Μην Το Διαβάζετε Αυτό

Αν είστε ικανοποιημένοι με τα Χρήματα που Κερδίζετε από την Εταιρία σας

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!

Ανακαλύψτε Πώς Μπορείτε Κι Εσείς Να Κερδίσετε Ένα Σημαντικό Ποσό Χρημάτων στο Δικτυακό Μάρκετινγκ (MLM), Ακόμα Και Αν Δεν Έχετε Χρήματα, Φίλους και Μισείτε Τις Πωλήσεις

Αν θέλετε να φτάσετε στην κορυφή του πλάνου μάρκετινγκ της εταιρίας σας με πολλά χρήματα να καταφτάνουν σε εσάς συνεχώς, παρακαλώ διαβάστε αυτό το site αμέσως, γιατί ίσως να είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα διαβάσετε ποτέ!

Γιατί το λέω αυτό; Λοιπόν, αν είστε ένας από τους εκατομμύρια διανομείς στο Δικτυακό Μάρκετινγκ (MLM) που χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο περιμένοντας να αλλάξουν τα πράγματα … περιμένοντας να βρείτε έναν πιο εύκολο και πιο αποτελεσματικό τρόπο να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να βρείτε πολλούς υποψήφιους συνεργάτες, τότε με χαρά σας λέω ότι δε χρειάζεται να περιμένετε άλλο!

Θα σας αποκαλύψω το ακριβές σχέδιο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτάσετε από καταχρεωμένοι, ντροπαλοί, εσωστρεφείς, χωρίς αυτοπεποίθηση και ανασφαλείς σε θετικοί, χαρούμενοι και με αυτοπεποίθηση και ένα πολύ καλό εισόδημα σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!

Μανώλης Ισχάκης

"To βιβλίο είναι εξαιρετικό. Έχει τα πάντα. Απο το Α ως το Ω. Με βοήθησε στο να βρίσκω υποψηφίους, να κάνω παρουσιάσεις, να είμαι πιο αποτελεσματικός, να εκπαιδεύω τους συνεργάτες μου και να οργανώνω εμένα αλλά και το δίκτυο μου.

Είναι ευανάγνωστο, μου κράταγε το ενδιαφέρον και με το βιβλίο αυτό μπορεί να εκπαιδευτεί και ένα παιδί 11 χρονών. Η ουσία σε όλα αυτά είναι ότι μέσα σε 3 μήνες, αυξήθηκε η παραγωγή μου κατά 50%."

Γιώργος Πατσιάδης

"Θοδωρή καταρχήν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και συγχαρητήρια για το βιβλίο σου. Δεν μπορώ να σου πω τι μου άρεσε περισσότερο στο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ γιατί κάθε κεφάλαιο ήταν τόσο σημαντικό και διαφορετικό και εξυπηρετούσε διαφορετικό κομμάτι της "Τούρτας".
Έκανα πράξη πολλά πράγματα και άρχισα να βλέπω πολλές πόρτες ανοιχτές μπροστά μου. Αυτό που με εξέπληξε εμένα προσωπικά είναι ο τόσο απλός και κατανοητός τρόπος που είναι γραμμένο, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να κατανοήσει τα πάντα. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια"

Κωνσταντίνος Λέτσος

"Εξαιρετικό, ολοκληρωμένο. Τελειώνοντας το ήταν σαν να είχα διαβάσει 10 βιβλία μαζί. Ένα ωραίο δώρο-εγχειρίδιο για τους νέους μου συνεργάτες.

Μπράβο Θοδωρή!"

Ειδική προσφορά του βιβλίου 26€

Ορίστε τι είπαν μερικοί επαγγελματίες που διάβασαν το βιβλίο:

Λαμπρινή Τσιρογιάννη

"Το βιβλίο σου είναι με μία λέξη καταπληκτικό! Είναι ένα απαραίτητο βοήθημα - εγχειρίδιο για όσους ασχολούνται με το δικτυακό μάρκετινγκ και για όσους θα ασχοληθούν. Ασχολούμαι με το MLM εδώ και 3 χρόνια αλλά δεν είχα κατανοήσει τι δυνατότητες υπάρχουν, μέχρι που κάποια στιγμή τα παράτησα. Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο με έκανε αμέσως να αρχίσω τη δράση και οφείλω να παραδεχτώ πως έγινε ένα μικρό βηματάκι για την επιτυχία της επιχείρησής μου. Είναι όλα διατυπωμένα τόσο απλά διατυπωμένα και κατανοητά.

