Εφαρμόζοντας τον Νόμο της Έλξης για να βρεις ηγέτες

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορείς να εφαρμόσεις τον Νόμο της Έλξης στην επιχείρησή σου στο δικτυακό μάρκετινγκ, για να σε βοηθήσει να βρεις ηγέτες;

Οι αποτελεσματικοί ηγέτες βρίσκονται πάντα στην αναζήτηση καλών ανθρώπων. Νομίζω ότι ο καθένας μας μεταφέρει μέσα του μία νοητική λίστα για το τι είδους ανθρώπους θα θέλαμε να έχουμε στην επιχείρησή μας.

Σκέψου το. Γνωρίζεις ποιον ψάχνεις αυτή τη στιγμή; Ποιο είναι το προφίλ σου για τον τέλειο υποψήφιο; Τι ποιότητες κατέχουν αυτοί οι άνθρωποι; Θέλεις να είναι επιθετικοί και με επιχειρηματικότητα; Ψάχνεις ηγέτες; Σε ενδιαφέρει αν είναι 20, 40 ή εξήντα χρονών;

Σταμάτα αυτή τη στιγμή, αφιέρωσε μια στιγμή και κάνε μία λίστα με τις ποιότητες που θα ήθελες να δεις στους ανθρώπους στην ομάδα σου. Βρες ένα στυλό ή μολύβι, και κάν’ το τώρα πριν προχωρήσεις παρακάτω.

Οι Άνθρωποι Μου Θα Έχουν Αυτά Τα Χαρακτηριστικά

_______________________________________________ ____
_______________________________________________ ____
_______________________________________________ ____
_______________________________________________ ____
_______________________________________________ ____
_______________________________________________ ____

Πώς θα εφαρμόσεις τον Νόμο της Έλξης για να βρεις ηγέτες

Τώρα, τι θα καθορίσει αν οι άνθρωποι που θέλεις είναι οι άνθρωποι θα έχεις – αν θα κατέχουν αυτά τα χαρακτηριστικά που επιθυμείς; Μπορεί να εκπλαγείς από την απάντηση. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, αυτό που λαμβάνεις δεν καθορίζεται από αυτό που θέλεις. Καθορίζεται από αυτό που εσύ είσαι.

Επίστρεψε στη λίστα που έφτιαξες, και μετά πήγαινε σε κάθε χαρακτηριστικό που προσδιόρισες και σημείωσε δίπλα αν κατέχεις αυτό το χαρακτηριστικό. Για παράδειγμα, αν έγραψες ότι θα ήθελες “μεγάλους ηγέτες” και εσύ ο ίδιος είσαι ένας εξαιρετικός ηγέτης, τότε είναι κάτι που ταιριάζει. Αλλά αν η ηγεσία σου δεν είναι καλύτερη από τον μέσο όρο, βάλε ένα Χ και γράψε “μόνο μέσος ηγέτες” δίπλα του. Αν έγραψες ότι ψάχνεις κάποιον “επιχειρηματία” και είσαι και εσύ τέτοιος άνθρωπος, βάλτε ένα “ν”. Διαφορετικά βάλε Χ κοκ. Τώρα μελέτησε όλη τη λίστα.

Αν δεις ότι όλα έχουν Χ, τότε έχεις πρόβλημα γιατί οι άνθρωποι που περιγράφεις δεν είναι ο τύπος που θέλεις να σε ακολουθεί. Στις περισσότερες καταστάσεις, προσελκύεις ανθρώπους σε εσένα που κατέχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με εσένα. Αυτός είναι ο Νόμος της Έλξης: Αυτό που εσύ είσαι είναι αυτό που προσελκύεις.

Αν θέλεις ηγέτες, θα πρέπει να γίνεις ΕΣΥ πρώτα ηγέτης!

Εφάρμοσε τον Νόμο της Έλξης και βρες τους ηγέτες που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου.

Θα τα πούμε στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *