3 Μυστικά για Επιτυχία στο Δικτυακό Μάρκετινγκ. Πώς να πετύχεις.

Το άρθρο λέγεται «3 Μυστικά για Επιτυχία στο Δικτυακό Μάρκετινγκ», αλλά θα μπορούσε να λέγεται 3 πράγματα που κόβουν την επιτυχία στο Δικτυακό Μάρκετινγκ.

Τι είναι αυτό που σταματάει τους περισσότερους ανθρώπους στο MLM και στο Δικτυακό Μάρκετινγκ; Μετά από μελέτη αρκετών ετών στον κλάδο του δικτυακού μάρκετινγκ και μιλώντας με πολλές εκατοντάδες δικτυωτών, έμαθα ένα δύο πράγματα.

Πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στο Δικτυακό Μάρκετινγκ και καταλήγουν να τα παρατούν μέσα σε ένα χρόνο ή και λιγότερο. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Μπορεί να υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να τα παρατήσει κάποιος από το MLM, αλλά έχω βρει ότι υπάρχουν τρεις βασικοί λόγοι που οι άνθρωποι δεν καταφέρνουν ποτέ να πετύχουν στην καριέρα τους στο Δικτυακό Μάρκετινγκ.

Μήπως βρίσκεσαι και εσύ σ’ αυτό το σημείο; Μήπως είσαι έτοιμος να τα παρατήσεις επειδή έχεις αποθαρρυνθεί και απογοητευτεί και νιώθεις ότι το MLM απλά δεν δουλεύει για εσένα;

Μην τολμήσεις να τα παρατήσεις!

Χρειάζεται να διαβάσεις αυτά τα τρία πράγματα και να δεις αν είναι αυτά που σε σταματούν.

Ποια είναι τα τρία πράγματα που σταματάνε τους περισσότερους από το να έχουν επιτυχία στο Δικτυακό Μάρκετινγκ;

1) Εσφαλμένες προσδοκίες

Υπάρχουν πολλές προσδοκίες που μπορεί να έχεις για την επιχείρησή σου στο Δικτυακό Μάρκετινγκ, αλλά υπάρχουν επίσης και οι ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ προσδοκίες.

Οι εσφαλμένες προσδοκίες συνήθως περιλαμβάνουν το να περιμένεις ότι:

Όλοι θα ενδιαφέρονται.
Θα είναι εύκολο να πετύχεις στο Δικτυακό Μάρκετινγκ.
Δεν χρειάζεται να κάνεις συνεχώς δράση.
Δεν χρειάζεται να μάθεις τα βασικά της δουλειάς.
Μέσα στον πρώτο μήνα θα έχεις εκρηκτική ανάπτυξη (σπάνια συμβαίνει αυτό).
Θα «βάλεις» μερικά άτομα και αυτά θα σε κάνουν πλούσιο.
Δεν πρόκειται ποτέ να αποθαρρυνθείς ή να απογοητευτείς.
Δεν πρόκειται ποτέ να τα παρατήσεις.
Οι φίλοι σου δεν θα ενδιαφερθούν.
Χρειάζεται να ξεκινήσεις με αγνώστους.

Αντί για αυτές τις προσδοκίες, δημιούργησε προσδοκίες πίστης και πεποίθησης. Αλλά επικεντρώσου σε αυτό που είναι πραγματικά εφικτό για εσένα τις πρώτες 90 ημέρες.

2) Ένα Αργό Ξεκίνημα

Θα ΠΡΕΠΕΙ να έχεις ένα γρήγορο ξεκίνημα στο Δικτυακό Μάρκετινγκ, γιατί αυτό θα είναι η αρχή της δημιουργίας μία συνήθειας γρήγορης δράσης και εστίασης. Αν έχεις ένα αργό ξεκίνημα, θα δυσκολέψει περισσότερο να ξεπεράσεις τις πρώτες αρνήσεις και την περίοδο εκμάθησης της δουλειάς. Ξεκίνα να παίρνεις τηλέφωνα ΤΩΡΑ. Κάνε μία λίστα ονομάτων ΤΩΡΑ. Πήγαινε να δεις τους φίλους και τους συγγενείς σου ΤΩΡΑ. Κλείσε και πραγματοποίησε περισσότερα ραντεβού ΤΩΡΑ. Το ΤΩΡΑ δημιουργεί την ταχύτητα που χρειάζεσαι!