Θέλω να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρεις σε όλους, ανεξάρτητα από ποια εταιρεία προέρχεται ο καθένας από μας, μεταδίδοντας τις γνώσεις, τις τεχνικές και κυριότερα την θετική σκέψη και ενέργειά σου. Δεν έχουμε γνωριστεί παρά μόνο τηλεφωνικά αλλά κάποια πράγματα δεν κρύβονται. Να είσαι πάντα καλά."

Φίλιππος Χρήστος Φωτιάδης

"Θεόδωρε, το βιβλίο σου είναι καταπληκτικό. Πέρασε καιρός από τότε που το αγόρασα και το διάβασα για πρώτη φορά, όμως ακόμα και τώρα το ανοίγω πολλές φορές για να το διαβάσω. Είναι πολύ σημαντικό αυτό και δείχνει πόσο χρήσιμες είναι οι γνώσεις που μας μεταφέρεις. Ευχαριστώ!"

Ειρήνη Δουκακά

"Το βιβλίο το διάβασα τρεις φορές μέσα σε ένα απόγευμα. Την επόμενη ημέρα ξύπνησα ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος!

Ήδη από την πρώτη ανάγνωση άλλαξε η στάση μου και κατά συνέπεια η πρόοδος της επιχείρησής μου."

Γιωργία Αγγέλη

"Πρώτη φορά αισθάνομαι έτσι ύστερα από τόσα χρόνια. είμαι πολύ κοντά σε όλα αυτά που ονειρεύομαι. Αυτή τη βδομάδα έκανα ραντεβού και εφάρμοσα όσα είπαμε. Δουλεύει! Τελικά είμαι ο εαυτός μου και αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσα να κάνω. Ευχαριστώ και σύντομα θα ξαναμιλήσουμε."

Ποιο Από Αυτά Τα Μυστικά Θα Σας Βοηθούσε Να
Βελτιώσετε Τα Αποτελέσματα Που Έχετε Αυτή Τη Στιγμή;

 

 • Πως να λέτε πράγματα με τέτοιο τρόπο που να τραβάει υποψηφίους σε εσάς…

 • Το πιο σημαντικό στοιχείο σε κάθε παρουσίαση, και πως να το χρησιμοποιήσετε για μέγιστα αποτελέσματα!


 • Το απολύτως απαραίτητο πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν επιχειρήσετε να πουλήσετε οτιδήποτε σε οποιονδήποτε. Χωρίς αυτό καλύτερα να τα παρατήσετε τώρα κιόλας!

 • Ο πραγματικός λόγος που οι άνθρωποι επιλέγουν να αγοράσουν οτιδήποτε!

 • Λέξη-προς-λέξη δείγματα σεναρίων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν σε κάθε περίσταση.

 • Ένας πάρα πολύ απλός τρόπος να κάνετε τους ανθρώπους να σας συμπαθήσουν αμέσως!

 • Το πιο σημαντικό πράγμα που θα μπορούσατε ποτέ να μάθετε για το τι να λέτε στους υποψηφίους!

 • Μάθετε ποιες ακριβώς λέξεις να χρησιμοποιήσετε που θα κάνουν τους υποψηφίους σας να σας δώσουν το όνομά τους και το τηλέφωνό τους αμέσως, ελπίζοντας να τους επιλέξετε να γραφτούν στην ομάδα σας!

 • Μία εκπληκτικά απλή συνταγή για να ακολουθήσετε που κάνει την ανεύρεση υποψηφίων ακόμα πιο εύκολη!

 • Μάθετε πως να βοηθάτε τους καινούργιους σας διανομείς για τα καλύτερα αποτελέσματα.

 • Γεμίστε την ατζέντα σας με νέους φίλους και επαγγελματικές επαφές σε χρόνο μηδέν…

 • Το μυστικό να έχετε έναν απεριόριστο αριθμό υποψηφίων, χωρίς να ξοδέψετε χρήματα.

 • Ανακαλύψτε πως τα εσωτερικά σας συναισθήματα για το δικτυακό μάρκετινγκ ίσως να σαμποτάρουν την επιτυχία σας, και τι να κάνετε για αυτό.

 • Μάθετε τη λέξη με τα πέντε γράμματα που ξεκινάει από “Φ” που σας εμποδίζει να επικοινωνήσετε με καλούς υποψηφίους!

 • Κάντε τους φίλους και συγγενείς σας (που πριν δε ενδιαφερόντουσαν καθόλου για την επιχείρησή σας) να σας παρακαλάνε να τους πείτε περισσότερα…

 • Το ένα απλό κλειδί για την επιτυχία στο Ίντερνετ Μάρκετινγκ.

