ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ COACHING ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ

Οι υπηρεσίες που παρέχω είναι σχεδιασμένες να ταιριάζουν στις προσωπικές ανάγκες του κάθε πελάτη. Mπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου για να κανονίσουμε πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες αν οι παρακάτω επιλογες δεν ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες.

Στις προσωπικές μας συνεδρίες θα εστιάσουμε στο να σου διδάξω τις δεξιότητες που απαιτούνται για να περάσεις στο επόμενο επίπεδο απόδοσης και μετά θα παρακολουθώ την απόδοσή σου ώστε να μπορούμε να κάνουμε τις κατάλληλες προσαρμογές στις δεξιότητές σου και στον τρόπο σκέψης σου για να μπεις πάλι στην πορεία προς την επίτευξη των στόχων σου.

Μερικά από τα πράγματα που θα σε βοηθήσει το Συνεργατικό Coaching να πετύχεις…

  • Να δημιουργήσεις ένα επιχειρηματικό πλάνο που να δουλεύει για την επιχείρησή σου

  • Να προσελκύεις κατάλληλους υποψηφίους πελάτες και συνεργάτες για την επιχείρησή σου

  • Να ξεπερνάς οποιονδήποτε φόβο ή απόρριψη

  • Να μάθεις αποτελεσματικά τηλεφωνικά σενάρια επικοινωνίας, για ανεύρεση υποψηφίων πελατών και συνεργατών

  • Να δημιουργήσεις όσους ενδιαφερόμενους επιθυμείς

  • Να χρησιμοποιήσεις αποδοτικά και σωστά το χρόνο σου για να δημιουργήσεις περισσότερη ισορροπία στη ζωή σου

  • Να εφαρμόσεις συστήματα παρακολούθησης και καταγραφής της προόδου στην επιχείρησή σου

  • Να ξεπερνάς την αναβολή και τις αντιρρήσεις

  • Να εκπαιδεύσεις την ομάδα σου να αντιγράψει την επιτυχία σου

…και πολλά άλλα θέματα.

Είναι πράγματα που πολλοί ή δεν τα γνωρίζουν καθόλου ή έχουν διδαχτεί τρόπους και μεθόδους που ήταν αποτελεσματικές πριν από 5, 10 ή ακόμα και 20 χρόνια.

Η αγορά όμως έχει αλλάξει, οι άνθρωποι πλέον είναι πιο ενημερωμένοι και γι’ αυτό πιο απαιτητικοί, οι τεχνολογίες έχουν προχωρήσει σε τέτοιο σημείο που ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγαλύτερος. Αν δεν προσαρμοστείς στις αλλαγές αυτές τότε η επιχείρησή σου θα θυμίζει περασμένες δεκαετίες.

Το Συνεργατικό Business & MLM Coaching που σου προτείνω έχει σαν στόχο να σου δώσει τα απαραίτητα εφόδια, τις γνώσεις και την καθοδήγηση ώστε να μπορέσεις να γίνεις ένας πετυχημένος επαγγελματίας του μέλλοντος.

Ως προσωπικός σύμβουλος σου θα συζητήσω μαζί σου και θα είμαι δίπλα σου συνεχώς για να σε βοηθήσω να αποκτήσεις μία καλύτερη κατανόηση της επιχείρησης σου και του εαυτού σου.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟ BUSINESS COACHING

Με το coaching πρόγραμμα που σου προτείνω θα έχεις εβδομαδιαίες τηλεφωνικές ή μέσω βιντεοκλήσης συνεδρίες μαζί μου όπου θα αναλύουμε ό,τι συνέβη την εβδομάδα που πέρασε, θα προγραμματίζουμε την επόμενη εβδομάδα και θα μπορούμε να συζητάμε οτιδήποτε σε απασχολεί στην επιχείρησή σου.

Οι επιλογές του coaching που παρέχω είναι για τέσσερις ή δώδεκα συνεδρίες. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις είτε να δοκιμάσεις για 1 μήνα, ώστε να δεις αν το coaching είναι για εσένα ή να ξεκινήσεις βάζοντας ένα πλάνο 90 ημερών, έτσι ώστε να χτίσεις με σίγουρα και σταθερά βήματα την επιχείρησή σου. Επιπλέον, μπορεί να προγραμματίσεις μεμονομένες συνεδρίες για να συζητήσουμε συγκεκριμένα ζητήματα που σε απασχολούν κατά καιρούς.

Η επένδυση που θα χρειάζεται να κάνεις στην επιχείρησή σου από δω και πέρα θα είναι μόνο σε σχέση με τον προσωπικό σου coach, γιατί θα σου δείξω πώς να δημιουργήσεις μία συνεχή ροή υποψηφίων – ανθρώπων που θέλουν διακαώς να μάθουν για την επιχείρησή σου (χωρίς να χρειάζεται να επενδύεις τα χρήματά σου δοκιμάζοντας τεχνικές διαφήμισης που δε δουλεύουν).

Επίσης όταν ξεκινήσεις ένα από τα προγράμματα Συνεργατικού Business Coaching θα έχεις πρόσβαση στο εκπαιδευτικό site της ομάδας μου καθώς και στις Ομάδες Υποστήριξης 12 εβδομάδων που διοργανώνω 3 φορές το χρόνο – Συνολικής αξίας 185€ [Προσωρινά μη διαθέσιμο]

Μπορείς να πάρεις μία ‘γεύση’ του συνεργατικού coaching ζητώντας μία ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία Επιχειρηματικής Ανάλυσης διάρκειας 30 λεπτών – κάνε κλικ εδώ.

ΟΜΑΔΙΚΟ COACHING ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ

ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:

Δεν είναι μυστικό ότι για να πετύχεις στην επιχείρησή σου (ή σε ό,τι ασχολείσαι) ΑΠΑΙΤΕΙ να γίνεις ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ και να είσαι ΥΠΟΛΟΓΟΣ αυτών που δεσμεύεσαι να κάνεις. Αν κάτι είναι να γίνει, εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ…

Οι περισσότεροι άνθρωποι πριν αποκτήσουν τη δική τους επιχείρηση, είχαν μία δουλειά για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους, όπου ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ τους κρατούσε υπόλογους. Το Δικτυακό Μάρκετινγκ, οι Απευθείας Πωλήσεις ή η Επιχειρηματικότητα απαιτούν να είσαι υπόλογος προς τον ΕΑΥΤΟ σου!

Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που οι άνθρωποι δεν πετυχαίνουν σ’ αυτό το επάγγελμα είναι γιατί δεν υιοθετούν τις ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ των αυτοαπασχολούμενων επιχειρηματιών και έχουν την τάση να φέρονται στην επιχείρησή τους σαν ένα χόμπι, αντί σαν μία ευκαιρία πολλών εκατομμυρίων – όπως είναι.

Μόλις μάθεις να υιοθετείς και να εφαρμόζεις απλές συνήθειες, τις οποίες εφαρμόζουν και οι πετυχημένοι, τότε η δουλειά σου μπορεί να γίνει αρκετά απλή και ευχάριστη.

Αυτό το πρόγραμμα Ομαδικού Coaching θα σε βοηθήσει να μείνεις συνεπής στις δράσεις που απαιτούνται για να πετύχεις τους στόχους και τα όνειρά σου.

Διάβασε περισσότερα εδώ