Αν δεν έχεις αποτέλεσμα, άλλαξε την πορεία, όχι τις αποφάσεις σου!

Όταν έχεις έναν στόχο και δεν βλέπεις τα αποτελέσματα που θα ήθελες να δεις, άλλαξε την πορεία. Μην αλλάζεις τις αποφάσεις σου!

Πριν χρόνια, σε μία εκπαίδευση, είχα ακούσει έναν πολύ πετυχημένο δικτυωτή να λέει ότι Όταν θέλεις να αλλάξεις κάτι, δεν γίνεται να αλλάξεις από τη μία μέρα στην άλλη τον προορισμό. Αυτό όμως που μπορείς να αλλάξεις από τη μία ημέρα στην άλλη, είναι την κατεύθυνση. Και ακολουθώντας διαφορετική κατεύθυνση, θα φτάσεις σε διαφορετικό προορισμό.

Αν θέλεις να αλλάξεις κάτι στον εαυτό σου, στις συνήθειές σου, στην επιχείρησή σου, ΔΕΝ γίνεται να έχεις το νέο αποτέλεσμα από τη μία ημέρα στην άλλη. Ωστόσο, αν αλλάξεις την κατεύθυνση -την πορεία, μικρές καθημερινές συνήθειες και μείνεις σε αυτή τη νέα πορεία, τότε θα μπορέσεις να φτάσεις αλλού.

Άλλαξε την πορεία, όχι τον στόχο!

Αν χτίζοντας την επιχείρησή σου στο δικτυακό μάρκετινγκ, δεν έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις, μην παραιτείσαι από τους στόχους σου. Άλλαξε την πορεία σου, όχι τις αποφάσεις σου. Πήρες μία απόφαση να ξεκινήσεις κάτι για να πετύχεις κάποιους στόχους. Mην παραιτείσαι από τους ΣΤΟΧΟΥΣ, επειδή αυτό που κάνεiw δεν φέρνει ακόμα αποτελέσματα. Αναζήτησε την κατάλληλη συμβουλευτική και υποστήριξη, προσάρμοσε τις δράσεις σου, αλλάξτε την προσέγγισή σου. Αλλά μην παραιτείσαι από τους στόχους σας.

Αυτό που πρέπει να καταλάβεις για να πετύχεις τους στόχους σου, είναι το εξής. Όταν συμβαίνουν αναποδιές και απογοητεύσεις, όπως έλεγε και ο Judge Ziglar:

Δεν πρέπει να αλλάξετε την απόφασή σας για την επιδίωξη του στόχου – αυτό που αλλάζετε μόνο είναι ο τρόπος με τον οποίο προσπαθείτε να τον πετύχετε.

Judge Ziglar

Αυτά που δεν ελέγχουμε

Είναι πολύ σημαντικό αυτό, γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία δεν ελέγχουμε. Δεν ελέγχουμε την κίνηση στους δρόμους, τις αλλαγές στον τομέα της αγοράς, τον πληθωρισμό, τα επιτόκια, τους φόρους, το χρηματιστήριο και ένα σωρό άλλα πράγματα. Παρόλα αυτά, τηρούμε τις υποσχέσεις που έχουμε δώσει στον εαυτό μας και στους αγαπημένους μας σχετικά με την επιδίωξη των ονείρων μας και του σκοπού μας.

Τήρησε τις υποσχέσεις που έδωσες στον εαυτό σου και προσαρμόσου.

Θα τα πούμε στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *