστώ τα άτομα της ομάδας μου, που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και συνεργάστηκαν μαζί μου. Τους συγχαίρω για τις πολλές επιτυχίες τους!

Θέλω να ευχαριστήσω τον πιο σημαντικό άνθρωπο

Θέλω να χρησιμοποιήσω τα λόγια του μεγάλου Snoop Dog, για να ευχαριστήσω τον πιο σημαντικό άνθρωπο εδώ μέσα. Ποιος είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος; Για μένα είμαι εγώ. Για εσένα, είσαι εσύ.

Θέλω να ευχαριστήσω εμένα που πίστεψα σε εμένα.

Θέλω να ευχαριστήσω εμένα για όλη τη σκληρή δουλειά που έκανα.

Θέλω να ευχαριστήσω εμένα που δεν έδωσα στον εαυτό μου δικαιολογίες.

Θέλω να ευχαριστήσω εμένα που δεν τα παράτησα ποτέ.

Θέλω να ευχαριστήσω εμένα που έκανα τη δουλειά μου με επαγγελματισμό, ακεραιότητα και συνέπεια. Και που προσπαθούσα να δίνω περισσότερα από όσα έπαιρνα.

Θέλω να ευχαριστήσω εμένα που προσπαθούσα να κάνω περισσότερο καλό, παρά κακό.

Θέλω να ευχαριστήσω εμένα που ήμουν πάντα ο εαυτός μου.

Οπότε με ευχαριστώ πολύ!

Η επιτυχία και η αποτυχία εξαρτάται από εσένα

Να θυμάσαι ότι εταιρία, οι υπηρεσίες/τα προϊόντα, το μάρκετινγκ, η εκπαίδευση, η αγορά είναι ίδια για όλους.

Ο μόνος παράγοντας που κάνει τη διαφορά είσαι εσύ.

Κανείς δεν τα καταφέρνει μόνος του

Όλοι έχουμε ξεχωριστά άτομα στη ζωή μας, που μας έχουν δώσει την αγάπη τους και τη βοήθειά τους.

Σκέψου για λίγο τα άτομα που σε βοήθησαν να φτάσεις εδώ που είσαι σήμερα. Κανένας από εμάς δε θα κατάφερνε να φτάσει εδώ που είναι σήμερα, χωρίς τη βοήθεια άλλων. Και πιστεύω ότι κανείς δεν τα καταφέρνει μόνος του.

Θέλω σκεφτείς όλους όσους σε βοήθησαν να φτάσεις εδώ, γιατί τότε θα καταλάβεις ότι είναι η ώρα να βοηθήσεις κι εσύ άλλους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα με όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείς. Το ότι κάποιος μπορεί να βελτιώσει τα οικονομικά του, το ότι μπορεί να εξασφαλίσει την οικογένειά του, το μήνυμα της οικονομικής, χρονικής και γεωγραφικής ελευθερίας.

Αποφάσισε σήμερα να μοιραστείς αυτό το μήνυμα με άλλους ανθρώπους. Αποφάσισε να γίνεις μέρος της ιστορίας άλλων ανθρώπων και τότε σίγουρα…

…Θα τα πούμε στην κορυφή.

Θεόδωρος Αραμπατζής

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.