 • Έχετε επαφές από το ίντερνετ ή από αγγελίες αλλά δεν είστε σίγουροι πως ακριβώς να τις δουλέψετε; Εδώ είναι μία σίγουρη συνταγή για την επιτυχία.

 • Είχατε ποτέ συζήτηση με έναν υποψήφιο που έδειχνε θετικός, αλλά ξαφνικά “κρύωσε”; Ορίστε τι κάνατε λάθος…

 • Τα λόγια είναι φθηνά, αλλά αυτές οι τρεις φράσεις μπορούν να σας αποφέρουν εκατομμύρια αν τις χρησιμοποιείτε συνεχώς. Είστε περίεργοι;

 • Ανακαλύψτε που οι περισσότεροι διανομείς χάνουν τη μπάλα και στέλνουν τους υποψηφίους τους στους ανταγωνιστές, έτοιμους να γραφτούν!

 • Εκπληκτικές τεχνικές επικοινωνίας που γρήγορα προσδιορίζουν τα άτομα που είναι κατάλληλα να δουν το πρόγραμμά σας.

 

 

Λοιπόν, κοιτάξτε τι τώρα τι γίνεται:

Πρώτα, χρειάζεται να συνειδητοποιήσετε ότι αυτές οι πληροφορίες θα μπορούσαν εύκολα να πωλούνται για χιλιάδες ευρώ. Για την ακρίβεια αν ζητούσατε από κάποιον ειδικό να σχεδιάσει ένα εξατομικευμένο “πλάνο” για εσάς ή για την ομάδα σας, θα σας χρέωνε περίπου 2.000€ με 3.000€, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα έρευνας κλπ.

Αλλά δεν πρόκειται να σας κοστίσει ούτε καν τα μισά από αυτό το ποσό. Για την ακρίβεια η συνολική επένδυση για όλα τα μυστικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα για να χτίσετε την επιχείρησή σας είναι μόνο 59€ (για το βιβλίο).

Ειδική προσφορά του βιβλίου για περιορισμένο χρονικό διάστημα 26€

Tο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι διαθέσιμο ΚΑΙ σε Mp3s μόνο με 29€
(περισσότερες από 2,5 ώρες ηχογραφήσεων) 

Αν θέλετε να επιλέξετε μία ζωή οικονομικής ασφάλειας και ελευθερίας, βρίσκεστε ακριβώς στο σημείο που θα έπρεπε να είστε αυτή τη στιγμή. Σας δίνω αυτό τον απίστευτα απλό, εύκολο, φθηνό και γρήγορο τρόπο να περάσετε στη μεριά της ζωής όπου οι ανησυχίες είναι λίγες και οι ημέρες χαράς είναι δικές σας!

Ξανθή Τσιούκα

"Εγώ είμαι ενθουσιασμένη και η εκπαίδευση μου άρεσε πάρα πολύ! Έμαθα αρκετά πράγματα. Ήταν ένα πολύ σημαντικό μάθημα για μένα."

Μάχη Μήτρου

"Θοδωρή καταρχήν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και συγχαρητήρια για το βιβλίο σου. Δεν μπορώ να σου πω τι μου άρεσε περισσότερο στο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ γιατί κάθε κεφάλαιο ήταν τόσο σημαντικό και διαφορετικό και εξυπηρετούσε διαφορετικό κομμάτι της "Τούρτας".

"Θοδωρή ήταν η καλύτερη εκπαίδευση που παρακολούθησα! Έμαθα τόσα πολλά και πάνω απ’ όλα κατάλαβα τι έκανα τόσο καιρό λάθος. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!"

Σοφία Αμαραντίδου

"Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα τελειώνοντας την ανάγνωση του βιβλίου ήταν...Μα καλά πώς δε τα είχα σκεφτεί πιο πριν από μόνη μου όλα αυτά;! Κι ο λόγος δεν ήταν επειδή θεωρώ τον εαυτό μου πανέξυπνο(!) αλλά επειδή πρόκειται για απλές και μικρές συμβουλές,που όμως φέρνουν μεγάλες αλλαγές!Αλλαγές προς το καλύτερο!Η πρώτη συμβουλή που εφάρμοσα ήταν τελειοποιήστε το ρόλο σας. Απ'την επόμενη κιόλας μέρα άρχισα να προσπαθώ να είμαι αυτό που θέλω να γίνω!!!Μετά έμαθα να οργανώνω το χρόνο μου και διαπίστωσα πως περνούσα πολύ περισσότερες ώρες μπροστά στην τηλεόραση από το να κάνω πράγματα για τη δουλειά μου...Γι' αυτό σε ευχαριστώ πολύ Θοδωρή γιατί με τις συμβουλές σου άλλαξα νοοτροπία κι ήδη ακόμα κι από τώρα που είναι πολύ αρχή έχω δει μεγάλη διαφορά!"

