Τα τρία βασικά στοιχεία για την επιχείρησή σου στο Δικτυακό Μάρκετινγκ

Στο σημερινό μάθημα θα μοιραστώ μαζί σου τα τρία βασικά στοιχεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις την επιχείρησή σου στο Δικτυακό Μάρκετινγκ.

Τις απαραίτητες δεξιότητες για να αναπτύξεις μία πολύ μεγάλη και πετυχημένη επιχείρηση είναι πολύ εύκολο να τις μάθεις. Και θα δεις ότι θα έχεις πολλούς ανθρώπους που έχουν οικονομικό όφελος να σε βοηθήσουν να τις μάθεις.

Υπάρχουν τρία βασικά στοιχεία για την επιχείρησή σου στο Δικτυακό Μάρκετινγκ (MLM):

1. Πρώτον, έχεις τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της εταιρίας. Αν κάποιοι άνθρωποι έχουν επιτυχία στο να προωθούν αυτά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες και δεν έχεις εσύ την ίδια επιτυχία, δεν φταίνε τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες. Με άλλα λόγια, όλοι στην εταιρία σου έχουν ακριβώς τα ίδια προϊόντα που προσφέρουν στον κόσμο.

2. Δεύτερον, έχεις το πλάνο αμοιβών της εταιρίας σου. Αν κάποιοι άνθρωποι κερδίζουν πολλά χρήματα και εσύ όχι, δεν φταίει το πλάνο αμοιβών. Δεν υπάρχει διαφορετικό πλάνο για άντρες και διαφορετικό για γυναίκες. Δεν υπάρχει διαφορετικό πλάνο για διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες ή για μορφωτικό επίπεδο ή για χρώμα δέρματος. Το πλάνο αμοιβών είναι το ίδιο για όλους.

3. Το τρίτο στοιχεία είναι το πιο σημαντικό και αυτό το στοιχείο είσαι ΕΣΥ. Εσύ είσαι η μόνη μεταβλητή. Όλοι έχουν τα ίδια προϊόντα και το ίδιο πλάνο αμοιβών, αλλά εσύ είσαι αυτός που θα κάνεις τη διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και στην αποτυχία.

Ανάλαβε την ευθύνη

Αυτό σημαίνει ότι εδώ και τώρα, χρειάζεται να αναλάβεις πλήρως την ευθύνη για την επιχείρησή σου στο Δικτυακό Μάρκετινγκ. Αποφάσισε σήμερα ποτέ να μην κατηγορήσεις κανέναν ή οτιδήποτε άλλο για την έλλειψη αποτελεσμάτων.

Για την ακρίβεια, στο Δικτυακό Μάρκετινγκ, κυκλοφορεί μία επιδημία. Στους ανθρώπους αρέσει πολύ να κατηγορούν τον ανάδοχό τους (τους ανθρώπους που βρίσκονται πάνω από αυτούς) για όλα τους τα προβλήματα. “Αν ο ανάδοχός μου έκανε αυτό ή το άλλο για εμένα, όλα θα ήταν καλύτερα.”

Αν έχεις αποφασίσει να χτίσεις μία τεράστια και πετυχημένη οργάνωση, θα ήθελα να σε προτρέψω να κάνεις κάτι σημαντικό. Θα ήθελα να αποχαιρετήσεις τον ανάδοχό σου. Τηλεφώνησέ του και πες του:

Θέλω να σε ευχαριστήσω για την ευκαιρία. Το εκτιμώ. Το να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση ήταν σημαντικό και σε ευχαριστώ που μου πρότεινες μία εταιρία στην οποία πιστεύεις και στην οποία τώρα πιστεύω κι εγώ εγώ. Αλλά από εδώ και στο εξής, όσον αφορά το χτίσιμο της επιχείρησής μου, θα σε χρησιμοποιώ μόνο ως πηγή και ποτέ ως δικαιολογία. Μπορεί να σου τηλεφωνώ πού και πού. Αν είσαι διαθέσιμος, τέλεια. Αν δεν είσαι, κανένα πρόβλημα. Θα χτίσω την επιχείρησή μου και καταλαβαίνω πλέον το εξής: Όλα ξεκινάνε και τελειώνουν με εμένα.

Όταν θα αναλάβεις πλήρως την ευθύνη για την καριέρα σου στο Δικτυακό Μάρκετινγκ, όλα θα αλλάξουν.

Θα τα πούμε στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ: Για να γίνεις ανεξάρτητος και να χτίσεις μία πετυχημένη επιχείρηση Δικτυακού Μάρκετινγκ, υπάρχουν μόνο μερικές βασικές δεξιότητες. Όλες αυτές οι δεξιότητες και όλα αυτά τα βήματα, περιγράφονται και στο βιβλίο μου Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ, το οποίο μπορείς να βρεις εδώ.

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *