OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2747292
Menu
12014
Eshop Before Menu
2762644
Banner
2762647
Horizontal Image Area
2762649

Ποιος είμαι

Ασχολούμαι με το Δικτυακό Μάρκετινγκ από τον Φεβρουάριο του 2002. Από τα πιο συναρπαστικά οφέλη του Δικτυακού Μάρκετινγκ ήταν ότι με βοήθησε να γίνω και να γίνομαι καλύτερος.

Κάθε εταιρία δικτυακού μάρκετινγκ έχει ένα εκπληκτικό σύστημα εκπαίδευσης και υποστήριξης, η επιθυμία μου όμως για μάθηση και για να γίνω όσο καλύτερος μπορώ στην επιχείρησή μου με οδήγησε να περάσω και από "εξωσχολικές" εκπαιδεύσεις.

Έχω παρευρεθεί σε εκατοντάδες συναντήσεις, σεμινάρια, εκπαιδεύσεις και συνέδρια ηγεσίας και το 2007 αποφοίτησα από το MLM University του Hilton Johnson στο οποίο ήμουν μαθητής για 12 μήνες και αποφοίτησα ως coach για το δικτυακό μάρκετινγκ.

Το 12μηνο πρόγραμμα περιλάμβανε εβδομαδιαία ζωντανά προσωπικά coaching sessions με έναν επαγγελματία coach καθώς και ζωντανές εκπαιδεύσεις μέσω conference calls. Οι δεξιότητες που έμαθα και βελτίωσα στους 12 μήνες περιλάμβαναν θέματα ηγεσίας, οργάνωσης ομάδας, παρακίνηση, προσωπική ανάπτυξη, μάρκετινγκ, διαφήμιση, χειρισμό αντιρρήσεων, μαθήματα καλής ακρόασης και πολλές ακόμα δεξιότητες που με έκαναν καλύτερο δικτυωτή. Καλή διαμονή στα blogs μου.

Το Συνεργατικό Coaching που παρέχω θα σας βοηθήσει...


   - Να προσελκύετε κατάλληλους υποψηφίους στην επιχείρησή σας
   - Να ξεπερνάτε οποιονδήποτε φόβο ή απόρριψη
   - Να μάθετε αποτελεσματικά σενάρια ανεύρεσης υποψηφίων και στρατολόγησης
   - Να δημιουργήσετε όσους ενδιαφερόμενους επιθυμείτε
   - Να χρησιμοποιήσετε αποδοτικά και σωστά το χρόνο σας για να δημιουργήσετε περισσότερη ισορροπία στη ζωή σας
   - Να εφαρμόσετε συστήματα παρακολούθησης και καταγραφής της προόδου στην επιχείρησή σας
   - Να ξεπερνάτε την αναβολή και τις αντιρρήσεις
   - Να εκπαιδεύσετε την ομάδα σας να αντιγράψει την επιτυχία σας
   - 
και πολλά άλλα θέματα, σε μια λίστα δυναμική, που διαρκώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται.

Main Description
2762650

Διαβάστε παρακάτω τι έχουν γράψει κάποιοι που διάβασαν το βιβλίο μου
ή έχουν
παρακολουθήσει κάποιες από τις εκπαιδεύσεις μου:

Horizontal Image Area
2762651

"To βιβλίο είναι εξαιρετικό. Έχει τα πάντα. Απο το Α ως το Ω. Με βοήθησε στο να βρίσκω υποψηφίους, να κάνω παρουσιάσεις, να είμαι πιο αποτελεσματικός, να εκπαιδεύω τους συνεργάτες μου και να οργανώνω εμένα αλλά και το δίκτυο μου.

Είναι ευανάγνωστο, μου κράταγε το ενδιαφέρον και με το βιβλίο αυτό μπορεί να εκπαιδευτεί και ένα παιδί 11 χρονών. Η ουσία σε όλα αυτά είναι ότι μέσα σε 3 μήνες, αυξήθηκε η παραγωγή μου κατά 50%."

Μανώλης Ισχάκης
NLP Coach

Horizontal Image Area
2762652

"Θοδωρή το βιβλίο σου είναι καταπληκτικό! Αποτελεί έναν τέλειο οδηγό για ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν ξανασχοληθεί ποτέ με το Δικτυακό Μάρκετινγκ αλλά και για παλιότερους Δικτυωτές. Το Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι επικοινωνία με ανθρώπους. Όποιος αγοράσει το βιβλίο αυτό θα αποκτήσει τις βάσεις για σωστή επικοινωνία και νοοτροπία προσέγγισης με φίλους, συγγενείς και με αγνώστους υποψήφιους πελάτες ή συνεργάτες. 

Οι περισσότεροι άνθρωποι που ασχολούνται με το Δικτυακό Μάρκετινγκ θέλουν να πετύχουν, χωρίς να εμπλουτίζουν τον εαυτό τους με δεξιότητες καθημερινά και χωρίς να δρουν καθημερινά. Αυτό δεν γίνεται. Από τότε που διάβασα το βιβλίο σου Θοδωρή και παρακολούθησα και κάποια άλλα σεμινάρια, κατάφερα να χτίσω μέσα σε 2 χρόνια μία ομάδα 5000 ατόμων σε μία εταιρία με την οποία συνεργάστηκα και μία ομάδα 2000 ατόμων στην εταιρία με την οποία συνεργάζομαι τώρα. Προηγουμένως η μεγαλύτερη ομάδα που είχα χτίσει ήταν 30 άτομα. Το βιβλίο του Θοδωρή είναι το No 1 βιβλίο που προτείνω να αγοράσουν όλοι οι καινούριοι μου συνεργάτες."

