Μάθε από τους ειδικούς, αυτούς που πέτυχαν πριν από σένα [Βίντεο]

Αν θέλεις να πετύχεις στην επιχείρησή σου, μάθε από τους ειδικούς. Μελέτησε αυτά που έχουν μάθει και έχουν κάνει άλλοι πετυχημένοι.

Μία σημαντική μελέτη

Ένας συγγραφέας, ο Kop Kopmeyer, αφιέρωσε περισσότερα από 50 χρόνια της ζωής του, μελετώντας περισσότερα από 6.000 βιβλία και καταγράφοντας τις 1.000 σημαντικότερες αρχές για την επιτυχία.

Όταν τον ρώτησαν ποια από αυτές τις 1.000 αρχές ήταν σημαντικότερη, εκείνος απάντησε:

Χρησιμοποίησε δοκιμασμένες και αποτελεσματικές μεθόδους επιτυχίας. Μάθε από τους ειδικούς.

KOP KOPMEYER

Δεν πρόκειται να ζήσεις αρκετά χρόνια για να τα μάθεις όλα μόνος σου.

Πετυχημένοι άνθρωποι είναι αυτοί που έμαθαν από άλλους που τα κατάφεραν πριν από αυτούς. και αυτό ισχύει, είτε μιλάμε για δουλειά, είτε για σχέσεις, για διατροφή, για άσκηση, για αθλητισμό, για την ανατροφή των παιδιών. Χρειάζεται να μαθαίνεις από άλλους ανθρώπους που το έκαναν πριν από εσένα.

Οι άνθρωποι που δεν είναι πετυχημένοι είναι αυτοί που προσπαθούν να βρουν μόνοι τους τις λύσεις.

Σκέψου έναν μάγειρα στην κουζίνα, να παίρνει τα υλικά από το ντουλάπι, να τα ρίχνει στην κατσαρόλα και να αναρωτιέται γιατί δεν βγαίνει νόστιμο το φαγητό.

Μάθε από τους ειδικούς για να πετύχεις

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που πολλοί που ασχολούνται με τις πωλήσεις, με το δικτυακό μάρκετινγκ ή που έχουν τη δική τους επιχείρηση, αποδίδουν πολύ πιο χαμηλά από τις δυνατότητές τους.

Ο λόγος που κάποιοι πετυχαίνουν, είναι γιατί ακολουθούν αποδεδειγμένες αρχές επιτυχίας, αποτελεσματικές, δοκιμασμένες συνταγές και φόρμουλες, δοκιμασμένους συνδυασμούς και στρατηγικές. Και τις κάνουν ξανά και ξανά και ξανά, μέχρι να γίνουν μάστορες αυτές.

Μην προσπαθείς να ανακαλύψεις τον τροχό! Βρες τι έκαναν οι πετυχημένοι και μάθε από τους ειδικούς.

Εσύ από ποιον ειδικό μαθαίνεις; Άφησε ένα σχόλιο.

Θα τα πούμε στην κορυφή.

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ: Αν ενδιαφέρεσαι σοβαρά να γίνεις πολύ καλός στη δουλειά σου αλλά και να μάθεις πώς να χρησιμοποιήσεις τις νέες τεχνολογίες για να αναπτύξεις την επιχείρησή σου, δες την 40λεπτη δωρεάν εκπαίδευση που έχω ετοιμάσει.

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *