ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ WEBINAR ΜΕ ΤΟΝ SUCCESS COACH ΘΟΔΩΡΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ

“Τρία Είδη Ερωτήσεων και Πώς να Έχεις τον Έλεγχο μίας Συζήτησης!”

Μάθε τα 9 Χαρακτηριστικά του Αποτελεσματικού Ηγέτη στις Επιχειρήσεις, στην Ομάδα, στην Οικογένεια και στην Κοινωνία.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022
στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Χρόνος που απομένει, μέχρι την έναρξη της εκπαίδευσης…

00
Ημέρες
00
Ώρες
00
Λεπτά
00
Δευτερόλεπτα

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ:

1. Τη σημασία των ερωτήσεων σε μία συζήτηση

2. Τα τρία είδη ερωτήσεων

3. Ποιες ερωτήσεις δημιουργούν αντιστάσεις-αντιδράσεις-άμυνες και τι μπορείς να κάνεις για αυτό

4. Πώς να έχεις τον έλεγχο μίας συζήτησης, με αυτή την πολύ απλή ιδέα

Και πολλά πολλά άλλα…

Μοιράσου το με φίλους σου...

Θεόδωρος Αραμπατζής
Business & MLM Coach

Ο Θοδωρής Αραμπατζής, έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην εναλλακτική επιχειρηματικότητα και στο δικτυακό μάρκετινγκ. Είναι δημιουργός του Νο1 blog στο δικτυακού μάρκετινγκ στην Ελλάδα, Network-Marketing.gr, έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες επαγγελματίες του χώρου, για περισσότερα από 10 χρόνια και παράλληλα έχει ένα πολύ πετυχημένο και αναπτυσσόμενο δίκτυο στην εταιρία που συνεργάζεται. Στις εκπαιδεύσεις του είναι πολύ άμεσος, ειλικρινής, ευχάριστος και μοιράζεται πολύ πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες ιδέες, που ο ίδιος πρώτα έχει εφαρμόσει με επιτυχία.

Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου “Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ”, το οποίο είναι το μοναδικό βιβλίο γραμμένο από έλληνα επαγγελματία του δικτυακού μάρκετινγκ. Έχει γράψει το βιβλίο “Ακαταμάχητοι στην Επικοινωνία“, στο οποίο μοιράζεται τα χαρακτηριστικά που έχουν όσοι θεωρούνται χαρισματικοί στην επικοινωνία. Είναι δημιουργός πολλών πετυχημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων όπως “Το Πλήρες Πρόγραμμα του Επαγγελματία του Μέλλοντος“, “Πλάνο 90 Ημερών“, “Ακαταμάχητη Πρόσκληση” και πολλά άλλα. Προπονεί προσωπικά και ομαδικά, επαγγελματίες πολλών διαφορετικών εταιριών και δημιουργεί πολλά εκπαιδευτικά βίντεο κάθε μήνα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον Θοδωρή στο https://GreekCoach.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι θέσεις είναι περιορισμένες και συνήθως αυτές οι Live εκπαιδεύσεις μου, γεμίζουν πολύ γρήγορα, επειδή οι πληροφορίες που παρέχω αξίζουν εκατοντάδες ευρώ. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες παρουσιάζονται εδώ εντελώς δωρεάν για πρώτη και ίσως τελευταία φορά!

Το ίδιο θα συμβεί και σε αυτή την εκπαίδευση. Οπότε κλείσε τη θέση σου παρακάτω!