Ηλίας Γρατσίας
Deta Elis

Horizontal Image Area
2762653

"Το βιβλίο το διάβασα τρεις φορές μέσα σε ένα απόγευμα. Την επόμενη ημέρα ξύπνησα ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος!

Ήδη από την πρώτη ανάγνωση άλλαξε η στάση μου και κατά συνέπεια η πρόοδος της επιχείρησής μου."

Ειρήνη Δουκακά
Javita

Horizontal Image Area
2762654

"Εξαιρετικό, ολοκληρωμένο. Τελειώνοντας το ήταν σαν να είχα διαβάσει 10 βιβλία μαζί.

Ένα ωραίο δώρο-εγχειρίδιο για τους νέους μου συνεργάτες.

Μπράβο Θοδωρή!"

Κωνσταντίνιος Λέτσος
Herbalife

Horizontal Image Area
2762655

"Και εγώ το έχω διαβάσει κ για την ακρίβεια το έχω μαθει απ έξω! Είναι ό,τι χρειάζεται ένας δικτυωτής. Απλό και κατανοητό και εξηγει βημα βήμα πως να προχωρήσεις προς την κορυφή.

Καταπληκτικό το βιβλίο όπως και ο ίδιος ο Θοδωρής. Συγχαρητήρια!"

Μαρία Περράκη
Our Global Idea

Horizontal Image Area
2762656

"Το βιβλίο σου είναι με μία λέξη καταπληκτικό! Είναι ένα απαραίτητο βοήθημα - εγχειρίδιο για όσους ασχολούνται με το δικτυακό μάρκετινγκ και για όσους θα ασχοληθούν. Ασχολούμαι με το MLM εδώ και 3 χρόνια αλλά δεν είχα κατανοήσει τι δυνατότητες υπάρχουν, μέχρι που κάποια στιγμή τα παράτησα. Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο με έκανε αμέσως να αρχίσω τη δράση και οφείλω να παραδεχτώ πως έγινε ένα μικρό βηματάκι για την επιτυχία της επιχείρησής μου. Είναι όλα διατυπωμένα τόσο απλά διατυπωμένα και κατανοητά. 

Θέλω να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρεις σε όλους, ανεξάρτητα από ποια εταιρεία προέρχεται ο καθένας από μας, μεταδίδοντας τις γνώσεις, τις τεχνικές και κυριότερα την θετική σκέψη και ενέργειά σου. Δεν έχουμε γνωριστεί παρά μόνο τηλεφωνικά αλλά κάποια πράγματα δεν κρύβονται. Να είσαι πάντα καλά."

Λαμπρινή Τσιρογιάννη
FM Group

Horizontal Image Area
2762657

"Παρακολούθησα όλη την εκπαίδευση και οφείλω να σου δώσω συγχαρητήρια και για την ιδέα που είχες και για το τελικό αποτέλεσμα. Προσωπικά φρεσκάρισα κάποιες τεχνικές και θυμήθηκα κάποια στοιχεία σωστής προσέγγισης,  που, ομολογουμένως με την πάροδο του χρόνου τα αφήνουμε στα "αζήτητα".

Είναι βέβαιο ότι πήρα και κάποιες ιδέες πολύ ενδιαφέρουσες. Την εκπαίδευση παρακολούθησε και η κόρη μου, που κάνει τα πρώτα της βήματα μαζί μου. Ιδιαίτερα γι΄αυτήν, ήταν όλα πάρα πολύ σημαντικά. Ήταν μια συγκροτημένη παρουσίαση. Σ' ευχαριστούμε για την προσπάθειά σου και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια." 

Βασίλης Νούλας
Herbalife

Horizontal Image Area
2762658

"Θοδωρή καταρχήν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και συγχαρητήρια για το βιβλίο σου. Δεν μπορώ να σου πω τι μου άρεσε περισσότερο στο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ γιατί κάθε κεφάλαιο ήταν τόσο σημαντικό και διαφορετικό και εξυπηρετούσε διαφορετικό κομμάτι της 'τούρτας'. 

Έκανα πράξη πολλά πράγματα και άρχισα να βλέπω πολλές πόρτες ανοιχτές μπροστά μου. Αυτό που με εξέπληξε εμένα προσωπικά είναι ο τόσο απλός και κατανοητός τρόπος που είναι γραμμένο, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να κατανοήσει τα πάντα. 

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια"

Γιώργος Πατσιάδης
World Ventures

Horizontal Image Area
2762659

"Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα τελειώνοντας την ανάγνωση του βιβλίου ήταν...Μα καλά πώς δε τα είχα σκεφτεί πιο πριν από μόνη μου όλα αυτά???!!! Κι ο λόγος δεν ήταν επειδή θεωρώ τον εαυτό μου πανέξυπνο(!) αλλά επειδή πρόκειται για απλές και μικρές συμβουλές,που όμως φέρνουν μεγάλες αλλαγές!Αλλαγές προς το καλύτερο!Η πρώτη συμβουλή που εφάρμοσα ήταν τελειοποιήστε το ρόλο σας. Απ'την επόμενη κιόλας μέρα άρχισα να προσπαθώ να είμαι αυτό που θέλω να γίνω!

Μετά έμαθα να οργανώνω το χρόνο μου και διαπίστωσα πως περνούσα πολύ περισσότερες ώρες μπροστά στην τηλεόραση από το να κάνω πράγματα για τη δουλειά μου... Γι' αυτό σε ευχαριστώ πολύ Θοδωρή γιατί με τις συμβουλές σου άλλαξα νοοτροπία κι ήδη ακόμα κι από τώρα που είναι πολύ αρχή έχω δει μεγάλη διαφορά!"

Σοφία Αμαραντίδου
Yves Rocher

Main Description
2762660

Contact Us
2762661

Main Description
2762663

Space
2762677
Footer
12019