Οπότε ας ξεκινήσουμε!

Οι 3 επιλογές που έχετε με αυτή την απίστευτα χαμηλή επένδυση είναι οι εξής:

1. ΟΛΟΚΛΗΡΟ το περιεχόμενο του βιβλίου με περισσότερες από 160 σελίδες και 50 κεφάλαια, σε έντυπη μορφή, το oποίο σας αποστέλλεται χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση για τα μεταφορικά – είναι όλα μέσα στην τιμή. (για αποστολές εντός Eλλάδας) 26€

2. Την ηχογράφηση του βιβλίου σε Mp3’s με περισσότερες από 2μιση ώρες εκπαίδευσης. Θα μπορέσετε να ακούσετε ακριβώς πώς διαβάζω τα σενάρια, το ύφος που χρησιμοποιώ και πώς να μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε κι εσείς. Τα Mp3’s σας αποστέλλονται άμεσα και χωρίς επιπλέον επιβάρυνση στο email σας.29€

3. Το βιβλίο ΚΑΙ τα Mp3s σε ένα πακέτο μόνο με 49€ (αντί 55€)

Κάθε κεφάλαιο είναι γεμάτο με ιδέες και συμβουλές για το τί ακριβώς χρειάζεται να γνωρίζετε για να έχετε μαζική επιτυχία στο MLM, και ακριβώς πώς να το κάνετε για τον εαυτό σας … με τον εύκολο τρόπο!

Πώς σας ακούγεται αυτό;

Κατεβάστε και διαβάστε τα περιεχόμενα και μερικά
αποσπάσματα του βιβλίου πριν το παραγγείλετε:

Αφού διαβάσετε και εφαρμόσετε τις τεχνικές του “Ακαταμάχητου Δικτυακού Μάρκετινγκ”, η ζωή σας ίσως να μην είναι ποτέ ξανά η ίδια!

Τώρα που όλοι γνωρίζετε πως να έχετε περισσότερους “κατάλληλους” υποψηφίους … θα βλέπετε τη ζωή μέσα από τα μάτια ενός πραγματικού ηγέτη στο Δικτυακό Μάρκετινγκ (MLM)!

Σοβαρολογώ! Δε θα βλέπετε το Δικτυακό Μάρκετινγκ (MLM) ξανά ποτέ όπως πριν. Θα βλέπετε ευκαιρίες εκεί που δεν βλέπατε ποτέ πριν! Θα παρατηρείτε ευκαιρίες για να κερδίζετε χρήματα που θα σας κοιτάνε στα μάτια τις οποίες θα παραβλέπατε στο παρελθόν.

Επιτέλους είναι η ΔΙΚΗ ΣΑΣ σειρά να φτάσετε την επιτυχία που επιθυμείτε και ονειρεύεστε! Εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς!

Παραγγείλτε Τώρα!

ΥΓ 1: Το βιβλίο θα πωλείται 59€. Η ειδική τιμή των 26€ είναι ειδική προσφορά για περιορισμένο χρόνο … οπότε κινηθείτε άμεσα!

ΥΓ 2: Στην τιμή του βιβλίου περιλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής εντός Eλλάδας. Για αποστολές εξωτερικού, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 6€ (ή ανάλογα τη χώρα αποστολής)

Οι άνθρωποι που “τα καταφέρνουν” στο δικτυακό μάρκετινγκ δεν είναι πιο έξυπνοι από εσάς… απλά γνωρίζουν μερικά κρίσιμα πράγματα που χρειάζεται να μάθετε κι εσείς. Αυτό που χρειάζεστε περισσότερο από όλα είναι καθοδήγηση και ενθάρρυνση. Αποκτήστε αυτό το βιβλίο ΤΩΡΑ και θα έχετε όλα τα μυστικά που χρειάζεστε για να κάνετε το MLM Ακαταμάχητο!

*Αν επιθυμείτε να κάνετε την πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μπείτε εδώ.

Ειδική προσφορά του βιβλίου για
περιορισμένο χρονικό διάστημα 59€, 26€

© Copyright 2007 • Θεόδωρος Αραμπατζής • All Rights Reserved
Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ • Email: email @ greekcoach . gr (γράψτε το email χωρίς τα κενά)
Τηλέφωνο: 2341070332