Όταν χτίζεις γρήγορα αυτή τη δουλειά, θα δεις ότι αποκτάς περισσότερη ενέργεια, περισσότερο κίνητρο, περισσότερο μαγνητισμό και περισσότερο ενθουσιασμό. Αυτό από μόνο του προσελκύει ανθρώπους προς το μέρος σου. Μην ανησυχείς αν δούλευες με αργό ρυθμό μέχρι τώρα. Αύξησε ΤΩΡΑ την παραγωγικότητά σου και τον ρυθμό της δράσης σου.

3) Το να Προσπαθείς να Επανεφεύρεις τον Τροχό

Η εταιρία σου έχει ένα μονοπάτι που αποδεδειγμένα σε οδηγεί στην επιτυχία και χρειάζεται να περπατήσεις σε αυτό το μονοπάτι, βήμα προς βήμα. Χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις τα εργαλεία που παρέχει η εταιρία σου, να εκμεταλλευτείς τις εκπαιδεύσεις που παρέχει, να χρησιμοποιήσεις τα online εργαλεία και όποια άλλη πηγή παρέχει που μπορεί να βοηθήσει στο χτίσιμο της επιχείρησής σου.

Γιατί;

Απλά για τον αναδιπλασιασμό.

Αν είσαι καινούργιος στο MLM, χρειάζεται να κατανοήσεις ότι υπάρχει μία συγκεκριμένη εμπειρία στον κλάδο μας που έχει αποδειχθεί ότι δημιουργεί επιτυχία. Μην αρχίσεις να κάνεις δικές σου εκπαιδεύσεις και προσπαθείς να χαράξεις το δικό σου μονοπάτι για την επιτυχία. Μόλις φτάσεις στην επιτυχία και θέλεις να γίνεις πιο δημιουργικός, τότε κάν’ το. Αλλά περίμενε πρώτα μέχρι να φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο επιτυχίας στην επιχείρησή σου και να έχεις μάθει μερικά πράγματα για το Δικτυακό Μάρκετινγκ.

Επίσης, η ομάδα σου θα το εκτιμήσει και αυτή. Το να χρησιμοποιείς τα εργαλεία και τις εκπαιδεύσεις της εταιρίας σου, θα βοηθήσει την ομάδα σου να αναπτυχθεί πιο γρήγορα απ’ ότι αν χρησιμοποιούσαν εργαλεία τα οποία δεν ήταν εγκεκριμένα από την εταιρία και που πιθανόν να είχαν πιο αργή ανάπτυξη.

Η επιτυχία στο Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι πραγματικά απλή και μπορεί να γίνει και σχετικά εύκολη. Βεβαιώσου ότι δημιουργείς τις σωστές προσδοκίες και ότι κατάλαβες ότι για τους περισσότερους υπάρχει μία περίοδος εκμάθησης. Βεβαιώσου ότι θα έχεις ένα γρήγορο ξεκίνημα, ξεκίνα να δουλεύεις ΤΩΡΑ και χρησιμοποίηστε τα εργαλεία που είναι αποδεδειγμένα ότι δουλεύουν και όχι αυτά που ακόμα δεν έχουν καν δοκιμαστεί.

Υπάρχει περιθώριο και ώρα για δημιουργικότητα σ’ αυτή τη δουλειά, αλλά φρόντισε να ακολουθείς όσα λειτουργούν πρώτα, μέχρι να δημιουργήσεις σημαντική επιτυχία στο Δικτυακό Μάρκετινγκ.

Θα τα πούμε στην κορυφή.

Θεόδωρος Αραμπατζής

Συγγραφέας του βιβλίου “Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ
Δημιουργός του προγράμματος “Ο Δικτυωτής του μέλλοντος
Προγραμμάτισε μια ΔΩΡΕΑΝ επιχειρηματική ανάλυση μαζί μου

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *