ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ WEBINAR ΜΕ ΤΟΝ BUSINESS COACH ΘΟΔΩΡΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ

“Επέτειος 20 Χρόνων στην Επιχειρηματικότητα.”

Τι έμαθα, τι έπαθα και τι θα ήθελα να μην είχε χρειαστεί να μάθω.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022
στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Χρόνος που απομένει, μέχρι την έναρξη της εκπαίδευσης…

00
Ημέρες
00
Ώρες
00
Λεπτά
00
Δευτερόλεπτα

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ:

1. Πώς ξεκίνησα το 2002, ποια ήταν τα πρώτα μου βήματα και πότε ήρθε η πρώτη δυσκολία.

2. Ποια ήταν η πρώτη μεγάλη συνειδητοποίηση που άλλαξε τη ζωή μου.

3. Ποια ήταν τα 3 μεγαλύτερα μαθήματα που πήρα αυτά τα 20 χρόνια.

4. Πώς εξελίχθηκε η καριέρα μου και πώς μεταλλάχθηκε μέσα στα χρόνια.

Και πολλά πολλά άλλα…

Μοιραστείτε το με φίλους σας...

Θεόδωρος Αραμπατζής
Business & MLM Coach

Ο Θοδωρής Αραμπατζής, έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην εναλλακτική επιχειρηματικότητα και στο δικτυακό μάρκετινγκ. Είναι δημιουργός του Νο1 blog στο δικτυακού μάρκετινγκ στην Ελλάδα, Network-Marketing.gr, έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες επαγγελματίες του χώρου, για περισσότερα από 10 χρόνια και παράλληλα έχει ένα πολύ πετυχημένο και αναπτυσσόμενο δίκτυο στην εταιρία που συνεργάζεται. Στις εκπαιδεύσεις του είναι πολύ άμεσος, ειλικρινής, ευχάριστος και μοιράζεται πολύ πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες ιδέες, που ο ίδιος πρώτα έχει εφαρμόσει με επιτυχία.

Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου “Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ”, το οποίο είναι το μοναδικό βιβλίο γραμμένο από έλληνα επαγγελματία του δικτυακού μάρκετινγκ. Είναι δημιουργός πολλών πετυχημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων όπως “Το Πλήρες Πρόγραμμα του Επαγγελματία του Μέλλοντος“, “Πλάνο 90 Ημερών“, “Ακαταμάχητη Πρόσκληση” και πολλά άλλα. Προπονεί προσωπικά και ομαδικά, επαγγελματίες πολλών διαφορετικών εταιριών και δημιουργεί πολλά εκπαιδευτικά βίντεο κάθε μήνα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον Θοδωρή στο https://GreekCoach.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι θέσεις είναι περιορισμένες και συνήθως αυτές οι Live εκπαιδεύσεις μου, γεμίζουν πολύ γρήγορα, επειδή οι πληροφορίες που παρέχω αξίζουν εκατοντάδες ευρώ. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες παρουσιάζονται εδώ εντελώς δωρεάν για πρώτη και ίσως τελευταία φορά!

Το ίδιο θα συμβεί και σε αυτή την εκπαίδευση. Οπότε κλείστε τη θέση σας παρακάτω!